İstanbul'da Fal - Falcılar

minik hani buluşmuştuk ya biz sen o gün kızlarla emine akkayaya gitmişmiydin? müslüm gürses olayından sonra her kanalda görüyorum kadını. şimdi izmirdeyim acaba geldiğimde gitsemmi diyorum:s

hayır gitmedim tebisi.
bu hafta acaba dedim ama arkadas gecen hafta yollamış 3 kişiyi begenmemişler.
bende gitmemeye karar verdim.

Bu yazdıgınız kısıye ulasmamız ya da yardımcı olmanız mumkun degıl mı????

cok eskiden ikisinede gitmistim her ikiside fiyasko ne ben nede arkadaslarim memnun kaldi uzun zaman oldu zaten soyledikleride olmadi. Hem parana hem zamanina yazik derim yinede sen bilirsin ama numaralarinida silmistim.

cok eskiden ikisinede gitmistim her ikiside fiyasko ne ben nede arkadaslarim memnun kaldi uzun zaman oldu zaten soyledikleride olmadi. Hem parana hem zamanina yazik derim yinede sen bilirsin ama numaralarinida silmistim.

peki canım adreslerini tarif edebilmen mümkün mü?

fikriyeyi bilmemde , emine bende de vasat ötesiydi :)
hiç bi dediğide çıkmadı.

Merhaba,

Ben geçen yıl hiç aklımda yokken kuzenime uyup kadıköy mozik cafe de mine ye fal baktırmıştım. Bana fal bakamıyorlar inanmıyorum modundaydım. Fakat enerjisi çok yüksek ve sempatik bir bayan. Anlattıklarının çoğu bilmediğim şeyler olmasına rağmen cafeden çok neşeli pozitif ayrıldım. Ve ertesi günden itibaren söylediklerini yaşamaya başladım. 15 gün sonra söylediği bir şey hiç hesapta yokken çıkınca şok oldum. Ne zaman sıkıntılı olsam soluğu cafe de almaya başadım. 2-3 ay ara verdim. Tekrar cafe ye gittiğimde hasta raporlu dediler ama ayrıldığını öğrendim. Şahsi telefonunu almadığım için kendisine ulaşamıyorum Telefonunu veya şu an hangi cafe de olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba;?

sağol canım en azından bilginn olmadığını söylediğin için bekliyorum öyle çünkü. peki anaolu yakasında beğendiğin tavsiye edeceğin biri var mı?

mslesef canım ben avrupa yakasındayım.kadıköyde zerrine baktırdım hiç önermem çok saçma baktı boşuna gitti 35tl:)üzzüldüm parama değmez hiçç

hahahha walla benı guldurdun su kaderın senın demelerınede ıllet oluyorum adam gonulden sana baglı ama yatagı baskasınamı baglıymıs ınss karsına daha ıyılerıı cıkarr dıyım ewlnıp mutlu olursun yada dıgerı kaderınse yatagını alıp gelsın 5 dakıka az bee

fikriyeyi bilmemde , emine bende de vasat ötesiydi :)
hiç bi dediğide çıkmadı.

veremem çünkü ben karşıyı hiç bilmem. arkadaşın peşine takılıp gitmiştim. ne telefon ne adres var bende.
soğanlık diye bliyorum sadece.

o brlikte gittiğin arkadaşta yok mudur acaba ona ulaşamaz mıyız. veya hiç aklında kalan bişey olmadı mı adı emine yeri soğanlık başka kimse bişey paylaşmamış. soyadı yok mu veya evinin dışardan görüntüsü evin yanında dikkat çekecek bişey ne bilim camii taksi durağı vs. mh veya cd adı da yeter oofff yaa

Kızlar,geçen kış bahariye nostradamusta olan ,ondan öncede angelda çalışan Naz hanımın nerede olduğunu bilen varmi
Kadın hep hastalık ,ölüm haberi verdi ama bunlar hep tuttu

bu ne bıcım falcı felaket tellalı gıbı boswer ıyı haber weren falcılara gıtt

sağol canım inşallah hepimiz mutlu oluruz bizi hakeden kişilerle.
bende dedim o enfeksiyonludur ben daha onu istemem:)))) ama ayağıma kapandığı günü görcem allahın izniyle sadece haline bakcam sevgim felan kalmadı bitti pislik herif uçkur delisi çıktı 5yıldan sonra tevbe tövbe ya sinirlendim şimdik

kız bende 5 sene cıktım ne warsa o kadar sene beraber olucak adamın beynınde ur wardı amelıyat oldu ur ıyı huyluymus halbukı adamın karakterınde kı huy kotu urlu beyın beklermısın hastanelerde ohh olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…