kııızzlllaarrr haadiii falccııyyaa giddeelliimmm
canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısındabirde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. Ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler
canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısındabirde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler
canım dun bırıne gittim kocaelınden gelıyor haftada 3 gun ne dıyım sımdıye kadar baktırdıgım en guzel faldı ama uzuldum ..kardesımın adından babamın olmadıgına memleketıme annemın mısrasına sevgılımın adı nerelı oldugum burcuma varana kadar bildi .sen 5 aydır bu adamı beklıyorsun ama o sana aşık degıl o kımseye asık olamaz dedı .deger verıyor ama bekleme gelecek geldıgınde benı ara sana o ankı dusuncelerını okurum dedı .cok etkılendım ama ılk defa bırı yuzume onun karakterını vurdu .yasını ve yaptıgı işi bildi sımdıye kadar herkes donecek aşık sana demıstı bu kadın benim yaşadıgım ilişkiyi oldugu gıbı sankı kendısı yasamıs gıbı anlattı su anda nerde oldugunu soyleyınce kaldım oyle karsısındabirde cok zor bir isim verdi ayrılıgımıza esas sebep olan kısının artık dıyecek bısey bulamıyorum kızlar .gıtmem taksıme cafe falcılarına bırde okumam ıcın dualar verdı oku rahatlarsın cok tatlı bırı. ben artık kapattım defteri canımda cok sıkkın bosuna beklemısım para zaman ve umut harcamısım sevgıler
ay canım bana numarasını gönderir misin rica etsem? ne kadara bakıyor?
Canım acaba bu falcıya nasıl ulaşabiliriz ?
mesaj hakkım yok asagıda maılım yazdım ordan ulasırsan verırırm burdan vermem dogru olmazözelden mesaj atabilirmisin lütfen
mesaj hakkım yok asagıda maılım yazdım ordan ulasırsan verırırm burdan vermem dogru olmaz
Selam kızlar
Yoktum birkaç gün...
Valla ben müslüm'ü falan bilmem..Emine bana Baban çok hasta ölücek bu adam dedi..2 bucuk ay içinde Rahmetli oldu adamcağız...ki ona gittiğimde Babam yeni ameliyat olmuştu 7 saat ameliyat geçirmiş ve doktorlar başarılı geçti derlerken...Ameliyat olmazsa ölüm riski var ama ameliyattan sonra 3-5 sene ömrü uzar diyorlardı..Allahtan ayrı olduğumuz için pek sarsılmadım..Allah kimseye ölüm acısı tattırmasın..
Daha neler neler dediği oldu.Mahkeme açıcan dedi.Kim ben mi dedim?Hayatımda mahkeme kapısına bile gitmemiş ben..36 yaşımda Mahkeme açtım..Çok basit şeyler değil yaşamış olduklarım..Bana göre başarılı bir bayan..
İlk gittiğimde bende gittiğime bin pişman oldum..Üzüldüm verdiğim paraya..ama en azından herkez gibi pembe tablolar çizip başından savmamış beni...
en son 2 ay önce gittim.ha gidermiyim bir daha..uzunca süre gitmem...çünkü bu fal işinin sonu yok...
Ha bu arada bu ayla ilgili birşey söyledi ki ben asla olmaz,asla yapmam dediğim birşey..bakalım ay sonu neler olucak..
ok,evet adı geçmişti,motor ayşe deyince hatırladım ama tekirdağ deyince tabi çok da üstünde durmadım,farklı şehir diye,bidaha bakiym
selam gülişşcim bayağıdır yoktun formda yorumlarını özledik :) ben de gidicemm yaa bu hatuna merak ettim neyse ne artık yorumları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar...iyi çıkan fallara inanmanızı kötü çıkanlara da aman fal ayol demenizi tavsiye ederim acizane fikim