İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeri tam olarak nerde bilen varsa tarif etsin lütfen ben Taksim'de bahsedilen yerde yarım saat aradım dün bulamadım

emine akkayayı tavsiye etmem. 60 verip toplamda duyup duyacagınız en fazla 5-6 cumle olacak. cok cok kısa.gelecegi bilemem ama mesela o bikac cumle de gereksiz bı kısmı onu da dusunursek hic gerek yok o kadar apra vermeye. bana mesela soyle dedi, egitim hayatın cok karısık, ki evet boyle bi durumlar var ama, ee ben bunu bilmiyo muyum? sonra terazi burcu kim var? eski erkek arkadaşım. fal başında bişey olmaz ondan falan gibi konuşmuştu (ki doğrudur buyuk ihtimalle). o deyince hıcbı yorum yapmadan gecti falan. iste yurtdısına gitmek istiyosun ama daha hazır degilsin, ileride gideceksin. gibi gibi...

Kızlar leventte falcı zekiye diye biri varmış arkadaşımdan duydum geçen sene baktırmış söylediklerinin çogu çıkmış duyan veya baktıran varmı evinde ve cafede bakıyormuş.

:))

yeminederim aynılarını bana söyledi

acep fix hikayeler mi üretip ortaya atanlardan :))

gerçi çok uzun zamanlar werdi bana,dedikleri olursa burda paylaşırım....

sen ewleneceğin insanı tanıyon şu şu harf war dedi,ama bunla sewgili olmamışsın dedi,dediği harflere we tiplere uyan bi tanıdığım

yok....

gerçi bişe söylemek içinde erken,belkide gerçekten herşey onun dediği sonuçta olur....

kadın müslüm gürses e 2 ay içinde ölecek dedi müslüm gürses öldü wallaha...

mekanı cennet olsun.....

mis life cafe gülşen'e başka baktıran varmı? başka beğenen var mı? nasıl bakıyor uzuncamı yoksa 5 dk. da bakıp gönderiyormu

evet nerde bu miss life gülsen hangi sokakta nereye yakin nasil gidebiliriz

canım meydandan istiklale gir, sag taraftaki sokaklara bakarak ilerle. Çok ilerde değil zaten karşına çıkacak. sokaga girince cafe yıne sagda. sokagı da cafeyi de bi esnafa sorarsan gösterirler.

slm kızlarr :)uzun zamandan beri siteye girmiyodum ama yine bi falcıya ihtiyacım var en iyi yorumları olan en son gittiklerinizden kimi tavsiye ediyosunuz ? emine ablaya falan gittim bide en son ataköyde duygu var kahve falına bile bakmıyo gözünün içine bakarak herşeyi anlatıyo iki kişinin bildiklerine adına soyadına kadar gözlerine bakarak anlatıyo o anı ve geçmişi çok iyi biliyo ama malesf gelecek bende tutmadı zaman uyuşmuyo diyo ama bilemedimm artıkk gelecekte başarılı olan birini söylerseniz çok sevinicem :):):)

yapmayın nolur kadın müslüm gürses in öleceğini bildi dedi çıktı... adam kaç aydır ağır hasta yoğun bakımda, banada sorsalar bu adam 2 aya çıkmaz derim kehanet bu mu! kaldıki emine ye bende gittim defalarca programından bir gün sonra ordaydım kadın haberlere bakıp dalga geçiyordu müslüm gürses ölücek dedim olay oldu diye... iyi de bu adam zaten çok ağır hasta bunu tahmin etmek için falcı olmak gerekmiyorki demişti, yani beklenen bir durum...
kadın anda ve geçmişti iyi detaylarla sizi şaşırtabilir, gelecek saçma her gittiğimde senaryoyu değiştirdi, saçmalıyor..

etoiles diğer sayfada yazdığımı okudun mu? dediğim gibi mesaj atamıyorum ben. sana ne dediğini merak ettim emine akkayanın.

emine akkaya başarılı, evet, kendisi aslında bi tanıdığımın yakını, ordan tanıdım ben. benim demek istediğim çok genel şeyler söylüyo ve çok kısa gereksiz. mesela olan bi durumu söylüyor bana, yaşadığım, atıyorum sen karasızsın gibi. ama bişey demiyo. ee bunu ben de biliyorum yani, bunu duymak için 60 lira neden vereyim. 60 lira ona verene kadar 70 lira elmiraya verir bir saat baktırırım, bana uzun uzun sorularımı açıklar, ki ona daha çok güveniyorum. yada aynı sürede baktıracaksam gider 20 liraya nihale baktırırım, kısa bakar ama alakasız konuşmaz. demek istediğim öyle inanılmaz yorumlar yapmıyor, detaya girmiyor, kısacık şey, 60 lira gereksiz bence.

citirik tel no için teşekkürler, gidince sana geri dönüş yapacağım. kaç liraya bakıyodu bu bayan, ve kaç dk sürüyor?

angel-24 canım özel msj hakkım olmadığı için buradan cevap vermek zorunda kaldım. Erkek arkadaşımın araması beklenen bir şeydi, arayacaktı ama ben iki ay sonra falan bekliyordum. O kısa bi zaman aralığı söyledi o kadar kısa zamanda aramaz dedim, aradı.. Bi de iş konusunda dediği çıktı demiştim canım. Ben bir yıldır işsizdim ve artık olacağını söyledi. Bu şok ediciydi işte. Verdiği isim de tuttu çalıştığım yerle baglantılı.. Umarım sana dedikleri de çıkar ve mutlu haberi bana da verirsin

Mesaj kutun dolu gönderemiyorum

citirik tel no için teşekkürler, gidince sana geri dönüş yapacağım. kaç liraya bakıyodu bu bayan, ve kaç dk sürüyor?

30 tl ye bakıyor benim için önemli konularda sorular da soruyorum soru sormazsan kısa sürer herhalde dogrusu dakika tutmadım

Kendimi e.kapıdaki bayanın sekreteri gibi hissettim :))
buradan yazan herkeze telini göndermeye çalıştım gidenlerden yorum bekliyoruz

Kızlar Hülya Topçuoglu diye birini duydum giden gelen yorum yapacak olan kimse var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…