- 9 Mart 2013
- 633
- 0
bana da soğanlık emine hanımın elefonunu verir misiniz lütfen
walla ben onun numarasını sıldım fal cıkmayınca ama bakım bulursam yazarım dıger arkdslar bılyosa noyu yollasınlar sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da soğanlık emine hanımın elefonunu verir misiniz lütfen
walla ben onun numarasını sıldım fal cıkmayınca ama bakım bulursam yazarım dıger arkdslar bılyosa noyu yollasınlar sana
verseler keşke kimsenin bişey verdiği yok ki baksana peyderpey cümle kuruyorlar. ya ben çalışıyorum hatanın 6 günü ve şehir merkezine işim de evim de çok uzakta işten de geç çıkıyorum ama biran önce de böyle güvenilir biri ile irtibata geçmek istiyorum. ama kimseden tık yok :/ adres hatırlayan da yok galiba kimse dönmüyor saatlerdir bekliyorum (( ooofff yaaa oooffff
5dk bakıyor hatta fincan kapalıyken bakıyor:) bana dediği bu aralar başın çok ağrıyor uykusuzluk mide bulantısı baş dönmesi yaşıyosun sebebi sadece gerginlik.(doğrudur gerçekten bu durumlar var)
sevdiğin biri varmış sana yanlış yapmış ama bu adamın 2haftaya kadar dönüşü var nisanda kesin dönüş yapıp kendini affettirecek dedi ben dedim yeni biri yok mu:) eskiyi istemiyorum onun hayatında biri var zaten dedim.dedi senin kaderin o adam başkalarıyla yapamzsın şuan bile onunla evliymişsin gibi görünüyor.o kişinin hayatındaki ile sadece yatak ilişkisi var bu adam gönülden sana bağlı dedi.şu yatak ilşkisi mevzusnu 4falcıda söyledi.ben onu istemiyorum kimle ne halt yiyosa yesin benim karşıma daha iyisi çıksın:)neysem uzattım gülşenin bütün yorumu bu oldu bana:)
kız bende 5 sene cıktım ne warsa o kadar sene beraber olucak adamın beynınde ur wardı amelıyat oldu ur ıyı huyluymus halbukı adamın karakterınde kı huy kotu urlu beyın beklermısın hastanelerde ohh olsun bana
kime iyilik edersen ondan darbe yiyorsun canım anladım ben bu hayatı.benimkide ayrıldıktan 1ay sonra aradı verem oldum hastanedeyim diye sonra öğrendim ki gerçekten verem olmuş annesi arkadaşı teyit etti ama gitmedim bu zamana kadar değerimi anlamayan şimdi mi anlıycak dedim hırs yaptım gitmedim.şimdi de sevgilisiyle beraber fotograf çekip koymuş facebooka.hayatımın zirvesindeyim çok mutluyum yazmış altınada:))gözlerinin altı morarmış saçlar dökülmüş zayıflamış adam iyice çökmüş dedim ahım çıkıyor inşallah bide kızdan kazık yese ohhh diycem:)))))
amınnn amınn o daha ne kazıklar yer bılyormusun hatta kazık ona..... anladın buna werdıgım zamnı emegı bır koege werseydım kapımı beklerdı sadakatla kenara para koysam bırıkırdı ona baktıgm kadar kendıme baksaydım angelıne jolıe gıbı olurdum ahh gıttı yıllar ben buna 2 sene gecmıs aradan napsın yaradan dıyorum artık walla
10 tlmı cok ucuzz ama kısa bakıyomus dımı bı arkds 5 dakıka dedı
ehehe Symbol Cafe Nihal 5 dk bile değil 20 tl :))
niyet temizse rabbim yanına bırakmıyor.allah yardımcın olsun inşallah gönlündekini verir hayırlısıyla.her gecenin sabahı misali gelecek mutlu günler ben ayrılalı 7ay oldu 5ay durmadan ağladım ama artık hergece güzel düşler kuarark uyuyorum iyi şeyler düşüb geleceğine dair gerçekten neyi çok istiyorsan onu dile getir istediğini kendine yüreğine aklına sindir ve dua et.ve uyumadan önce mutlaka olumlu şeyler düşün çünkü evren bize istediklerimizi verecek ben böyle düşünmeye başladığımdan beri hayat daha olumlu daha güzel yeni insnlarla tanıştm herkese şans veriyorum en önemlisi kendime şans veriyorum:)bu çok önemli biraz narsist olcaksın bu hayatta geç oldu ama öğrendim.terapi yapar gibi konuştum ama benim işimde azçok bu:)))
Canım merhaba,
Gülşen den başka bahsettiğin diğer 4 falcı kim idi bana yazabilir misin rica etsem?
Teşekkürler
Taksim symbol cafe de Mehmet'e fal baktıran var mı acaba?
Geçmiş ve şu an için söyledikleri çıkıyor mu?
Çünkü bana diğer bir kaç falcıdan tam tersini söyledi.
Söylediklerinin çıkmasını istemiyorum.
cok haklısın belkı de bu kada uzulmemıze kendımız sebep oluyoruz allahım cok buyuk gerckten bız affetsek o affetmıyoo cıkarıyoo bır yerden terapı gıbı degıl de realıst gıbı konustun ama gusel konustun allah ıcın
evet üzme kendini yaptıklarını yapmadıklarını hesap etme artık orayı silsende izi kalcak dönüp bakmamaya çalış.ben ilk ayrıldığım zamanlar keşke daha yakın davransaydım sınırlarımı aşsaydım başkasına gitmezdi diyerek kendimi suçlamıştım.nasıl bir akıl varsa o dönem aklıma tükürüyüm agresyonum yükseldi yine:)))hey allahım ya atlattık çok şükür.
selamlarrr
ben son 1haftadır gittiğim falcılardan bahsediyim:)
istiklalde es cafe var orda oktay bey vardı süper fal bakardı çıkmış malesef onun yerine ipek hanıma baktırdım.aama kesinlikle baktırmayın derim çok genel bişeyler söyledi.kahveye ayrı tarota ayrı para alıyor verdiğim paraya üzüldüm açıkcası.
taksimde arca cafeye gittim ordada eskiden çok iyi bakanbi bayan vardı ismini bilmşyorum bana dediklerinin hepsi harfi harfine çıkmıştı 1kez fal baktırıdm ona 1 yıl gitmişti dediklerini hepsini yaşamıştım isimlerle konuşmuştu şu kim bak bununla sorun yaşıycaksın dedi hatta yaz dönemiydi bana dedi ki çiğdem adında bir arkadaşın var babası çok hasta ve malesef 6ay içinde ölüm görünüyor dedi haikatten okul başladığında çiğdemin babasının karaciğer kanseri olduğuu öğrendik zaten 3ay sonrada vefat ettiama artık bulamıyorum o bayanı onun yerine medyum hira diye biri gelmiş neyse baktırıyım dedim hiç fosss ancak soru sorup benim cinlerim var diyip duruyor gözlerini dikiyor açıyor gözlerini felan ama boş boş şeyler söyledi
bugünde damlalar cafede sevinçe baktırdık arkadaşla geçmiş ve an analizi süper.30dk bakıyor birazda terapi katıyor işin içine:) eski sevgilimi bana geri dönceğini söyledi yalvarcağını şuan hayatında biri olduğunu ama onu kabul etmemem gerektiğini hatta bir tekmede onun için vurmam gerektiğini söyledi:) keşke dedim içimden dönüp gelsede ben o tekmeyi öyle bir vurcam ki nevrini döndercem de ahh ah nerde:) Ama Allahdan ümit kesilmez:)
neyse bu haftalık bu kadar diyorum fal da son noktayı koyuyorum uzun bir süre baktırmıycam artık..herkese iyi akşamlar
ne kadar zaman sonra gülmeye başlıyorsunuz kızlar ben iki yıldır gülemiyorum da..kaza gıbı bu erkekler walla hasar bırakıyolar ınsanda aman gıtsın ona buna tekmeyı yıyınce anlar ben kıme naptım dıyee adı sayıklaya sayıklaya zırlar aynen katılyorumm bende artık uzulmyorum guluyorum artık bu nasıl bır ruh halı oluyosa artık ınsan agladıgı seylere bı zamn sonra gulmeye baslıyoo ozamn gulelım hhhahaa
bana arada gelıyolar cıdden
kime iyilik edersen ondan darbe yiyorsun canım anladım ben bu hayatı.benimkide ayrıldıktan 1ay sonra aradı verem oldum hastanedeyim diye sonra öğrendim ki gerçekten verem olmuş annesi arkadaşı teyit etti ama gitmedim bu zamana kadar değerimi anlamayan şimdi mi anlıycak dedim hırs yaptım gitmedim.şimdi de sevgilisiyle beraber fotograf çekip koymuş facebooka.hayatımın zirvesindeyim çok mutluyum yazmış altınada:))gözlerinin altı morarmış saçlar dökülmüş zayıflamış adam iyice çökmüş dedim ahım çıkıyor inşallah bide kızdan kazık yese ohhh diycem:)))))
arkadaslar maltepede yasemin hanima baktiran var mi? 50 liraya bakiyor. bir sitede oturuyor. odaya sizi yalniz alıyor.
cnm ben bı cok falcıya gıttım bunlar arasında zerrınde war bayag bı kalabalıktı fecı sıra beklemıstım 3 4 saat yanı sonra sıra geldı awulat kım demıstı ablam kahweye bakıyoo zatn eskıden hayatmda olan erkek arkdsımla olmıcgını demıstı e bunu bende bılyodum zatn hayatna esmer bırı gırıcek demıstı ama zatn ya sarısın ya kumral yada esmer cok etkılemedı yanı benı ewt suan dakı kısı esmer ama super durumlar bılmyoo uzun uzunda bakmıyoo soru da cok soruyoo ayrıca sunlar cıktı dıyemem aklımda kalan bısey yok bu cok falcı gezmektende kaynaklanıyoo olabılır umarım yardımcı olmusumdur muck