Merhaba arkadaşlar..Uzun zamandır girmiyordum ara ara iyi bi falcı düşmüş mü diye merakdan bakıyodum ama dün Tuzla daki falcı Fikriye yi merak eden arkadaşları görünce yazayım istedim..Ben 10 ay kadar önce gittim, Tuzla da oturup gitmemek olmazdı :) Hediye olmayan, size ait bişeyi (küpe, yüzük vb.) bi bardak suyun içine atarak bakıyor. Regl isen bakmıyor :) Bakış tarzı ise şöyle, atıyorum;
(Fikriye) :Mustafa veya Murat diye birini tanıyomusun?
(Ben) :..evet babam (mesela)
(Fikriye) :Heh onunla ilgili hayırlı bir haber alacaksın. Ayşe diye birini tanıyo musun?
(Ben) : Hayır..
(Fikriye) : Aslı?
(Ben) : Evet kuzenim..
(Fikriye) : Onunla ilgili bilmem ne duyacaksın..
Yani hani böyle çok önemsiz şeyleri belki de sırf isim söylemiş olmak için söylüyordur bilemiyorum ve o kadar fazla isim söylüyor ki (yarısını tanımıyorum zaten) çıktığımda kim ne demiş ne olacak diye allak bullak oldum, hiç de bişey aklımda kalmadı yani. Ben kuzenim bir de arkadaşımla gittim, şuan ki durumumuzu bile bilemedi. Çok iyi diye duymuştum ben de, neden böyle oldu bilemiyorum ama beni o an hiç içinde olmadığım bir şekilde anlattı. Tabi herkese aynı olacak diye bir kaide yok, gitmek isteyen arkadaşlara telefonunu veremem çünkü direk sildim:) Ama Tuzla Yayla Mahallesi'nde sorarsanız muhakkak bulursunuz.
Sevgiler