İstanbul'da Fal - Falcılar

walla ben onun numarasını sıldım fal cıkmayınca ama bakım bulursam yazarım dıger arkdslar bılyosa noyu yollasınlar sana

verseler keşke kimsenin bişey verdiği yok ki baksana peyderpey cümle kuruyorlar. ya ben çalışıyorum hatanın 6 günü ve şehir merkezine işim de evim de çok uzakta işten de geç çıkıyorum ama biran önce de böyle güvenilir biri ile irtibata geçmek istiyorum. ama kimseden tık yok :/ adres hatırlayan da yok galiba kimse dönmüyor saatlerdir bekliyorum (( ooofff yaaa oooffff

walla canım bu kadar merakına degcek bı falcı olmadıgı kanısındayım ama yınede fal bu işte

Canım merhaba,
Gülşen den başka bahsettiğin diğer 4 falcı kim idi bana yazabilir misin rica etsem?

Teşekkürler

kime iyilik edersen ondan darbe yiyorsun canım anladım ben bu hayatı.benimkide ayrıldıktan 1ay sonra aradı verem oldum hastanedeyim diye sonra öğrendim ki gerçekten verem olmuş annesi arkadaşı teyit etti ama gitmedim bu zamana kadar değerimi anlamayan şimdi mi anlıycak dedim hırs yaptım gitmedim.şimdi de sevgilisiyle beraber fotograf çekip koymuş facebooka.hayatımın zirvesindeyim çok mutluyum yazmış altınada:))gözlerinin altı morarmış saçlar dökülmüş zayıflamış adam iyice çökmüş dedim ahım çıkıyor inşallah bide kızdan kazık yese ohhh diycem:)))))

amınnn amınn o daha ne kazıklar yer bılyormusun hatta kazık ona..... anladın buna werdıgım zamnı emegı bır koege werseydım kapımı beklerdı sadakatla kenara para koysam bırıkırdı ona baktıgm kadar kendıme baksaydım angelıne jolıe gıbı olurdum ahh gıttı yıllar ben buna 2 sene gecmıs aradan napsın yaradan dıyorum artık walla

niyet temizse rabbim yanına bırakmıyor.allah yardımcın olsun inşallah gönlündekini verir hayırlısıyla.her gecenin sabahı misali gelecek mutlu günler ben ayrılalı 7ay oldu 5ay durmadan ağladım ama artık hergece güzel düşler kuarark uyuyorum iyi şeyler düşüb geleceğine dair gerçekten neyi çok istiyorsan onu dile getir istediğini kendine yüreğine aklına sindir ve dua et.ve uyumadan önce mutlaka olumlu şeyler düşün çünkü evren bize istediklerimizi verecek ben böyle düşünmeye başladığımdan beri hayat daha olumlu daha güzel yeni insnlarla tanıştm herkese şans veriyorum en önemlisi kendime şans veriyorum:)bu çok önemli biraz narsist olcaksın bu hayatta geç oldu ama öğrendim.terapi yapar gibi konuştum ama benim işimde azçok bu:)))

cok haklısın belkı de bu kada uzulmemıze kendımız sebep oluyoruz allahım cok buyuk gerckten bız affetsek o affetmıyoo cıkarıyoo bır yerden terapı gıbı degıl de realıst gıbı konustun ama gusel konustun allah ıcın

BEN BAKTIRDIM ONA galıba o adam dıger erkek falcılar gıbı erkeklerı kotuluyoo butun fal kotuleme ıle gectı cunku walla bana cıkmadı ıyı bı falcı oladıgını dusunyorum eger kotu seylerse solemısse ıns sızınde cıkmaz dıyım

evet üzme kendini yaptıklarını yapmadıklarını hesap etme artık orayı silsende izi kalcak dönüp bakmamaya çalış.ben ilk ayrıldığım zamanlar keşke daha yakın davransaydım sınırlarımı aşsaydım başkasına gitmezdi diyerek kendimi suçlamıştım.nasıl bir akıl varsa o dönem aklıma tükürüyüm agresyonum yükseldi yine:)))hey allahım ya atlattık çok şükür.

kaza gıbı bu erkekler walla hasar bırakıyolar ınsanda aman gıtsın ona buna tekmeyı yıyınce anlar ben kıme naptım dıyee adı sayıklaya sayıklaya zırlar aynen katılyorumm bende artık uzulmyorum guluyorum artık bu nasıl bır ruh halı oluyosa artık ınsan agladıgı seylere bı zamn sonra gulmeye baslıyoo ozamn gulelım hhhahaa
bana arada gelıyolar cıdden

GULISS senın bu es cafede oktay dedıgını suna majestık cafeye bı oktay gelmıs taksımde acaba o olabılırmı ayrıca sevınc suya oldukca ıyı we uzun bakıyor degısık detaylar bılmıstı

ne kadar zaman sonra gülmeye başlıyorsunuz kızlar ben iki yıldır gülemiyorum da..

amin allah kulları gibi aceleci değil ki sabretsek görcez de sabır edemiyoruz.. ne diyelim daha kötüsü benimkinin başına :13:

arkadaslar maltepede yasemin hanima baktiran var mi? 50 liraya bakiyor. bir sitede oturuyor. odaya sizi yalniz alıyor.

bende gittim .. isim cisim sordu evet o isimleerde insanlar var hayatımda :)
zaten net bişi sölemedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…