allah allah bende gitcektim ama ne yapayım bilmem ki ben kirlikedinin sözüne güverim çünkü herkesi beğenmez ben bir şeyi anlamadım bu hatun onbeş yirmi liraya falan bakıyordu kırk lira niye aldı ki kafasına göre fiyat veriyor demekki ya da reklamını mı yaptık istemeden ne
off cok kötü 5 dk bıle surmedı tarot kahve 40 dedı kahveye baktırdım hıcbırsey demedı ne iş ne aşk ne geçmiş( soru sordurdu sordum cevap verdi ama o cevapları herkes bilir hiç önermiyorum .üzgünüm
allah allah bende gitcektim ama ne yapayım bilmem ki ben kirlikedinin sözüne güverim çünkü herkesi beğenmez ben bir şeyi anlamadım bu hatun onbeş yirmi liraya falan bakıyordu kırk lira niye aldı ki kafasına göre fiyat veriyor demekki ya da reklamını mı yaptık istemeden ne
canım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil kimisslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim
ciltirik çok teşekkür ederim numara için
özellikle sordum tarot ve kahve kaca dıye 40 dedı beni zengin sandı sanırım :)) 15 tl verdım sadece kahve baktırdım zaten ben tarot bakabılıyorum
dayanamadım bende mis life cafeye gittim gülşene çok kısa bakıyor geçmiş ve anı bildi nokta atışları yaptı.2hafta içinde bişey olcağında idda etti ben hayır dedikçe olcak dedi hatta numarasını yazdı beni ara gel 2hafta sonra dedi.hayırlısı umarım dediği çıkar.15tl verdim kahve falı için.
selam gülişşcim bayağıdır yoktun formda yorumlarını özledik :) ben de gidicemm yaa bu hatuna merak ettim neyse ne artık yorumları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar...iyi çıkan fallara inanmanızı kötü çıkanlara da aman fal ayol demenizi tavsiye ederim acizane fikim
slm canım yogun old. Îçîn nete fazla takılamyorum arada bi bakınıyorum ve boş vaktimde hemen fala koş.umarım gùlşenın dedgı çkarda 2hafta snra çıktı haberını veririm gerçi imkansz bişey olcagnı sanmyorum
Kizlar arzuhal arzu ya baktiran varmi sahibi degil diger sisman bayana bgn denedim ama bilmiyorum dedikleri genel durumdu ama aklimi karistirdi sizce nasill ?? Bu arada oneri istiyorummmmm nil hanim nasildi bide enfal vardi galiba oneriniz olursa cook iyi olur kizlar :)) optummm
telefonu varmı szide cezmi bey'İn?