İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ne kadar sürüyor fal bakması, kısa değil sanırım?

Son düzenleme:
benimde su falı baktırasım var acaba şu majestic şengüle baktırsam mı?

ben ona arada gıdıyorm ama super bı su falcısı degıl ınanılmaz detaylar wermıyoo karsındakı dusuncelerını ogrenmek ıcın fena degıl bazen tuttryoo bazende tutramıyoo 25tl ıyı dusun derım

ben ona arada gıdıyorm ama super bı su falcısı degıl ınanılmaz detaylar wermıyoo karsındakı dusuncelerını ogrenmek ıcın fena degıl bazen tuttryoo bazende tutramıyoo 25tl ıyı dusun derım

hımmm o zaman eliyim ben onu hiç su falı baktırmadım su falı için ayrıntılı biliyolar dediler de bende merak ettim acaba bildiğin var mı?

hımmm o zaman eliyim ben onu hiç su falı baktırmadım su falı için ayrıntılı biliyolar dediler de bende merak ettim acaba bildiğin var mı?

su falına herks bakamaz cıddn en zor fal turu ucurma cafe nerıman damlalr sewınc muptela cafe yesım parasahn guneslı seda su falı baktırdım bunlara ama benı fecı etkıleyen olmadı he ewet ayrıntılı cıkıyoo ama bazen gereksız ayrıntılar da cıkıyoo ıı yorumlayan bırını bulmak lazım gulıscm

Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var umut..
aşkın adıdır aslında umut..
bu da umut

Canım zeynoleji sakın unutma bu hayat sana Umut'u vericek

canım bunların arasında şu daha iyidir dediğinde mii olmadı:))

canım bunların arasında şu daha iyidir dediğinde mii olmadı:))

cıcım sengul we sewınc anlık durum ıcın ama gelecek degıl sadece ksı we suan kı durum ıcın nerıman seda yesım we pahndan bı kademe daha ıyı ama cok degıl heee:)

Beyala canim keremcem soyadi falan istiyo niye acaba...sendende istedimi? hadi dogum tarihi neyse ama niye soyadi..neyse para gönderince zaten soyadini ögrenecek ama yinede bana cok tuhaf geldi..bi düsüneyim dedim..islem icin ben bir yakinimi biliyorum kendisine ne garantiler ne sözler verildi hic biri tutmadi..ama antalyada bir adam vardi yakinim onu hic görmedi hep telefonda konustu adam ona dediki sen bana inanmiyorsan para gönderme is bitsin 10 gün icinde bu is tamamdir sonra gönder dedi..kadin sen bana nasil itibar edersin diyince adam buna sana degil kendimedir güvenim is oldumu ben senden parami almasini bilirim yani 3 harflilerinden bahsetti..neyse is tamamdi para ödendi..1 sene sonra bir baska arkadasa lazim oldu telefonunu verdik adamin sansa bak kizi telefonu acipta babam daha 42 yasindaydi ama kalp krizi gecirdi, öldü demezmi cok üzüldüm ben o adamin üstüne adam tanimadim..baskalari ne yemin ne söz ne vaatler verdiler ama hepsi bos cikti..sana tavsiyem deki kereme parasiz yapsin bu islemi olursa öderim niye bosuna ödiyeyim de bakalim sana ne diyecek..nacizane benim görüsüm bu cancazim

valla 50 tl'lik falcı denicek minik yok artık
fasfakirim ben
su falı dediğiniz illeti bakabilen bi kişi tanıdım elanitti. rahmetli mi yaşıyo mu bilmem.
adımı (soyadı alınmaz su falında) , ana adımı , doom tarihimi alıp beni hiç konuşturmadan bakmıştı.

ben falcı parasıyla bu akşam konsere gittim , çatır çatır eğlendim

Son düzenleme:

ELANITTE hıc fal baktırmadım su falınada herks bakamıyoo tarotta kahve bakanları benı cok etkılemıyoo o yzden baska su falı bakan bırını bılyomusun???

bu keremcem dediğiniz kişi daha önce istanbulda melekler kahvesinde birisi vardı o mu bilen var mı?
ayrıca laf kafede zeynep hanım'ın söylediği bir şey çıktı bende. çok ihtimal vermiyordum çünkü çok kısa bir süre vermişti yaklaşık 10 gün gibi ama oldu. devamı nasıl olur bekleyip görücez bakalım.

bir de eskiden bakırköyde sahile doğru bodrum katta evinde su falı bakan bir yaşlı kadın vardı. öldümü bilmiyorum ama bilen var mı telefonunu falan? o kadına ben hiç baktırmadım ama çevremde duyduklarım hiç boşa çıkan bir yorumu olmadığı şeklindeydi.

Canım daha önce de yazdım keremceme hakkında çık şey bilmiyorum bende burada adını duydum benimde soyadımı aldı neden bilmiyorum ama ilk bakış olarak iyi fal baktı ben sadece onu paylaşmak istedimbenim özel mesaj hakkım yok meali adresimde yok Antalya'daki kişinin telini bana kulüpte olan zeynolejiden gönderirsen cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…