ben 3 sengulede gıttım hangısını onerırsın dersen on ayak olmam ama yorum yapabılırım ewt bogazıcının karsısndakı susu cafe nokta atısları yoktu kı bıseyler cıksın macestık sengulun su falı fena degıldır ama bı ıkı sey cıktı karsımda kı kısının dsclerı ıcn gıtmıstım ısabetlıydı gelnelde ben ona gıdıyorum ama hanı geleck ıcın degıl ne dsunyoo ne hıssedıyoo oyle yanı melekler sengule ılk gıttgmde cok begenmıstım hatta bayag tutmustu falı ıkıncı gıttgmde ıse bambaska seyler soledı we olmadı bı dahada gıtmıedım
bir arkadasim mulla diye birini onerdi de burda yorumlara baktim arkadasim caddebostan dedi. burda 2011 yilinda kucukyali denmis acaba omu degilmi merak ettim acikcasi.
birde bu olgu kimm ya? ben bu fal olayindan cok kopmusum sanirsam eskiden hepsini bilirdim
Merhaba,Beşiktaş symbol cafe nihal e bende gitmeyi istiyorum.
Acaba nasıl gidebilirim.kısaca yol tarifi yapabilir misin?
Mesela taksim den ,gitmeye kalksam nasıl gidebilirim?
Taksiden yada otobüsten nerede inmek gerekir?
Burda bahsettiginiz bu kisinin fal bakabildigini dusunmuyorum, sallamaninda bu kadarina pes diyorum, fali yarida kestim bosuna paraniza yazik..
Burda bahsettiginiz bu kisinin fal bakabildigini dusunmuyorum, sallamaninda bu kadarina pes diyorum, fali yarida kestim bosuna paraniza yazik..
kız yolu bulup gıttın mı nıhale:)))))
denedin mi şu keremcanı :)
nasıl salladıgını dusunuyorsun? Acıklakı bızde bosuna hayal kurmayalım dımı? Ben onun reklamında degılım umıtlenmeden olayı anlamak nıyetındeyım. Bosu bosuna umıtlenmek ıstemıyorum. Cunku 2.5 senedır beklıyorum ama gecmısı bu kadar ıyı bılen olmamıstı bende. Ondan onerdım. Sende yaz olcelım tartalım. Onemlı olan bızlerız.
denedin mi şu keremcanı :)
Yok canım,henüz iş güç organize olamadım.
Telefon numarasını buldum internetten,
Araştırıp gideceğim ilk uygun zamanda.
Bakalım.
Fakat gittikten sonra kesinlikle bilgilendiririm
nasıl salladıgını dusunuyorsun? Acıklakı bızde bosuna hayal kurmayalım dımı? Ben onun reklamında degılım umıtlenmeden olayı anlamak nıyetındeyım. Bosu bosuna umıtlenmek ıstemıyorum. Cunku 2.5 senedır beklıyorum ama gecmısı bu kadar ıyı bılen olmamıstı bende. Ondan onerdım. Sende yaz olcelım tartalım. Onemlı olan bızlerız.
Sen deneme canım :) ben maddı durumu ıyı olanlar ıcın konusuyorum :) akıllarında bulunsun ve denemek ısterlerse denesınler dıye. Geleceği bilemedıklerını bende bılıyorum. Ama suanda 2.5 senedır bekledıgım adam benı dusundugunu arkadasını gonderecegını soyledı. Ben bunu daha once 100 ker duydum dıger falcılardan ama kımse bana sen su zamanda cocugun gıdıp evını basmıssın dıyemedı. Daha sadece benım bıldıgım ne olayları. Ben zaten gelecek ıcın bırsey demıyorum benım gıbı gecmıste aklınızda soru ısaretı varsa neden boyle yaptı neden boyle ettı dıye dusunuyorsanız dıye dedım. Dahada bırsey demem.
nedendir bilmiyorum ben yeni üyelerin ısrarlı falcı deneyimlerine tavsiye etmelerine inanmıyorum çokmu güvensizim ne elkide çok deneyimli olmamdır aslında