- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
ayrıca damlalar tuğbayı merak edenler geçmişde ve anda o da çok iyi.ben bir çocukla tanışmıştım 1hafta sonra tuğbaya gittim bana dediki sen yeni biriyle tanışmışsın bir arkadaşın vasıtasıyla arkadaşının ismindede ş harfi var gerçekten öyle ama dedi hiç hiç etkilenmemişsin çocuk seni arıyor konuşmak istiyor sen kısa kesiyosun mantıken evet ama duygusal olarak hayır diyorsun dedi ve zaten ona ihanet edersin ki aklında şuan başka biri varla yok orası şuan bile ihanetin söz konusu uzun sürmez bitirirsin dedi ki bitircektim ve başlamadan bitti.geleceğide zamanla görcez ben ilkkez gitmiştim tuğbaya
canım nerede tugba hanım? kaçaa bakıyor mesaj atabilir msn?
İstiklal cad. Müptela cafe kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.. Özellikle paşahan baktırın.. geçen sene yazın baktırdığımda şu ana kadar herşeyi yaşadım zamanlarıyla kişileri ile en son şubatta o kişi yalancı ve sende duyucaksın demişti 1 hafta önce o kişinin herseyi ortaya çıktı. hızlı ve net söylüyor .. benimki ilk baktırdığımda aman der çıkarsınız bence çok dikk dinleyin harikadan öteeee..dünde baktırdım ve tum ruh halim neşeye döndü çünkü kuruntularımın hepsini söyledi.. %90
sparklee'nin özel işi çıktı
diğer arkadasa gün uymadı
hadi genede gideyim dedim :) falcı şehır dışındaymış
Gitmeyemi karar vermiştiniz
Bak siZe eşlik edebilecekmişim.
Yarın için günü uydurabilecek duruma gelmiştim.
Gerçekten kısmet değilmiş.
Yok yani yarın falcımıZ öylemi?
maalesef , hayat falcımı bile aldatmama izin vermiyor.
ben gene pazar günü burak'a baktıracağım
Olgu için sorulmuş.
Olgu iyidir, fal baktırınca ona rahatlıyorum.
3 kere felan baktırdım , mesafesini , tarzını cok begeniyorum.
bende isabetlide.
çıktı mı diye sormayın lütfen :) inanın çoğu şeyi unutuyorum.
büyük olay için verdiği tarihe var , bi o aklımda
selam canım bu burak nasıl iyi mi falda?nerde bakıyor ?
burak tanıdıkları hariç bakmıyor artık.
evet bana iyi geliyor.
yakın tarih ve anda iyi . ama sadece aşk konusunda :)
diyorum ya beklentim düşük olduğu için beklentimin üstüne çıkıyor burak :)
hadi ya(( sağol cevabın için.burak da eksik kalsın artık bende:))
kalsın kalsın.
fal menem bişi ya , aşerrir mi canı istiyo insanın
geleceğin çıkmayacağını bile bile baktırıyorum ben
ama azalttım epey çok şükür
ben damlalar cafe tuğbaya baktırdım, öncelikle çok hızlı konuşuyor ilginç bir tarzı var :) içinde bulunduğum durumu çok iyi yorumladı, çok net ve doğru şeyler söyledi.. ve yakın gelecek için tarih verdi.. verdiği tarihler tutuyor mu kızlar Tuğbanın ? Malum şahıs kesin arayacak dedi bence durum umutsuz ama o çok emin konuştu.
bende de anda çok başarılıydı banada malum şahısın döneceğini ama kabul etmemem gerektiğini söyledi.şimdik şunu merak ettim acaba herkese aynı şeyi mi söylüyor:)