İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda bahsedilen miss life cafedeki gülşene Pazartesi gittim öncelikle falı cok kısa sürüyo soyliyim kahve 15 tarot 20 dedi kahve falı baktirdim bana olması imkansız ama cok istediğim seyler söyledi hatta en geç cuma günü diye tarih vermişti diyorumki iyi diyorsunuz ama bu söylediklerinizin mümkünatı yok ben buradayım goruceksin bak gibi laflar etti kendinden cok emindi yani sonuc mu söylediği seyler tabiki olmadı keske olsaydı.insan yinede bı umut diyo icimde bastırmaya çalıştığım bişeyi kadın yeniden aklıma soktu ona üzülüyorum bu arada Tuğba'nın Ocak bası gibi olucak dediği şeyi Şubat sonu gibi aynen yasadım Burak'tan ümitliydim oda tutmadı

destina68 numarayı ben de alamadım henüz canım merakla bekliyorum Alır almaz zeynolojiyle gidicez ins

Ciltirik'cim öyle demek istemedim zaten ev aynen dediğin gibiydi kadında zaten çok sakin bir bayan samimiyet kurmaman için bir neden yok bu arada benim mesaj hakkım yok burdan sana teşekkürümü de ediyim.

canım cok sagol dıleklerın ıcın oda derdı bana aşık degılım ama sensız olamıyorum cok da deger verıyordu bırden bır kısının lafı ve yalanları yzununden ayrıldık ben bu kısıye ınandım sımdıde darmadagın olduk bu arada maılımı verdım yazanlara gonderıoyorum kadının numarasını mailim arinna1978@hotmail.com bakalım geri donusum nasıl olacak ALLAH BUYUK .ben bu kadını begendım 30 falcıya gıtmısımdır en ıyı bu cıktı .gelecek ıcın zatenfalı bakan gelınce gene konusam senınle dedı. sevgiler

Kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada

Merhaba Edirnekapıdaki fal bakan kadının numarasını bana da gönderir misiniz? yakın zamanda gidemem ama acil durumda elimde bulunsun :)

Az önce mailime cevap geldi numarasını aldım, teşekkür ederim canım.
Siz bugun kesin gidiyor musunuz? Ben de gitmeye niyetlendim, Bahariye'deymis, oldukça uzak bana

Kızlar hani gecen hafta bahsi gecen ankaralı kerem keremcanla arayan oldumu varsa yorumları yazdmadınız

Emine Akkaya ya bende gittim 3 defa hemde, hiç birsey cıkmadı.bence size atmış tutmuş demekki

Tabiki tatlım fal işi atıp tutma işi ...Kadın bende başarılı olmuş bu demek değil ki kadın ileriyi biliyor..Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez.. Ben 2 kere gittim oda moralimin bozuk olduğu zamanlardı,gideyim bir hikaye dinleyeyim dedim gittim..:)

Canım sanırım zeynolijiyle gittiniz su kocaelinden gelen falcılar yorumlarınızı bekliyorum merakla yazarsan sevinirim

canım kadın çok iyi ve sıcak kanlı bir kadın, öncelikle onu söyliyim fakat, biraz dikkati dagınık. Yani fal bakarken telle konuşuyor. Aklına bir şey geliyor onu yapmaya gidiyor vs :) belki bana o anları denk gelmiştir ama öyle biri. Bunun dışında gerçekten çok biliyor. İsimler verdi. Yaşadıklarımı söyledi. Hissedilen şeyleri bile tam anlamıyla anlatıyor.Ama dediğim gibi çok fazla şeyle ilgilendiği için konsantre olup bende derine çok inmedi.

Gideceğiniz zaman yanınızda bahsetmesini istediğiniz kişilerin resimlerini götürün, görmek istiyor. Gelecekle ilgili de bana tarih vermedi ama olacakları söyledi. Sorularınızı da ayarlayıp gidin orda sorarsınız

zeynoloji baktırmadı canım buarada.

selam kirlikedi bu kadın tam olarak nerde bakıyor dışarda bir mekanda mı yoksa evde mi?

merhaba :) Burak beyın telefonunu kaybettım siz de varsa rica etsem verebilir misiniz ? tesekkurler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…