İstanbul'da Fal - Falcılar

kııızzlllaarrr haadiii falccııyyaa giddeelliimmm :KK70:

canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısında :KK43:birde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler

Nasıl ulaşabiliriz bu falcıya canım bizede numarasını verirmisin

canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısında :KK43:birde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. Ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler

canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısında :KK43:birde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler

Canım acaba bu falcıya nasıl ulaşabiliriz ?

ay canım bana numarasını gönderir misin rica etsem? ne kadara bakıyor?

canım bi de özel msj hakkın varsa, bana mail adresini verirsen bi konuşalım.

ay canım bana numarasını gönderir misin rica etsem? ne kadara bakıyor?

canım bıyerde bulusuyorsunuz ama numarısını burdan vermek yanlıs olur .ozeldende cevap yazamıyorum .sen msn ver yazayım yada ısteyenler bana bu maılden ulasın arinna1978@hotmail.com ama lutfen benı bu kadının reklamını yapmakla suclamayın banada bı arkadasım verdı numarısını bu arada 30 tl bakıyor bana 5 tl ındırım yaptı onuda soyleyım :))

Canım acaba bu falcıya nasıl ulaşabiliriz ?

canım bıyerde bulusuyorsunuz ama numarısını burdan vermek yanlıs olur .ozeldende cevap yazamıyorum .sen msn ver yazayım yada ısteyenler bana bu maılden ulasın arinna1978@hotmail.com ama lutfen benı bu kadının reklamını yapmakla suclamayın banada bı arkadasım verdı numarısını bu arada 30 tl bakıyor bana 5 tl ındırım yaptı onuda soyleyım :))

Selam kızlar
Yoktum birkaç gün...
Valla ben müslüm'ü falan bilmem..Emine bana Baban çok hasta ölücek bu adam dedi..2 bucuk ay içinde Rahmetli oldu adamcağız...ki ona gittiğimde Babam yeni ameliyat olmuştu 7 saat ameliyat geçirmiş ve doktorlar başarılı geçti derlerken...:KK43:Ameliyat olmazsa ölüm riski var ama ameliyattan sonra 3-5 sene ömrü uzar diyorlardı..Allahtan ayrı olduğumuz için pek sarsılmadım..Allah kimseye ölüm acısı tattırmasın..
Daha neler neler dediği oldu.Mahkeme açıcan dedi.Kim ben mi dedim?Hayatımda mahkeme kapısına bile gitmemiş ben..36 yaşımda Mahkeme açtım..Çok basit şeyler değil yaşamış olduklarım..Bana göre başarılı bir bayan..
İlk gittiğimde bende gittiğime bin pişman oldum..Üzüldüm verdiğim paraya..ama en azından herkez gibi pembe tablolar çizip başından savmamış beni...
en son 2 ay önce gittim.ha gidermiyim bir daha..uzunca süre gitmem...çünkü bu fal işinin sonu yok...
Ha bu arada bu ayla ilgili birşey söyledi ki ben asla olmaz,asla yapmam dediğim birşey..bakalım ay sonu neler olucak..:KK43:

Emine Akkaya ya bende gittim 3 defa hemde, hiç birsey cıkmadı.bence size atmış tutmuş demekki:KK43:

selam kizlar,

bazi falcilar 1 veya 2 seyi bazi kisilerde tutturabilirler ama hersey olacak veya herseyi bilecek diye bir sey yok..insan söyle inanasi geliyor bazen aniden size bir isim söyler onun karakterini anlatir tamam dersin iste budur ama sonra o kisi ie söyledigi hic birsey tutmaz yada cikmaz..benim yasim sizlerden büyük öyle erkek arkadasim falan yok benimki tamamen baska bir konu..her gittigim falci yada bakim yapan sahis genelde ayni seyleri ve ayni tarihleri veriyorlar ama ne hikmetterki hic biri cikmiyor bu neden kaynaklaniyor biliyormusunuz.. o an düsüncelerimizi okuyorlar ne istedigimizi biliyorlar ve salliyorlar duymak istedigimiz seyi..bu yüzdendirkide cikmiyor iste böyle bir sey neyse cok negatifim bugün belkide ne bilim...siz yinede bildiginizi yapin..ama sakin cok paralar verip bu ümit tacirlerini simartmayin lütfen:44:

Telefonunu burdan Ciltırık arkadaştan aldığım kadına gittim bugün iskambil bakıyor öncelikle bir tane kendin için sonra da baktırmak istediğiniz şey için kart seçiyorsunuz sonra elindeki kartlar bitene kadar kart açıp yorumluyor. Ailemden birinin geçmişini, doğacak bir bebeği, staj durumlarımı , uykusuzluğumu bugünlerde ki genel ruhaniyetimi dedi. Ben özellikle bir kişi hakkında gitmiştim onun bana olan duygularını benim onun aklında nasıl lanse olduğumu felan söyledi. Tabi ben de sürekli sordum falı kapayana kadar sorularıma cevap verdi. Ben özellikle evimiz kötü niyetli kişlerin yapabileceği herhangi bir duruma sahip mi sorusunu da merak ettiğim için bu kişiyi tercih etmiştim evi temiz gördü ama bir teyzem için kendiliğinden nasıl biri olduğunu felan söyleyip önerilerde bulundu. Aslında başarılı buldum ve de faldan önce pembe bir tablo çizme gördüğünü de diye de uyardım. Sorularımın yanıtı olumluydu biraz vadeli şeyler de dedi bir kaç ay sonra hatırlatma da bulunurum sizler için. Bu arada gitmek isteyenler için tek gitmenizi önermem zararsız bir kadın fakat evinde bakıyor ürkebilirsiniz. Bu arada bu bayanla beraber Laf Cafe Kuzey+ Canan , Symbol Nihal aynı şeyleri söylüyor onun duyguları ve düşüncesi hakkında ne dersiniz inansam mı?

Kızlar tabiki tanımadıgınız bir insanın evine tek gitmeyin ancak uzun zamandır tanırım kadını ama gidişimin hiç bir zamanında evini pis dagınık huzursuz kavga-patırtı gibi şeyler görmedim ben tek başıma gidiyorum.

kızlar wallaha ben onu bunu bilmem de,biri sizin kaderinizde yoksa,ne yaparsanız yapın,isterseniz kendinizi öldürün,tüm imkanları

seferber edin,o kişi nasibinizde yoksa herşey boş....

seni arar sorar,bi iyi bi kötü dawranır seni dengesizleştirir,artık öyle bi raddeye gelirsinki anlarsın sewmekte yetmiyo....ı

sizden gidenler çektiğiniz acılar o size geri döndüğünde bertaraf olmuyosa unutamıyosanız eski sewgilinizi boşwerin gitsinnn

ben artık kendimden başka hiç kimseyi umursamayıp günümü gün ediyorum,geç oldu biraz ama uyandım....

değmiyo kızlar değmio size acı çektiren birine üzülmeye değmio....

gezin tozun sizi umursamayanı siz hiç takmayın....

Bence aşkı boşver nasılsa geçip gidiyor....hatta belki de esas değerleri ve gerçekleri görmekte körlük yapıyor.... bence bir insanın senin değerlerine saygı duyması ve sevmesi aşktan daha önemli... belki de sana gerçekten sevgi ve saygı ile gelecek...daha kalıcı ve sağlıklı .... inşallah da öyle olur ...
bu arada lütfeennnnn bu kişinin telefonunu rica edelim senden :-)

selam gülişşcim bayağıdır yoktun formda yorumlarını özledik :) ben de gidicemm yaa bu hatuna merak ettim neyse ne artık yorumları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar...iyi çıkan fallara inanmanızı kötü çıkanlara da aman fal ayol demenizi tavsiye ederim acizane fikim :nazar:

Zeynocum öğrenebildim mi kocaelindeki falcı hakkında bişey kime karar verirsen mutlaka haberim olsun

X