merhaba canım laf cafedeki falcıların hepsine baktırdım ben çiğdemin dediklerinin tersi çıktı bende çok sıra oluyor herzaman demek çok iyi diye düşünerek gitmiştim hatta çok kere gittim ama dedikleri çıkmadı bana. Sarışın biri var diye yazmışsın yeni gelen biri vardı kuzeyin yerinde bakıyordu orta yaşlarda bir bayan yanlış hatırlamıyorsam fatmaydı adı ona bir kere baktırdım anı bildi gelecek konusunda tereddütteyim onunla alakalı biraaz bilgi verir misin
kızlar miss life gülşenin bugun bi dediği daha çıktı. İşe girdiğin yerde tülin ya da tülay adında biri sana yardımcı olacak demişti. ekip liderimin adı tülay ve gerçekten yardımcı oluyor. Tanısınca dırek aklıma o geldi. es geçmeyin derim.
canım selam şimdiye kadar gittiklerin falcıların arasında en ıyı sence kim miss life gülşen mi ? bugun bende gitmeyi düşünüyorum da .sevgiler
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim :)
yapmayın nolur kadın müslüm gürses in öleceğini bildi dedi çıktı... adam kaç aydır ağır hasta yoğun bakımda, banada sorsalar bu adam 2 aya çıkmaz derim kehanet bu mu! kaldıki emine ye bende gittim defalarca programından bir gün sonra ordaydım kadın haberlere bakıp dalga geçiyordu müslüm gürses ölücek dedim olay oldu diye... iyi de bu adam zaten çok ağır hasta bunu tahmin etmek için falcı olmak gerekmiyorki demişti, yani beklenen bir durum...
kadın anda ve geçmişti iyi detaylarla sizi şaşırtabilir, gelecek saçma her gittiğimde senaryoyu değiştirdi, saçmalıyor..
Mesaj kutun dolu gönderemiyorum
etoiles diğer sayfada yazdığımı okudun mu? dediğim gibi mesaj atamıyorum ben. sana ne dediğini merak ettim emine akkayanın.
emine akkaya başarılı, evet, kendisi aslında bi tanıdığımın yakını, ordan tanıdım ben. benim demek istediğim çok genel şeyler söylüyo ve çok kısa gereksiz. mesela olan bi durumu söylüyor bana, yaşadığım, atıyorum sen karasızsın gibi. ama bişey demiyo. ee bunu ben de biliyorum yani, bunu duymak için 60 lira neden vereyim. 60 lira ona verene kadar 70 lira elmiraya verir bir saat baktırırım, bana uzun uzun sorularımı açıklar, ki ona daha çok güveniyorum. yada aynı sürede baktıracaksam gider 20 liraya nihale baktırırım, kısa bakar ama alakasız konuşmaz. demek istediğim öyle inanılmaz yorumlar yapmıyor, detaya girmiyor, kısacık şey, 60 lira gereksiz bence.
canım selam şimdiye kadar gittiklerin falcıların arasında en ıyı sence kim miss life gülşen mi ? bugun bende gitmeyi düşünüyorum da .sevgiler
telefonu varmı szide cezmi bey'İn?
mis life cafe gülşen'e başka baktıran varmı? başka beğenen var mı? nasıl bakıyor uzuncamı yoksa 5 dk. da bakıp gönderiyormu
canım gittin mi miss life gülşene , çok merak ediyorum, benim iş yerime de çok yakın
bugun gıttım 5 dk bıle surmedı hıcbırsey bılmedı gıttıgım en kötü falcı mis life cafe gülşen canım soru sor dedı sordum cırt(
off cok kötü 5 dk bıle surmedı tarot kahve 40 dedı kahveye baktırdım hıcbırsey demedı ne iş ne aşk ne geçmiş( soru sordurdu sordum cevap verdi ama o cevapları herkes bilir hiç önermiyorum .üzgünüm
canım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil kimisslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim
üzülücek bişey yok cnm,bazen bi kişinin çok memnun kaldığı diğerini tatmin etmeyebiliyo,sen memnun kaldın ve bizlerle paylaştın,ben de pek gitmem falcıya ama kardeşim bi falcıyı çok övdü,40 yılda bir gidiym dedim,hiç memnun kalmadım,olası şeyler bunlar