Ciltirik'cim öyle demek istemedim zaten ev aynen dediğin gibiydi kadında zaten çok sakin bir bayan samimiyet kurmaman için bir neden yok bu arada benim mesaj hakkım yok burdan sana teşekkürümü de ediyim.Kızlar tabiki tanımadıgınız bir insanın evine tek gitmeyin ancak uzun zamandır tanırım kadını ama gidişimin hiç bir zamanında evini pis dagınık huzursuz kavga-patırtı gibi şeyler görmedim ben tek başıma gidiyorum.
Bence aşkı boşver nasılsa geçip gidiyor....hatta belki de esas değerleri ve gerçekleri görmekte körlük yapıyor.... bence bir insanın senin değerlerine saygı duyması ve sevmesi aşktan daha önemli... belki de sana gerçekten sevgi ve saygı ile gelecek...daha kalıcı ve sağlıklı .... inşallah da öyle olur ...
bu arada lütfeennnnn bu kişinin telefonunu rica edelim senden
canım maıl attım sanadestina68 numarayı ben de alamadım henüz canımmerakla bekliyorum Alır almaz zeynolojiyle gidicez ins
canım maıl attım sana
Kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada
tamam canım aldım. Çok teşekkür ederim. Bugün için arıycam biraz sonra kendisini. Müsait bi zamanda görüşelim seninle, şuan ev kalabalık da
Numarayı bana da yollar mısınız?
cnm benım malesef msj hakkım yokmail adresını yazarsan yollayalım
Az önce mailime cevap geldi numarasını aldım, teşekkür ederim canım.
Siz bugun kesin gidiyor musunuz? Ben de gitmeye niyetlendim, Bahariye'deymis, oldukça uzak bana
Emine Akkaya ya bende gittim 3 defa hemde, hiç birsey cıkmadı.bence size atmış tutmuş demekki
destina68 numarayı ben de alamadım henüz canımmerakla bekliyorum Alır almaz zeynolojiyle gidicez ins
Canım sanırım zeynolijiyle gittiniz su kocaelinden gelen falcılar yorumlarınızı bekliyorum merakla yazarsan sevinirim
canım kadın çok iyi ve sıcak kanlı bir kadın, öncelikle onu söyliyim fakat, biraz dikkati dagınık. Yani fal bakarken telle konuşuyor. Aklına bir şey geliyor onu yapmaya gidiyor vs :) belki bana o anları denk gelmiştir ama öyle biri. Bunun dışında gerçekten çok biliyor. İsimler verdi. Yaşadıklarımı söyledi. Hissedilen şeyleri bile tam anlamıyla anlatıyor.Ama dediğim gibi çok fazla şeyle ilgilendiği için konsantre olup bende derine çok inmedi.
Gideceğiniz zaman yanınızda bahsetmesini istediğiniz kişilerin resimlerini götürün, görmek istiyor. Gelecekle ilgili de bana tarih vermedi ama olacakları söyledi. Sorularınızı da ayarlayıp gidin orda sorarsınız
zeynoloji baktırmadı canım buarada.
selam kirlikedi bu kadın tam olarak nerde bakıyor dışarda bir mekanda mı yoksa evde mi?
Kirlikedi şu Kocaeli 'nden gelen kadın Bahariye demi bakıyor
bakır bakır :)