- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
e ben gecen gün telefonla aradım tarot 30 tl dediler
canım ben ikisinede gitmedim.malesef bilmiyorum
minik hani buluşmuştuk ya biz sen o gün kızlarla emine akkayaya gitmişmiydin? müslüm gürses olayından sonra her kanalda görüyorum kadını. şimdi izmirdeyim acaba geldiğimde gitsemmi diyorum:s
Anladım canım, yani benim tanıdıgım çok fazla kişi var. Hepsinin de uzmanlık alanı farklı gibi bir şey :) Benim tanıdıgım birisi var hem falı mükemmel bakar hem dua falan verir. Çok büyük sorunları çözer milletvekillerinin eşleri bile ucak parasını gönderip baktırıyorlar. Fiyatı da öyle çok uçuk değil ama malesef herkese bakmıyor. Çok ihtiyacı olan arkadaşım vardı adı ne yaşı kaç dedi duyunca gelmesin falan dedi. Yani söyler söylemez bişeyler hissediyor bahsedilen kişiyle ilgili. Sorununu mutlaka çözmeye çalışırız ama ben zeynolojiyle konuşayım yakın zamanda, bu kadın haricinde başa kimle irtibata geçeriz diye. En dogru kişiyi bulalım. Zor durumda olduğunu farkettim zatenAllah yardımcın olsun canım elimizden geleni yaparız.
arkadaşlar ben tuzla da yaşıyorum
tuzladaki fikriye hanım ve
soğanlık da ki emine hanım ın telefon veya adres bilgileri olanlar lütfen benimle de paylasmanızı çok rica ediyorum. sizlerden gelen yorumlar üzerine bu 2 kişiyi seçtim ama ne olur yardımcı olun günlerdir bir bulgu elde edemedim henüz :/
cok eskiden ikisinede gitmistim her ikiside fiyasko ne ben nede arkadaslarim memnun kaldi uzun zaman oldu zaten soyledikleride olmadi. Hem parana hem zamanina yazik derim yinede sen bilirsin ama numaralarinida silmistim.
cok eskiden ikisinede gitmistim her ikiside fiyasko ne ben nede arkadaslarim memnun kaldi uzun zaman oldu zaten soyledikleride olmadi. Hem parana hem zamanina yazik derim yinede sen bilirsin ama numaralarinida silmistim.
Bu yazdıgınız kısıye ulasmamız ya da yardımcı olmanız mumkun degıl mı????
fikriyeyi bilmemde , emine bende de vasat ötesiydi :)
hiç bi dediğide çıkmadı.
olsun yaa sana zahmet yine de adresini verir misin ne oluurrr
sağol canım en azından bilginn olmadığını söylediğin için bekliyorum öyle çünkü. peki anaolu yakasında beğendiğin tavsiye edeceğin biri var mı?
5dk bakıyor hatta fincan kapalıyken bakıyor:) bana dediği bu aralar başın çok ağrıyor uykusuzluk mide bulantısı baş dönmesi yaşıyosun sebebi sadece gerginlik.(doğrudur gerçekten bu durumlar var)
sevdiğin biri varmış sana yanlış yapmış ama bu adamın 2haftaya kadar dönüşü var nisanda kesin dönüş yapıp kendini affettirecek dedi ben dedim yeni biri yok mu:) eskiyi istemiyorum onun hayatında biri var zaten dedim.dedi senin kaderin o adam başkalarıyla yapamzsın şuan bile onunla evliymişsin gibi görünüyor.o kişinin hayatındaki ile sadece yatak ilişkisi var bu adam gönülden sana bağlı dedi.şu yatak ilşkisi mevzusnu 4falcıda söyledi.ben onu istemiyorum kimle ne halt yiyosa yesin benim karşıma daha iyisi çıksın:)neysem uzattım gülşenin bütün yorumu bu oldu bana:)
fikriyeyi bilmemde , emine bende de vasat ötesiydi :)
hiç bi dediğide çıkmadı.
veremem çünkü ben karşıyı hiç bilmem. arkadaşın peşine takılıp gitmiştim. ne telefon ne adres var bende.
soğanlık diye bliyorum sadece.
miss sokak, misslife cafe, gülşen. 10 lira.
mslesef canım ben avrupa yakasındayım.kadıköyde zerrine baktırdım hiç önermem çok saçma baktı boşuna gitti 35tl:)üzzüldüm parama değmez hiçç
Kızlar,geçen kış bahariye nostradamusta olan ,ondan öncede angelda çalışan Naz hanımın nerede olduğunu bilen varmi
Kadın hep hastalık ,ölüm haberi verdi ama bunlar hep tuttu
hahahha walla benı guldurdun su kaderın senın demelerınede ıllet oluyorum adam gonulden sana baglı ama yatagı baskasınamı baglıymıs ınss karsına daha ıyılerıı cıkarr dıyım ewlnıp mutlu olursun yada dıgerı kaderınse yatagını alıp gelsın 5 dakıka az bee
aynen katılıyorum sana kesinlikle zerrine gitmeyin tam bir fiyasko kendince terapi yapıyor
sağol canım inşallah hepimiz mutlu oluruz bizi hakeden kişilerle.
bende dedim o enfeksiyonludur ben daha onu istemem:)))) ama ayağıma kapandığı günü görcem allahın izniyle sadece haline bakcam sevgim felan kalmadı bitti pislik herif uçkur delisi çıktı 5yıldan sonra tevbe tövbe ya sinirlendim şimdik