İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba ben istanbulda birçok falcıya gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.Falcıların çoğu size gerçek yerine sadece duymak istediklerinizi söylüyor.
Hayatımda tanıdığım tek doğruyu söyleyan falcı aleyna,facebook sayfasıda var.Ziyaret edebilirsiniz.
Herşeyi inanılmaz doğrulukta biliyor.Öte yandan unutmayın ki arkadaşlar geleceği sadece gerçekten Allah bilir.
Durugörüsü güçlü olan insanlar ancak size kısıtlı bir zamandan haber verebilir.
Konu ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.

sağol canım en azından bilginn olmadığını söylediğin için bekliyorum öyle çünkü. peki anaolu yakasında beğendiğin tavsiye edeceğin biri var mı?

ben dün de gittim başak ablaya :) güzel bakıyor .. gecmiş tam çıkıyor .. 13 güne kadar bi haber bekliyorum olursa yazarım :)

Kızlar boş yere paralarınızı falcılara dökmeyin.Ben denedim.Piyasada düzgün falcı çok nadir.
Ben aleynayı tek geçerim bu alemde

ben bu siteye 20 yaşındayken üye olmştm bu konuya çok hakimdim aradan 3 yıl geçtii geene aynı fal merağı başladı bende taksimde gitmediğim falcı kalmadı 5 para etmezler geçenlerde burada rahman die bi adamın ismini gördüm reklam diyebilirsiniz tabiki ama tekstilkentte çalışıorum çok yakın bana forumdan bi arkadaşdan numarasını aldım gittim genel olarak iyiydi ravsiye ederim amaa gelecek çıkarmı bilemiorum

GULISS senın bu es cafede oktay dedıgını suna majestık cafeye bı oktay gelmıs taksımde acaba o olabılırmı ayrıca sevınc suya oldukca ıyı we uzun bakıyor degısık detaylar bılmıstı

canım gördün mü oktay beyi gözlüklü orta yaşlı beyaz tenli bir adamdı.umarım odur gerçekten bende tutturduğu şeyler çıkmıştır o adamın.bir uğrarım o cafeye tam olarak nerde acaba

ben sizze bi falcı anlatimm ama bulamıyorum daha belki bilen tanır güneşli de seda diye bi bayan 25 yaşlarında beyaz tenli çokda güzel odaya aldı beni bi kağıt verdi kağıda küçük bi kare çizmişti bu karenin içine sormak istediğin 3 soruyu yaz dedi yazdım çok küçük yazdm ben bile okuyamıyordum sonra yırt onları dedi onun bana arkası dönüktü yırttım avucumun içine koydumm o bişiler okudu sonra kağıda yazdıklarımı tek tek söylemeye başladı bizim eviin koltuklarının rengini filan söyledi sevinçli bi haber alıcaksınız dedi aldık baban kalp ameliyatı olcak dedi oldu sevgilinle barışcan dedi barıştık ama genede ayrıldık D falcılarla ilişkimi kesince bu kadınıda unuttum bilen var mı acaba bu kadını arkadaşlar bana özelden yazarsanız sevinirim güneşşlide sedaa numarasını bilen varsa yazmazsa küserim

amin allah kulları gibi aceleci değil ki sabretsek görcez de sabır edemiyoruz.. ne diyelim daha kötüsü benimkinin başına :13:

gönlünü rahat bırak sıktığın için mutlu olamiyosundur belki.Bu dünya etme bulma dünyası bol bol dua ve olumlu şeyler düşünerek isteklerin olcak inşallah.inşallah Rabbim seni çok çok daha mutlu edr.sormuşsun ne kadar süre sonra gülmeye başladın diye ben 5yıllık ilişkm bittiktn 5ay yas tuttum ve artık çok daha iyiyim ama onu rezil olarak gördüğüm gün bayramım olcak Allahın izniyle ve şundan o kadar eminimki ben biriyle çıkmaya başladığımda çatlıycak hehhe:))))

tatlım kendine şans ver.bu adamlar bulunmaz hint kumaşı değiller ya:)))) hep daha iyisi vardır ve bize bu kötülükleri yaptıklarına göre daha iyileri bizi bulacaktır mantığındayım:))

Cok özür ama gercekten inanıyormusinuz ben böyle falcilarin cinlerle isleri hallettiğini düşünüyorum çünkü onların da bizimki gibi hayatları var ve biz göremiyoruz iletişim kurdukları oluyo bence onlar belli seyleri soyluyodur

YA BENDE CİNLERLE hallettiğini bilyorum amaa sonuç itibari ile biliyolar nasıl ne yaptığı beni bağlamazki bana doru şeler sölemişti ondan ztn benim şuan öle bi falcıya ihtiyacım varki sevdiğim çocuk beni sewiomu sewmiomu onu sölesin yeter

Gururlu merhaba

Sana eskişehirdeki aytac beyle ilgili birşey sormak istiyorum. bene özelden mail adresini göndersen sorabilir miyim

Cevabınız için ne kadar teşekkür etsem az.
Çünkü bir çok falcı boşuna üzülüyorsun,yok aklındaki kötü durumlar derken(damlalar seviç ve tuğba by pello belkız-aura kadınlar kahvesi pelin ,laf cafe çiğdem ,burak v.s)
Fakat bu kişi ,tamamen korktuğum şeyi söyledi.
Evet hallısınız direkt kötüledi.kaç gündür üzgünüm.
Örneğin oradaki tarık bu şekilde söylemiyordu.

Ne yapmalı tam gerçeği öğrenmek için kime gitmeli bilmem?
İçime bir olumsuzluk düştü birkere.

Tavsiye edeceğiniz birisi var ise çok sevinirim.

Çok teşekkürler.

Arkadaşlar ben dün kadıköy la porte başak a gittim bana iyi geliyor bilginize ... bende olgu yu arıyorum dün baktım narçil cafe de değildi ayrılmış ordan acaba bilen var mı yerini :)

kadınlr kahves4 derya, damlalar cafe sevînç ve tuğba, laf cafe canan.canım bunlarn tamamı benzer şeyler söyledler.

Bilgi için teşekkürler.
Saydıklarınız içinde kadınlar kahvesi deryaya gitmedim.
Kimki o ,ismi duygu olabilir mi?
YalnıZ laf cafe canan bana ilk kez üzüleceğim bir durumdan bahsetti.
Ama sevinç-tuğba-gülşen ise tamamen mutlu olacağım-yani üZülmeyeceğim şeyler söylemişti.
Şu durumda ben kime inanmalıyım?
SiZ kime inanmalısınız bilmiyorum?
Bir de by pello belkız a gitmiştim.iskanbil baktırmıştım.
Bayaği detaylı da baktı aslında.
O da laf cafedeki canan ın aksine ,mutlu olacağım birşey söylemişti.
Kim doğru bilmiyorum?

Daha birkaç kişi denemem gerek galiba?

Arkadaşlar ben dün kadıköy la porte başak a gittim bana iyi geliyor bilginize ... bende olgu yu arıyorum dün baktım narçil cafe de değildi ayrılmış ordan acaba bilen var mı yerini :)

Bende aradım evet artık evde ,telefonda bakıyormuş.
Önceden randevu almak gerekiyormuş.
Ben henüz baktırmadım fakat bende tel.numarası var fakat
Burada numara yazılmıyormuş.
Size bu numarayı nasıl gönderebilirim?

La porte -Kadıköy başak = tatlı tatlı konuşur .. verdiği tarihler genelde tutar .. 3 kere gittim resmen psikoljimi düzeltiyor konuşmaları.. kahveyi aynaya döküyor ve iskambil bakıyor ( 30 TL )

La porte - kadıkoy ayhan = söyledikleri çıkmıştı çok kısa bakıyor ( ama ayrılmış o cafeden ) ( 30TL )

Sızıntı - Niko = Kadın ile adam arası bişi .. geçen sene baktırdım ..bi kaç söylediği çıktı ( 25 TL )

Symbol Beşiktaş - Kadir = İlk baktıgında hayatımla ilgili tüm detayları bildi .. sonradan gittiğimde de anı çok iyi bildi ... ( 25 TL )

Farketmez Cafe - Bağdat caddesi ... Bayanın adını unuttum ama zaten kendi kafesi .. isim filan atıyor tutuyor ve bi noktaya kilitleniyor ... yakın zamanda söyledileri oldu ( 25 TL )

Müptela - Taksim - Paşahan = Çok hızlı konusuyordu ve hic bişi hatırlamıyorum :) ( hatırlamıyorum kaç lira bayıldığımı )

Ümraniye -Didem = Çok güzel zaman tahminleri yapmıştı ..İzine ulaşamıyorum numarasını kaybettim ( 40 TL)

Narçil Cafe - Zerrin = bi sürü isim söyledi ama o isimler hayatımda yok değil ... haber gelcek dedi de? ne haberi :) ( 30 TL)

Medyum Arzu = Hatun un değişik bi isim bulma tekniği var seneye mayısta evlenmiş olursam doğru konustu dicem ( 50TL)

Acıbadem - Ayten = evinde bakıyor Çay falı 60 lira ama yaklaşık 1 saat sürüyor ... birinin nerde oldugunu merak ediyorsanız cuk diye söylüyor .. gelcek derseniz henüz olmadı ama zamanı var

Sini Mantı - Kadıköy -- Adını unuttum falcının ama o da fena değildi .. ( 31 TL )

Özetle benim gittiğim falcılar hep aynı seyi söylüyor bakalım 3 aya kadar hepsi ya haklı cıkacak yada FOs :)))

Arkadaşlar asmin cafede buket ve melekler kahvesinde demet yada ismi derya olan falcılara baktıran varsa yorumlarını bekliyorum lütfen ikisinede dün baktırdım kafam karıştı meleklerdeki bayanın söylediği bir şey 2 saat sonra oldu birde tarzı biraz ürkütücü gibiydi buket resmen içimi okudu

ne kadar zaman sonra gülmeye başlıyorsunuz kızlar ben iki yıldır gülemiyorum da..

CANIM BU KADEME olarak baslıyoo senın daha acın gecmdıgı ıcın aglamamn bıtıyoo umarım kısa zamanda atlatırsın 2 yıl oldukca uzun arkaya bakmamaya calıs zatn bı zaman sonra gırıgra wuruyosun cunku haytta sadece ask acısı yok kı daha buyuk acılar war onları gormeye baslayınca acın dınıyorr sewgılerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…