İstanbul'da Fal - Falcılar

angel-24 mesaj kutun dolu, attığım mesaj gelmiyor sana. mesaj kutunu boşaltman gerek. bende ara verdim canım, aynı durum yani.

ben de anlayamadım ki :S ama bildiği şeyler öyle sallamasyon gibi değildi bende.2 gün tarihi verdi ikisi de oldu. İki kişi ismi verdi ikisi de oldu. Kısa bakmasına sözüm yok. benim hayatımda temel iki sorun vardı iş ve aşk ikisiyle ilgili mevcut durumu söyledi sonra bunlar bunlar olacak dedi. Söyledikleri çok uzun vadeli değildi ve hepsi oldu. Sonra da ben kendi sorularımı sordum

sağol canım söylediğin iyi oldu. Ben bol bol dua ediyorum dileklerim için ve herkes için. Fal işi eğlence kısmı bence. Senin için de Allah herşeyin en hayırlısını versin. cevabın için de teşekkür ederim ayrıca

olabilir,talep arttıkça o da fiyatı arttırıyo belki,ne de olsa bi furya olucak,bi dönem millet oraya koşucak,sonra bşka falcı adı çıkınca eski popülerliği kalmıycak,o zamana kadar ne kazansak kardır demiş olabilir,aynı kişiyse tabi kirlikedinin bahsettiği ile senin gittiğin,belki de yanlış gittin,olabilir mi

canım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil ki misslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim

canım üzülme aynen mis sok 2 kata cıktım hayatımdakı en kısa faldı sen nıye uzuluyorsun ben kendi irademle gittim .lütfen üzülme .ben gene senin önerilerini takıp ederim :)) sevgiler

özellikle sordum tarot ve kahve kaca dıye 40 dedı beni zengin sandı sanırım :)) 15 tl verdım sadece kahve baktırdım zaten ben tarot bakabılıyorum

kızlar şu bakırköydeki çigdem nasıl? gitmek istiyorum ama benim için gelecek yorumu önemli. Var mı tutan?

Kizlar arzuhal arzu ya baktiran varmi sahibi degil diger sisman bayana bgn denedim ama bilmiyorum dedikleri genel durumdu ama aklimi karistirdi sizce nasill ?? Bu arada oneri istiyorummmmm nil hanim nasildi bide enfal vardi galiba oneriniz olursa cook iyi olur kizlar :)) optummm

Uzunn bir aradan sonra tekrardan Beşiktaş Nihal'e gittim :) Daha önce baktırdıklarımda da öyle hatalı bir yorumunu görmemiştim. Genel dönemsel olayları iyi mi kötü mü şekilde devam edeceğini yorumluyor. Ama tabi tarzı belli çokk hızlı bir sekilde konuşur 2 3 dk da fal bakar. Sorularınızı önceden hazırlarsanız ona göre uzatabilirsiniz benim aklıma bişey gelmedi soracak.

özellikle sordum tarot ve kahve kaca dıye 40 dedı beni zengin sandı sanırım :)) 15 tl verdım sadece kahve baktırdım zaten ben tarot bakabılıyorum

her halde :)süslü püslü mi gittin kızz:) amann neyse canım on beş lira ah ben kaç on beşler verdim ahh ahh ne diyim bu hallere düşürenler utansın mahidevran hürremi gördüğü zaman nasılsa ben de öyleyim anlayacağın benim durumda bundan ibaret..yok mu şu hürremi alt etmenin bir yolu :18:

dayanamadım bende mis life cafeye gittim gülşene çok kısa bakıyor geçmiş ve anı bildi nokta atışları yaptı.2hafta içinde bişey olcağında idda etti ben hayır dedikçe olcak dedi hatta numarasını yazdı beni ara gel 2hafta sonra dedi.hayırlısı umarım dediği çıkar.15tl verdim kahve falı için.

selam gülişşcim bayağıdır yoktun formda yorumlarını özledik :) ben de gidicemm yaa bu hatuna merak ettim neyse ne artık yorumları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar...iyi çıkan fallara inanmanızı kötü çıkanlara da aman fal ayol demenizi tavsiye ederim acizane fikim

slm canım yogun old. Îçîn nete fazla takılamyorum arada bi bakınıyorum ve boş vaktimde hemen fala koş.umarım gùlşenın dedgı çkarda 2hafta snra çıktı haberını veririm gerçi imkansz bişey olcagnı sanmyorum

işallah canım hakkımız da hayırlısı haber verirsin olur mu merak ederim:) merakı fazla olanın ömrü az olurmuş zaten ne yapıyorsak şu merakımızdan:13:

selam,

Nil hanima ben 1 hafta kadar önce gittim kendisi cok tatli dilli nazik sicak bir kadin ama telefonla konusmalari cok oluyor cok rahat isterse 3 saat sürsün onun umurunda degil devam ediyor ve herseye bir cevabi var ben yildizname ve kahve baktirdim..su anki analizi karakter analizi falan iyi kisileri iyi tanimliyor daha cok dua ve esma veriyor islerin iyi gitsin diye..gelecek ile söyledigi seyler siradan veya yasayip görecegin seyler zamana yaygin yani ama söyle bir seyi yok 3 gün sonra bu olacak haftaya haber alacaksin falan diye bir sey yok..iyi ama cok aman aman deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…