kızlarrr sırdaş cafedeki cocuğun soyledikleri cıkan varmı ?? caddebostandaki !! bu arada oneri bekliyorum Majezik oktay mı arzuhal arzu mu sısman olan ! bıde beşiktaş nihal emın olamadımm hangısıı ??
Canım daha önce de yazdım keremceme hakkında çık şey bilmiyorum bende burada adını duydum benimde soyadımı aldı neden bilmiyorum ama ilk bakış olarak iyi fal baktı ben sadece onu paylaşmak istedimbenim özel mesaj hakkım yok meali adresimde yok Antalya'daki kişinin telini bana kulüpte olan zeynolejiden gönderirsen cok sevinirim
angels burcuya baktırmak istedim bugün kızlar ama mayısa kadar yokmuşş
Beyala canim dikkat edersen adamin ne yazikki 42 yasinda kalp krizinden öldügünü yazdim. ama o adam muhtesemdi inan banada bakmisti ben yokken evime gelen kisilerin kilolarina kadar herseyi bildi birseylerde yapiyordu ve sadece 10 günde is tamamdi hicte paragöz degildi ama ne yazikki rahmetli oldu. baskada cok o tarz insanlara gittim cokta paralarim gitti ama nafile hepsi paragöz ve yalancilardi..parayi alana kadar iyiler sonra icraat yok hep hayal kirikligi..seninde dedigin gibi benim derdim ask deil..benimde yasim baya var sorunum cok baskaydi ama artik Allaha havale ettim o isleri bosverdim..sadece iyi bir falci buldugumda su an ki durum nedir onu ögrenmeye calisiyorum yani benimki artik sadece merak..neyse kötüler seytanindan bulsunlar napalim canim benim..
benimde bu konuda nacizane fikrim bu işlere kalkışılmaması gerektiği.
Allah kimseyi eli kolu bağlı bırakmasın.
beyala ve senin yorumlarında dikkatimi çeken bir şey var. benimkide aşk değilldi demişsiniz.
insan o an hangi sorunu yaşıyorsa o insana ağır gelir.
taş yerinde ağırdır.
hani vücudda neresi ağrırsa orası değerlidir ya o misal.
falı bende şu an senin gibi baktırıyorum , şu anı meraktan veya az masal dinlemek için
Benimde yaşım ortalamanın üstünde , demek istediğim çokta uzattım kimisi aşktan , kimisi hırsızlıktan, kimisi ailevi problemlerden ama bi şekilde bu yola düşüyor ve herkese yaşadığı ağır geliyor.
Umarım bundan sonrası huzurlu bi hayat olur bizler için.
Canım tum söylediklerin icin teşekkür ederim senin her şey gönlünce olsun tum söylediklerine katılıyorum denize düşen yılana sarılır misaliyim biliyorum ama geçecek su son uç ay da o kadar cok şey oldukça hırsızlık üzerine eşimin cok buyuk meblağda parasını kaybetmesi hepsi üst üste geldi yani anlayacağın dağıldım ama geçecek biliyorum bende biliyorumki bu iş fala falan degıl sadece Allah'a sığınaklar geçer birazda bu fakları hırsızlıktan geçtim eşmin iş durumu icin dahamda bastırırım oldum ama artık gercekten yoruldum yinele aklınızda bulunsun eğer birilerinden gercekten bu işi allah rızası icin yapan duyarsanız ne olur paylaşın belki bize yaramaz ama birilerine derman olur Allah'a emanet ol canım
bu güne kadar yüzlerce fal baktırdım arkadaşlar güzel,tutan hiç tutmayan alakasız bir sürü fal fakat 10 gün önce internette baktırdığım fazlada kayle almadığım bir fal bu kadarmı olur 10 gün içersinde harfien uyan 3 şey oldu hatta ses kaydını açıp dinleyim şaşırıyorum daha söylediği bazı şeylerde var şimdilik reklam olmasın diye buradan paylaşmayacağım çünki ben emin olunmadan paylşılan falcılara kızıyorum yeniden olanlarla ilgili yazacağım
benimde bu konuda nacizane fikrim bu işlere kalkışılmaması gerektiği.
Allah kimseyi eli kolu bağlı bırakmasın.
beyala ve senin yorumlarında dikkatimi çeken bir şey var. benimkide aşk değilldi demişsiniz.
insan o an hangi sorunu yaşıyorsa o insana ağır gelir.
taş yerinde ağırdır.
hani vücudda neresi ağrırsa orası değerlidir ya o misal.
falı bende şu an senin gibi baktırıyorum , şu anı meraktan veya az masal dinlemek için
Benimde yaşım ortalamanın üstünde , demek istediğim çokta uzattım kimisi aşktan , kimisi hırsızlıktan, kimisi ailevi problemlerden ama bi şekilde bu yola düşüyor ve herkese yaşadığı ağır geliyor.
Umarım bundan sonrası huzurlu bi hayat olur bizler için.
Aminnnnn canim..ama bize kötü bir islem yapildi onu bozmak icin bazi yerlere gittik biz..neler neler yasadik bilemezsin cok zor Allah kötülere firsat vermesin..Ask olayina gelince kesinlikle ASK i kücümsemiyorum o sadece beyalaya anlatma tarzimdi..hepimiz o evrelerden gectik tabii herkesin derdi kendine ask az bi meselemi insanin hayatini alt üst eder Allah herkese hayirli kismetler versin..evet artik sadece merak simdi napiyorlar gibisinden ama gercekten insan bazi falcilardan iyi enerji alabiliyo ümit dünyasi iste..napalim canim
fal sepetı mı yoksa???
cnm sırdas cafeye bende cok gıderım arzuya tombık kıwırcık saclı tatlı suratlı hıslerı ıyı denılıcek kadar kuwtlı melek kartlarıylada bakar hatta ben en son gıttıgım zamanlar arzu hasta ızınlı tatılde falan gıbı seyler duydum sahını suslu kokana sureklı bunları soldı kutayın ıse basladıgı ya 1. Yada 2.gunuydu o da ıyı fal baktı ama arzu ıcın gıdıyodum bı gun denk geldım sahbı tuttrdu baska falcılara yonlendırmeye calısıyoo cok sınır olmustum arzuyu bırakmıcaklarını bılyorum buyuk ıhtımal arzu terk ettı :) kendı yerını actıgını bende duydum ama bılmyorm duyarsam yazarım
burcunun bana ve arkadasima dedigi hic ama hic birsey cikmadi inan bana ama sen bilirsin canim
bu güne kadar yüzlerce fal baktırdım arkadaşlar güzel,tutan hiç tutmayan alakasız bir sürü fal fakat 10 gün önce internette baktırdığım fazlada kayle almadığım bir fal bu kadarmı olur 10 gün içersinde harfien uyan 3 şey oldu hatta ses kaydını açıp dinleyim şaşırıyorum daha söylediği bazı şeylerde var şimdilik reklam olmasın diye buradan paylaşmayacağım çünki ben emin olunmadan paylşılan falcılara kızıyorum yeniden olanlarla ilgili yazacağım
bende itiraf ediyim o zaman 3 şey sölemişti bi tanesi çıktı
fal sepeti benim dediğim site
ismi lidya mı ne öle bişedi
tşk. bende bir baktırayım:)