sağol canım en azından bilginn olmadığını söylediğin için bekliyorum öyle çünkü. peki anaolu yakasında beğendiğin tavsiye edeceğin biri var mı?
GULISS senın bu es cafede oktay dedıgını suna majestık cafeye bı oktay gelmıs taksımde acaba o olabılırmı ayrıca sevınc suya oldukca ıyı we uzun bakıyor degısık detaylar bılmıstı
amin allah kulları gibi aceleci değil ki sabretsek görcez de sabır edemiyoruz.. ne diyelim daha kötüsü benimkinin başına :13:
Cok özür ama gercekten inanıyormusinuz ben böyle falcilarin cinlerle isleri hallettiğini düşünüyorum çünkü onların da bizimki gibi hayatları var ve biz göremiyoruz iletişim kurdukları oluyo bence onlar belli seyleri soyluyodur
canım haklısın,ama ilk defa gittiğim bir falcı,o yuzden açıkcası insan muallakta kalıyor,malum ün yapmış ünlü biri de olunca,insan ister istemez etkileniyor...
zaman gösterecek açıkcası fallarının çıkıp çıkmadığını,çıksada çıkmasada burda bilgilendirme adına hepinizle paylaşacağım zaten...
zaten bu forumda şöyle bi olay war canım kimse gittiği falcıları doğru düzgün yazmıyor,elaltından bir kaçkişi msjlasıyor ona gittim buna gittim diye...
ben son yazdığını şimdi okumuş olsaydım emineye gidip gitmeme konusunda iki kez düşünürdüm...
şu ayrıma warmak lazım birincisi elektriği sadece bize tutan ama başkasında başarılı olmayan falcılar war
ikincisi elektriği herkese tutan herkeste bişeyleri bile bilen falcılar war...
BEN BAKTIRDIM ONA galıba o adam dıger erkek falcılar gıbı erkeklerı kotuluyoo butun fal kotuleme ıle gectı cunku walla bana cıkmadı ıyı bı falcı oladıgını dusunyorum eger kotu seylerse solemısse ıns sızınde cıkmaz dıyım
Cevabınız için ne kadar teşekkür etsem az.
Çünkü bir çok falcı boşuna üzülüyorsun,yok aklındaki kötü durumlar derken(damlalar seviç ve tuğba by pello belkız-aura kadınlar kahvesi pelin ,laf cafe çiğdem ,burak v.s)
Fakat bu kişi ,tamamen korktuğum şeyi söyledi.
Evet hallısınız direkt kötüledi.kaç gündür üzgünüm.
Örneğin oradaki tarık bu şekilde söylemiyordu.
Ne yapmalı tam gerçeği öğrenmek için kime gitmeli bilmem?
İçime bir olumsuzluk düştü birkere.
Tavsiye edeceğiniz birisi var ise çok sevinirim.
Çok teşekkürler.
kadınlr kahves4 derya, damlalar cafe sevînç ve tuğba, laf cafe canan.canım bunlarn tamamı benzer şeyler söyledler.
Arkadaşlar ben dün kadıköy la porte başak a gittim bana iyi geliyor bilginize ... bende olgu yu arıyorum dün baktım narçil cafe de değildi ayrılmış ordan acaba bilen var mı yerini :)
Bende aradım evet artık evde ,telefonda bakıyormuş.
Önceden randevu almak gerekiyormuş.
Ben henüz baktırmadım fakat bende tel.numarası var fakat
Burada numara yazılmıyormuş.
Size bu numarayı nasıl gönderebilirim?
Kaça bakıyormuş ki ?
Fiyatı sormayı unuttum.forumda yazılanlardan hatırladığım kadarıyla 50 tl diye biliyorum.
Hesaba yatırılıyormuş.
ne kadar zaman sonra gülmeye başlıyorsunuz kızlar ben iki yıldır gülemiyorum da..