İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba canım laf cafedeki falcıların hepsine baktırdım ben çiğdemin dediklerinin tersi çıktı bende çok sıra oluyor herzaman demek çok iyi diye düşünerek gitmiştim hatta çok kere gittim ama dedikleri çıkmadı bana. Sarışın biri var diye yazmışsın yeni gelen biri vardı kuzeyin yerinde bakıyordu orta yaşlarda bir bayan yanlış hatırlamıyorsam fatmaydı adı ona bir kere baktırdım anı bildi gelecek konusunda tereddütteyim onunla alakalı biraaz bilgi verir misin

canım kadın degıl bu dedıgım erkek adı andaç şimdi hatırladım .fena değil ama gelecek dedıgı kısıyı hala bekliyorum :))

kızlar miss life gülşenin bugun bi dediği daha çıktı. İşe girdiğin yerde tülin ya da tülay adında biri sana yardımcı olacak demişti. ekip liderimin adı tülay ve gerçekten yardımcı oluyor. Tanısınca dırek aklıma o geldi. es geçmeyin derim.

canım selam şimdiye kadar gittiklerin falcıların arasında en ıyı sence kim miss life gülşen mi ? bugun bende gitmeyi düşünüyorum da .sevgiler

canım selam şimdiye kadar gittiklerin falcıların arasında en ıyı sence kim miss life gülşen mi ? bugun bende gitmeyi düşünüyorum da .sevgiler

bi şeyin enini seçmekte hep zorlanmışımdır canım zor bi soru sordun :) İlk 3'e girer canım. özellikle gelecek tahmini mükemmel gibi bir şey :KK66:

valla bende gitmek istiyorum miss cafedeki gülsene gıtmeyi düşünüşünüyorum .bakırkoyde enfal var .isim biliyor bırde cok yakın gelecegi karşındakı kısının beynını okuyor sanırım .eger bulursan ıyı bırını bana da haber ver :))

yapmayın nolur kadın müslüm gürses in öleceğini bildi dedi çıktı... adam kaç aydır ağır hasta yoğun bakımda, banada sorsalar bu adam 2 aya çıkmaz derim kehanet bu mu! kaldıki emine ye bende gittim defalarca programından bir gün sonra ordaydım kadın haberlere bakıp dalga geçiyordu müslüm gürses ölücek dedim olay oldu diye... iyi de bu adam zaten çok ağır hasta bunu tahmin etmek için falcı olmak gerekmiyorki demişti, yani beklenen bir durum...
kadın anda ve geçmişti iyi detaylarla sizi şaşırtabilir, gelecek saçma her gittiğimde senaryoyu değiştirdi, saçmalıyor..

canım haklısın,ama ilk defa gittiğim bir falcı,o yuzden açıkcası insan muallakta kalıyor,malum ün yapmış ünlü biri de olunca,insan ister istemez etkileniyor...

zaman gösterecek açıkcası fallarının çıkıp çıkmadığını,çıksada çıkmasada burda bilgilendirme adına hepinizle paylaşacağım zaten...

zaten bu forumda şöyle bi olay war canım kimse gittiği falcıları doğru düzgün yazmıyor,elaltından bir kaçkişi msjlasıyor ona gittim buna gittim diye...

ben son yazdığını şimdi okumuş olsaydım emineye gidip gitmeme konusunda iki kez düşünürdüm...

şu ayrıma warmak lazım birincisi elektriği sadece bize tutan ama başkasında başarılı olmayan falcılar war

ikincisi elektriği herkese tutan herkeste bişeyleri bile bilen falcılar war...

Selam kızlar
Yoktum birkaç gün...
Valla ben müslüm'ü falan bilmem..Emine bana Baban çok hasta ölücek bu adam dedi..2 bucuk ay içinde Rahmetli oldu adamcağız...ki ona gittiğimde Babam yeni ameliyat olmuştu 7 saat ameliyat geçirmiş ve doktorlar başarılı geçti derlerken...:KK43:Ameliyat olmazsa ölüm riski var ama ameliyattan sonra 3-5 sene ömrü uzar diyorlardı..Allahtan ayrı olduğumuz için pek sarsılmadım..Allah kimseye ölüm acısı tattırmasın..
Daha neler neler dediği oldu.Mahkeme açıcan dedi.Kim ben mi dedim?Hayatımda mahkeme kapısına bile gitmemiş ben..36 yaşımda Mahkeme açtım..Çok basit şeyler değil yaşamış olduklarım..Bana göre başarılı bir bayan..
İlk gittiğimde bende gittiğime bin pişman oldum..Üzüldüm verdiğim paraya..ama en azından herkez gibi pembe tablolar çizip başından savmamış beni...
en son 2 ay önce gittim.ha gidermiyim bir daha..uzunca süre gitmem...çünkü bu fal işinin sonu yok...
Ha bu arada bu ayla ilgili birşey söyledi ki ben asla olmaz,asla yapmam dediğim birşey..bakalım ay sonu neler olucak..:KK43:

etoiles diğer sayfada yazdığımı okudun mu? dediğim gibi mesaj atamıyorum ben. sana ne dediğini merak ettim emine akkayanın.

emine akkaya başarılı, evet, kendisi aslında bi tanıdığımın yakını, ordan tanıdım ben. benim demek istediğim çok genel şeyler söylüyo ve çok kısa gereksiz. mesela olan bi durumu söylüyor bana, yaşadığım, atıyorum sen karasızsın gibi. ama bişey demiyo. ee bunu ben de biliyorum yani, bunu duymak için 60 lira neden vereyim. 60 lira ona verene kadar 70 lira elmiraya verir bir saat baktırırım, bana uzun uzun sorularımı açıklar, ki ona daha çok güveniyorum. yada aynı sürede baktıracaksam gider 20 liraya nihale baktırırım, kısa bakar ama alakasız konuşmaz. demek istediğim öyle inanılmaz yorumlar yapmıyor, detaya girmiyor, kısacık şey, 60 lira gereksiz bence.

Canım ben Emine'ye toplasan 6-7 kez gittim iki üç ay aralıklarla, aslında şu ana kadar gittiklerim içinde konuyu detaylarıyla anlatan ve şaşırtan tek kişi oldu.. anı, konuyu, ve detayları çok iyi görüyor sırf bunun için giderim ona.. ama bende olumlu yada olumsuz gelecekle ilgili söyledikleri değişti hep, ilk gittiğimde çok olumsuzdu, daha sonra gittiklerimde birden konu olumluya döndü, daha sonrakinde yine olumsuz birazcıkda kafamı karıştırdı açıkçası.. uzun bir süre gitmem, ama iyi bakım isteyenlerin birkaç sıradan falcıya gideceklerine emine yi 1 kez denemelerini öneririm.

canım gittin mi miss life gülşene , çok merak ediyorum, benim iş yerime de çok yakın

mis life cafe gülşen'e başka baktıran varmı? başka beğenen var mı? nasıl bakıyor uzuncamı yoksa 5 dk. da bakıp gönderiyormu :KK53:

bugun gıttım 5 dk bıle surmedı hıcbırsey bılmedı gıttıgım en kötü falcı mis life cafe gülşen canım soru sor dedı sordum cırt :KK43:(

Son deneyimim by pello cafe belkız simdi deli mavi türkü evinde fal bakıor eskiden ordaymıs taksımde ayhan ısık sokakta.İyi gibi geldi ama kısa baktı biraz suana kadar bir dedigi çıktı hatta 2

canım gittin mi miss life gülşene , çok merak ediyorum, benim iş yerime de çok yakın

off cok kötü 5 dk bıle surmedı tarot kahve 40 dedı kahveye baktırdım hıcbırsey demedı ne iş ne aşk ne geçmiş :KK43:( soru sordurdu sordum cevap verdi ama o cevapları herkes bilir :KK43:hiç önermiyorum .üzgünüm

off cok kötü 5 dk bıle surmedı tarot kahve 40 dedı kahveye baktırdım hıcbırsey demedı ne iş ne aşk ne geçmiş :KK43:( soru sordurdu sordum cevap verdi ama o cevapları herkes bilir :KK43:hiç önermiyorum .üzgünüm

canım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil ki :KK43: misslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm :KK43: gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim :KK43:

canım gülşende tarot+ kahve 20 liraydı 40 değil ki :KK43: misslife cafeye gittin değil mi? ben önermiştim çok üzüldüm :KK43: gelecek tahminlerini unutma. belki çıkar. bende tuttu yani ne diyim :KK43:

üzülücek bişey yok cnm,bazen bi kişinin çok memnun kaldığı diğerini tatmin etmeyebiliyo,sen memnun kaldın ve bizlerle paylaştın,ben de pek gitmem falcıya ama kardeşim bi falcıyı çok övdü,40 yılda bir gidiym dedim,hiç memnun kalmadım,olası şeyler bunlar

üzülücek bişey yok cnm,bazen bi kişinin çok memnun kaldığı diğerini tatmin etmeyebiliyo,sen memnun kaldın ve bizlerle paylaştın,ben de pek gitmem falcıya ama kardeşim bi falcıyı çok övdü,40 yılda bir gidiym dedim,hiç memnun kalmadım,olası şeyler bunlar

allah allah bende gitcektim ama ne yapayım bilmem ki ben kirlikedinin sözüne güverim çünkü herkesi beğenmez ben bir şeyi anlamadım bu hatun onbeş yirmi liraya falan bakıyordu kırk lira niye aldı ki kafasına göre fiyat veriyor demekki ya da reklamını mı yaptık istemeden ne :KK5:

X