İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana,farklı söyledi.yakın zamanda barışma var.sorun çıkarma dedi.

Taksim symbol cafe de Mehmet'e fal baktıran var mı acaba?
Geçmiş ve şu an için söyledikleri çıkıyor mu?
Çünkü bana diğer bir kaç falcıdan tam tersini söyledi.
Söylediklerinin çıkmasını istemiyorum.

Merhaba gururlu, özel mesaj hakkım olmadıgından buradan yazıyorum. bana özelden mail adresini atabilir misin? sana birkaç şey soracagım

kalsın kalsın.
fal menem bişi ya , aşerrir mi canı istiyo insanın
geleceğin çıkmayacağını bile bile baktırıyorum ben
ama azalttım epey çok şükür

minik hani buluşmuştuk ya biz sen o gün kızlarla emine akkayaya gitmişmiydin? müslüm gürses olayından sonra her kanalda görüyorum kadını. şimdi izmirdeyim acaba geldiğimde gitsemmi diyorum:s

ankaradan kerem keremcan diye bir falcıyı önermişlerdi burdan. baktıran oldu mu hiç??

su falı cok ıyı bakan warsa nolur banada solesın kahwe ıcmekren gına geldı

cnm ben bı cok falcıya gıttım bunlar arasında zerrınde war bayag bı kalabalıktı fecı sıra beklemıstım 3 4 saat yanı sonra sıra geldı awulat kım demıstı ablam kahweye bakıyoo zatn eskıden hayatmda olan erkek arkdsımla olmıcgını demıstı e bunu bende bılyodum zatn hayatna esmer bırı gırıcek demıstı ama zatn ya sarısın ya kumral yada esmer cok etkılemedı yanı benı ewt suan dakı kısı esmer ama super durumlar bılmyoo uzun uzunda bakmıyoo soru da cok soruyoo ayrıca sunlar cıktı dıyemem aklımda kalan bısey yok bu cok falcı gezmektende kaynaklanıyoo olabılır umarım yardımcı olmusumdur muck

bu arada burak, ve symbol nihal için gelecekle igili bişey tutan var mı?

nıhal besıktastakı dımı anda basarılıydı bı kac ufak sey bıldı buragıda cok sewerdım muhabbet super falda suan kı durum ıı her zamn kı gıbı gelecek yokkk:)

o kadar falcı arasında bunu kacırmısım bu gulsen taksımdemı ne falı bakıyor kaca bakıyor anı ıyı bılyırmu lutfenn yardımm

o kadar falcı arasında bunu kacırmısım bu gulsen taksımdemı ne falı bakıyor kaca bakıyor anı ıyı bılyırmu lutfenn yardımm

5dk bakıyor hatta fincan kapalıyken bakıyor:) bana dediği bu aralar başın çok ağrıyor uykusuzluk mide bulantısı baş dönmesi yaşıyosun sebebi sadece gerginlik.(doğrudur gerçekten bu durumlar var)
sevdiğin biri varmış sana yanlış yapmış ama bu adamın 2haftaya kadar dönüşü var nisanda kesin dönüş yapıp kendini affettirecek dedi ben dedim yeni biri yok mu:) eskiyi istemiyorum onun hayatında biri var zaten dedim.dedi senin kaderin o adam başkalarıyla yapamzsın şuan bile onunla evliymişsin gibi görünüyor.o kişinin hayatındaki ile sadece yatak ilişkisi var bu adam gönülden sana bağlı dedi.şu yatak ilşkisi mevzusnu 4falcıda söyledi.ben onu istemiyorum kimle ne halt yiyosa yesin benim karşıma daha iyisi çıksın:)neysem uzattım gülşenin bütün yorumu bu oldu bana:)

aynen katılıyorum sana kesinlikle zerrine gitmeyin tam bir fiyasko kendince terapi yapıyor

arkadaşlar benim fikriye hanıma ve soğanlık da ki emine hanma ulaşmam lazım ne olur yardımcı olun bende tuzladayım iletişim bilgileri olan biri verebilir mi lütfen

sengul bana dedıklerının bırazı cıkmıstı sızınde cıkar ıns

arkadaşlar ben tuzla da yaşıyorum

tuzladaki fikriye hanım ve

soğanlık da ki emine hanım ın telefon veya adres bilgileri olanlar lütfen benimle de paylasmanızı çok rica ediyorum. sizlerden gelen yorumlar üzerine bu 2 kişiyi seçtim ama ne olur yardımcı olun günlerdir bir bulgu elde edemedim henüz :/

canım ben ikisinede gitmedim.malesef bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…