Merhaba bayanlar :) bir ara giremedim formaBir tarla rüzgar türbini diktim geldim. Öncelikle beni reklam sanıcağınızı biliyordum. Ama içinizden bir iki kişinin deneyip beyenip yazması hem benı hemde sızı rahatlatmıstır. Öncelikle gelecek cıkarmı dersınız bana dedıgı 2 haftanın 1 haftası kaldı, 1 hafta sonra cıkıp cıkmayacagını hep beraber anlıycaz :) Ama geçmişte olanları, karsınızdakının suankı dusuncelerı ıcın birebir. Abisi vefat ettı 2-3 gun yoktu ve ben o kadar gecmısle ılgılı soru ısaretlerımı sıldıgım ıcın baska falcıya gıdemedımkı ben 2 gunde bır melekler kahvesine haftasonları damlalar cafeye gıden bırıyım. Ayrıca dediği ufak bır sey cıktı. Bende cok heyecanlıyım kızlar, 2.5 senedır bana donmeyen yarımın ayın 14nde dogum gunuydu ve ben aramadım. Arasan ıyı olurdu beklemıs dedı.Bir hafta sonra 2.5 yıldır yuzunu gormedıgım sevgılımden haber gelecegını bır arkadasının haberı getırecegını soyledi. İnsallah olurda acılarım son bulur. Ben keremcan a ıslem yaptırmadım.Sadece fal baktırıyorum ve butun sorularımın cevabını alıyorum.
Geçmişte ne yasanıldıgını ve karsınızdakının ne dusundugunu ınce ayrıntısına kadar bılmek ıstıyorsanız, ne paralar yedırdınız tasımdekılere kadıkoydekılere, soganlık emıneye gıdıp 10 dk baktırcagınıza bıraz daha para bırıktırıp keremcanı deneyın kızlar :) Eger bende fal maduru olmasam ozellıklede Umranıye Didem maduru:/ buraya yazmazdım.
benimde su falı baktırasım var acaba şu majestic şengüle baktırsam mı?
ben ona arada gıdıyorm ama super bı su falcısı degıl ınanılmaz detaylar wermıyoo karsındakı dusuncelerını ogrenmek ıcın fena degıl bazen tuttryoo bazende tutramıyoo 25tl ıyı dusun derım
hımmm o zaman eliyim ben onu hiç su falı baktırmadım su falı için ayrıntılı biliyolar dediler de bende merak ettim acaba bildiğin var mı?
canım ne kadar sürüyor fal bakması, kısa değil sanırım?
Canım dilerimi bastırırsınız ozman bende gelecek icin söylediklerinden daha umutlu olabilirim mesala dün kerem bey bana ilk bakmaya başladığında tipimi karakterimi tam söyledi evimin icinde yaşanan sorunu net söyledi gecmiste annemin önemli bir ameliyatı vardı söyledi ben şimdi kerembeye başka bir işlem yaptırıcam yani oda baskasına yaptıracak bugun kar verip aramam gerek.bana olacağına yüzde 90garanti veriyor ama burda başka bır yorum yapılmadığı icin cok kararsızım Bu benim şahsi kararım ben budamadan cok iyi enerjiçaldım doğru çıkar çıkmaz bende bilmiyorum ama bır bılgisi olana çık ihtiyacım var inanin fiden paradan cok umutlNıyorum tersi çıktığında yine cok üzülücegim bundan korkuyorum
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var umut..
aşkın adıdır aslında umut..
bu da umut
su falına herks bakamaz cıddn en zor fal turu ucurma cafe nerıman damlalr sewınc muptela cafe yesım parasahn guneslı seda su falı baktırdım bunlara ama benı fecı etkıleyen olmadı he ewet ayrıntılı cıkıyoo ama bazen gereksız ayrıntılar da cıkıyoo ıı yorumlayan bırını bulmak lazım gulıscm
Canım zeynoleji sakın unutma bu hayat sana Umut'u vericek
canım bunların arasında şu daha iyidir dediğinde mii olmadı:))
Maltepe Yasemin hanım ya da Fındıkzade Sule anneye gıden yok mu aranızda??
Canım dilerimi bastırırsınız ozman bende gelecek icin söylediklerinden daha umutlu olabilirim mesala dün kerem bey bana ilk bakmaya başladığında tipimi karakterimi tam söyledi evimin icinde yaşanan sorunu net söyledi gecmiste annemin önemli bir ameliyatı vardı söyledi ben şimdi kerembeye başka bir işlem yaptırıcam yani oda baskasına yaptıracak bugun kar verip aramam gerek.bana olacağına yüzde 90garanti veriyor ama burda başka bır yorum yapılmadığı icin cok kararsızım Bu benim şahsi kararım ben budamadan cok iyi enerjiçaldım doğru çıkar çıkmaz bende bilmiyorum ama bır bılgisi olana çık ihtiyacım var inanin fiden paradan cok umutlNıyorum tersi çıktığında yine cok üzülücegim bundan korkuyorum
valla 50 tl'lik falcı denicek minik yok artık
fasfakirim ben
su falı dediğiniz illeti bakabilen bi kişi tanıdım elanitti. rahmetli mi yaşıyo mu bilmem.
adımı (soyadı alınmaz su falında) , ana adımı , doom tarihimi alıp beni hiç konuşturmadan bakmıştı.
ve işlem konusuna gelince benim nacizane fikrim (bu sayfada bunun konuşulması yasak) kesinlikle yaptırmayın.
çok çok kötü sonuclar doğabilir.
ben falcı parasıyla bu akşam konsere gittim , çatır çatır eğlendim
ELANITTE hıc fal baktırmadım su falınada herks bakamıyoo tarotta kahve bakanları benı cok etkılemıyoo o yzden baska su falı bakan bırını bılyomusun???
bilsem ya da bulabilsem elimde tuz koşturucam
maalesef bilmiyorum canım
Beyala canim keremcem soyadi falan istiyo niye acaba...sendende istedimi? hadi dogum tarihi neyse ama niye soyadi..neyse para gönderince zaten soyadini ögrenecek ama yinede bana cok tuhaf geldi..bi düsüneyim dedim..islem icin ben bir yakinimi biliyorum kendisine ne garantiler ne sözler verildi hic biri tutmadi..ama antalyada bir adam vardi yakinim onu hic görmedi hep telefonda konustu adam ona dediki sen bana inanmiyorsan para gönderme is bitsin 10 gün icinde bu is tamamdir sonra gönder dedi..kadin sen bana nasil itibar edersin diyince adam buna sana degil kendimedir güvenim is oldumu ben senden parami almasini bilirim yani 3 harflilerinden bahsetti..neyse is tamamdi para ödendi..1 sene sonra bir baska arkadasa lazim oldu telefonunu verdik adamin sansa bak kizi telefonu acipta babam daha 42 yasindaydi ama kalp krizi gecirdi, öldü demezmi cok üzüldüm ben o adamin üstüne adam tanimadim..baskalari ne yemin ne söz ne vaatler verdiler ama hepsi bos cikti..sana tavsiyem deki kereme parasiz yapsin bu islemi olursa öderim niye bosuna ödiyeyim de bakalim sana ne diyecek..nacizane benim görüsüm bu cancazim