Emine Akkaya 60tl deniyor burada.. Ama web sayfasından iletişim bölümünden beni arayan asistanı 200 tl oldgunu söyledı???
Yeri tam olarak nerde bilen varsa tarif etsin lütfen ben Taksim'de bahsedilen yerde yarım saat aradım dün bulamadım
emine akkayayı tavsiye etmem. 60 verip toplamda duyup duyacagınız en fazla 5-6 cumle olacak. cok cok kısa.gelecegi bilemem ama mesela o bikac cumle de gereksiz bı kısmı onu da dusunursek hic gerek yok o kadar apra vermeye. bana mesela soyle dedi, egitim hayatın cok karısık, ki evet boyle bi durumlar var ama, ee ben bunu bilmiyo muyum? sonra terazi burcu kim var? eski erkek arkadaşım. fal başında bişey olmaz ondan falan gibi konuşmuştu (ki doğrudur buyuk ihtimalle). o deyince hıcbı yorum yapmadan gecti falan. iste yurtdısına gitmek istiyosun ama daha hazır degilsin, ileride gideceksin. gibi gibi...
gururlu3434 bak burda aciklamis kirlikedi adresiistiklalde mis sokakta miss life cafe
emine akkayayı tavsiye etmem. 60 verip toplamda duyup duyacagınız en fazla 5-6 cumle olacak. cok cok kısa.gelecegi bilemem ama mesela o bikac cumle de gereksiz bı kısmı onu da dusunursek hic gerek yok o kadar apra vermeye. bana mesela soyle dedi, egitim hayatın cok karısık, ki evet boyle bi durumlar var ama, ee ben bunu bilmiyo muyum? sonra terazi burcu kim var? eski erkek arkadaşım. fal başında bişey olmaz ondan falan gibi konuşmuştu (ki doğrudur buyuk ihtimalle). o deyince hıcbı yorum yapmadan gecti falan. iste yurtdısına gitmek istiyosun ama daha hazır degilsin, ileride gideceksin. gibi gibi...
evet nerde bu miss life gülsen hangi sokakta nereye yakin nasil gidebiliriz
gerçi bişe söylemek içinde erken,belkide gerçekten herşey onun dediği sonuçta olur....
kadın müslüm gürses e 2 ay içinde ölecek dedi müslüm gürses öldü wallaha...
mekanı cennet olsun.....
soğanlık emine nasıl kızlar gelecek tahminleri tutuyor mu, özellikle ilişki konusunda ?
Merhaba canım
Bana da bu edirnekapıdaki bayanın telefonunu atabilirmisin?Ben Emineye gidiyorum memnunum fakat genel fal bakıyor kişi hakkında fazla yorum yapmıyor..o yüzden kafama takılan sorular oluyor.Bu bayan iskambille nasıl bakıyor..Yani sen isim veriyorsun oda yorum mu yapıyor?ve ileriye dönük kişi hakkında tahminleri nasıl?
Yarın müsaittim gitmeyi düşünüyorum..
Teşekkürler...
citirik tel no için teşekkürler, gidince sana geri dönüş yapacağım. kaç liraya bakıyodu bu bayan, ve kaç dk sürüyor?