İstanbul'da Fal - Falcılar

bir arkadasim mulla diye birini onerdi de burda yorumlara baktim arkadasim caddebostan dedi. burda 2011 yilinda kucukyali denmis acaba omu degilmi merak ettim acikcasi.
birde bu olgu kimm ya? ben bu fal olayindan cok kopmusum sanirsam eskiden hepsini bilirdim

mulla sanırım o bıde taksımde mulla dıye bırını hatırlıyorm ama pek emın dgılım olgu baharıye nostradamus ta ıskambıl falı bakıyoo gıtmıstım ben ısabetlıydı falı cıdden degısık detaylar wardı ama cıktı mı cıkmadımı fal aklımda kalan bısey yok olgu bı ara narcıl cafedeydı acıbademde bı cafe gelıyodu bı ara ama sımdı ewde yada tel de baktıgını duydum

Merhaba,Beşiktaş symbol cafe nihal e bende gitmeyi istiyorum.
Acaba nasıl gidebilirim.kısaca yol tarifi yapabilir misin?
Mesela taksim den ,gitmeye kalksam nasıl gidebilirim?
Taksiden yada otobüsten nerede inmek gerekir?

kız yolu bulup gıttın mı nıhale:)))))

Merhaba bayanlar :) bir ara giremedim forma Bir tarla rüzgar türbini diktim geldim. Öncelikle beni reklam sanıcağınızı biliyordum. Ama içinizden bir iki kişinin deneyip beyenip yazması hem benı hemde sızı rahatlatmıstır. Öncelikle gelecek cıkarmı dersınız bana dedıgı 2 haftanın 1 haftası kaldı, 1 hafta sonra cıkıp cıkmayacagını hep beraber anlıycaz :) Ama geçmişte olanları, karsınızdakının suankı dusuncelerı ıcın birebir. Abisi vefat ettı 2-3 gun yoktu ve ben o kadar gecmısle ılgılı soru ısaretlerımı sıldıgım ıcın baska falcıya gıdemedımkı ben 2 gunde bır melekler kahvesine haftasonları damlalar cafeye gıden bırıyım. Ayrıca dediği ufak bır sey cıktı. Bende cok heyecanlıyım kızlar, 2.5 senedır bana donmeyen yarımın ayın 14nde dogum gunuydu ve ben aramadım. Arasan ıyı olurdu beklemıs dedı.Bir hafta sonra 2.5 yıldır yuzunu gormedıgım sevgılımden haber gelecegını bır arkadasının haberı getırecegını soyledi. İnsallah olurda acılarım son bulur. Ben keremcan a ıslem yaptırmadım.Sadece fal baktırıyorum ve butun sorularımın cevabını alıyorum.

Geçmişte ne yasanıldıgını ve karsınızdakının ne dusundugunu ınce ayrıntısına kadar bılmek ıstıyorsanız, ne paralar yedırdınız tasımdekılere kadıkoydekılere, soganlık emıneye gıdıp 10 dk baktırcagınıza bıraz daha para bırıktırıp keremcanı deneyın kızlar :) Eger bende fal maduru olmasam ozellıklede Umranıye Didem maduru:/ buraya yazmazdım.

Burda bahsettiginiz bu kisinin fal bakabildigini dusunmuyorum, sallamaninda bu kadarina pes diyorum, fali yarida kestim bosuna paraniza yazik..

Burda bahsettiginiz bu kisinin fal bakabildigini dusunmuyorum, sallamaninda bu kadarina pes diyorum, fali yarida kestim bosuna paraniza yazik..

nasıl salladıgını dusunuyorsun? Acıklakı bızde bosuna hayal kurmayalım dımı? Ben onun reklamında degılım umıtlenmeden olayı anlamak nıyetındeyım. Bosu bosuna umıtlenmek ıstemıyorum. Cunku 2.5 senedır beklıyorum ama gecmısı bu kadar ıyı bılen olmamıstı bende. Ondan onerdım. Sende yaz olcelım tartalım. Onemlı olan bızlerız.

Canım sana samimi birşey söyleyeyim..Geçmişi bilmiş olması geleceği bilecek şeklinde kesinlikle yorumlama..Boşuna ümit yapıp daha sonra yıkılma..Ben ne falcılar gördüm geçmişi bana tarih tarih anlatanlar mı,eski erkek arkadaşımın vucudundaki dövmeleri tek tek anlatanmı,şifreli konuşmalarımıza kadar...neler neler duydum tüylerimi diken diken eden..ama malesef ileriye dönük dedikleri tek bir kelime bile olmadı..Gaybı Allahtan başka kimse bilemez..Bunu hiç bir zaman aklından çıkarma..yoksa üzüntülerin hep devam eder....
Birde ısrarla deneyin diyorsun..Pardon ya Arkadaşın fiyatı 50tl..ve bu bana göre Türkiye şartlarında çok iyi bir para..Yazık insanların paralarına..10tl,20tl desen hadi neyse...

Son düzenleme:
Kızlar,geçen kış bahariye nostradamusta olan ,ondan öncede angelda çalışan Naz hanımın nerede olduğunu bilen varmi ??
kadının o zaman söylediği sallıyor dediğim şeyler tuttu ,hiç pembe tablo çizmedi ne varsa onu söylemişti ölüm hastalık vs dahil.
Su falı baktırmaya gidecektim fırsat olmamıştı .......
Nerede acaba bu Naz Hanım :26:

Canım bırkere ilk önce düşüncelerine saygı duyuyorum bakın ben hepinizden yasta buyugumdur yani burda birsuru yazı yazdı sorunum derdimi anlattım ne sevgiliyi nede ask genc kızdığımda bır cok kere fal baktırdım zaman zaman nuray sayarıya Recep kaplana bakırmışım esimin işi sebebiyle ama hayatımda cok nadir fal baktırdım çünkü yaşadığım yerde zaten istanbuldan yada buyuk sehirlerden uzak bır yerde yani sizin gibi hadi surda iyi falcı var gideyim diyemem bende buradaki bir kişi paylaştı numarayı öyle aradım keremcemi size nasıl baktığını bılemem ama benim ilk defa fal baktırıpta bu kadarda olmaz dedim inanin bana kapı numaramı dahi bildi ben inanını reklam falan yapmamıyorum sadece derdim evime hırsız girmişti cok yükü meblağda param ziynetlerin gitti sadece bu siteye acaba burdan iyi bir kişiye bulabilirmiyim diye üye oldum tek amacım buydu yani bu olay aydınlanır yada çıkar çıkmaz bilemem ama kendim ruhsal olarak bulmayı beynimden atıktan sonra zaten belki sadece sizin yorumlarınızı okumak icin bakarım ben keremcemi ne tanırım ne bilirim ama bana gercekten cok cok iyi baktı ve dediği şey olursa ben ozman bu adamın reklamını yemin ederim yaparım

Sen deneme canım :) ben maddı durumu ıyı olanlar ıcın konusuyorum :) akıllarında bulunsun ve denemek ısterlerse denesınler dıye. Geleceği bilemedıklerını bende bılıyorum. Ama suanda 2.5 senedır bekledıgım adam benı dusundugunu arkadasını gonderecegını soyledı. Ben bunu daha once 100 ker duydum dıger falcılardan ama kımse bana sen su zamanda cocugun gıdıp evını basmıssın dıyemedı. Daha sadece benım bıldıgım ne olayları. Ben zaten gelecek ıcın bırsey demıyorum benım gıbı gecmıste aklınızda soru ısaretı varsa neden boyle yaptı neden boyle ettı dıye dusunuyorsanız dıye dedım. Dahada bırsey demem.

denedin mi şu keremcanı :)

su dunden berı keremcanmı cem mı anlamadım bı turlu ama yakında cıkar ak koyun kara koyun dıyorum sana cıkar bana cıkmaz fal mı on ayak olmayalım ıllede baktırın dıye 50tl azmı?? Hıc tanmadıgın bırıne para yatırmk benı urkutuyoo

Yok canım,henüz iş güç organize olamadım.
Telefon numarasını buldum internetten,
Araştırıp gideceğim ilk uygun zamanda.
Bakalım.
Fakat gittikten sonra kesinlikle bilgilendiririm

gelecegı allah bılır cnm ama ıns en aznıdan kafanda kı soru ısaretlerı kalkar dıye umut edıyorum

Canim ben kimsenin reklam yaptigini soylemedim, denedim ve yorumum budur begenmeme otesi yani. Bastan falso ve kivirmaca bir fal komedisi hepsi bu, isteyen deneyebilir tabiki.

Keremcan a baktiracak durumu iyi olan gonullu araniyor, bende merak ettim simdi:))

nedendir bilmiyorum ben yeni üyelerin ısrarlı falcı deneyimlerine tavsiye etmelerine inanmıyorum çokmu güvensizim ne elkide çok deneyimli olmamdır aslında

nedendir bilmiyorum ben yeni üyelerin ısrarlı falcı deneyimlerine tavsiye etmelerine inanmıyorum çokmu güvensizim ne elkide çok deneyimli olmamdır aslında

bende yenı uyeyım ama daha kımseyı tawsıye etmedım denedıgm we bıldıgım falcılar hakkında yorum yapıyorm boyle demenıze uzuldm acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…