- 5 Kasım 2012
- 32
- 11
kııızzlllaarrr haadiii falccııyyaa giddeelliimmm
canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısında birde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler