İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ben daha önce nilüfer hanıma gittim. yorumumu önceki sayfalarda görebilirsin. ben memnun kalmıştım. benim başımda karışık olaylar var. bu yüzden bana gelecekle ilgili pek kesin şeyler söylemedi. öylede olabilir, böyle olabilir dedi. hani ahkam kesen tipler vardır ya onlardan değil. bende arkadaşımla beraber gitmiştim. arkadaşımdan ayrı olarak bir odada baktı. gerçi benim arkadaşımdan gizlim saklım yoktu ama kendisi başka odaya aldı. samimi bir insan. bana fala başlamadan anlatmaya başladı. gündemimi en çok meşgul eden şeyi. o yüzden telden ziyade göz teması daha etkili. o falı baktırıp ta sözünü tutmayan kişi de çok ayıp etmiş.

flash tvdeki emine hanım cadı cafede taksımde aga camının sokagı tarotta ıyı tavsıye ederım

evet arkadaslar..mercan telefonda bakiyo diye yazmis bi arkadas...mercanin telefon numarasi kimde war?aslinda ben telefonda bakilabilecegini düsünemiyo gibiyim nedense...bilmiyorumkismile

cevabin icin teskkr ederm canim..
nilüfer hanima geldigimde mutlaka ugramayi düsünüyorum zaten insallah...
cok yakin bi arkadasim olsaydi benimle gelebilecek kisi,zaten ayri odaya ihtiyac bile kalmazdi...ondan hicbi gizli saklim yok...ama ben istanbulda olunca yakin arkadasimda kendi memleketinde olucak..bende bu sebepten dolayi baska bi arkadasla gitmek zorunda kalacagim...
peki ücret ne kadar aliyo nilüfer hanim canim?bundan önceki yorumlarda 10 diye okumustum...opuyorumnanaktan

flash tvdeki emine hanım cadı cafede taksımde aga camının sokagı tarotta ıyı tavsıye ederım

ben bu flash tvdeki emine hanimi tanimiorum...sana tarot baktiginda...baya bisiler söledimi peki canm? 10 üzerinden kac verirsin mesela:uhm:

yazz bikaç gecedir programını izliyorum nasıl sen baktırdın mı ne kadar fiyatııı...

20 tl canım. ama falı 1 saat sürüyor.

emıne hanım cadı cafede bakıyor cok mudavımı var cıkıyor dıyorlar ben begendım 50 lıra tarot galıba

cadı cafe taksımde aga camı sokagında ınternetten telını ulup randevu alın tarotu deneyın derım

angelstory girmio sanirim artik foruma...yazmio bayadir baksaniza...bi kere yazdi.bi daha gelmedibilmiyorumkismile

ben anadolu yakasında oturuyorum bu yakadan giden oldumu acaba

evet ben anadolu yakasından ta güneşliye kadar nilüfer hanıma gittim
aslında artık fal işini bırakmıştım paradisodaki demetten sonra ama referansları kuvvetli olduğu için gittim hemen akşamına anlatacaktım ama malesef şehir dışına ani çıkmak zorunda olduğumuz için anlatamadım

şimdi bi kere çok sıcak çok tatlı bir insan ayrı gruplar olduğunda ayrı ayrı bakıyor o konuda endişeniz olmasın dinlemesinden çekinmediğiniz biri varsa beraber de dinleyebilirsiniz
falı konusuna gelince geçmişe ait pek çok şeyi doğru biliyor fakat oyle de olabilir boyle de olabilir veya oyle mi gibi soruları çok yani ağzınızdan da çok laf alıyor ve isteğinize bağlı da yönleniyor yani soyle acıklayayım hiç olmayacak birine bunun çocuğu var falan dedi yani mümkün değil yok sen birşey yapmıssın dedi asla ole birşey yapmadım ole olduğu zaman hemen iyi tamam diyor başka bişeye geçiyor bunlar güvensizliklerim oldu

bunun dışında gelecekle ilgili fazla birşey solemedi zaten 1 saat baktıgı dogru ama arada eve giren çıkan olduğu için diğerlerine kahve yapıyor onların falını kapatıyor falan konsantre dağılıyor oabilir allahtan biz en sona kalmıştık uzun uzun baktı 1 saati bile geçti söylediği şeylerin tarihi yok kişilerin kim olduğu belli değil bu nedenle çıkıp çıkmadığını da anlamak mümkün değil kısacası ben çok memnun kalmadım 20 tl olduğu için de çok yanmadım ama bugune kadar baktırdığım hiçbir falcı ankaradaki falcımın yerini tutmadı bu nedenle artık istanbulda fal işini bıraktım

Alevko, Nilüfer Hanım hakkında söylediklerinin birçoğuna katılıyorum. Bana da tarih vermedi. Dedikleri, beni çok tatmin etmedi. Ankara'daki falcın kimdi? Ankara'ya gittiğim zaman baktırayım.

Alevko Ankara'da kime baktırdın çok acil Ankara'da bulunan iyi bir falcıya ihtiyacım var.:uhm:

evet bende nılufer hanıma baktırdım fakat cok net degıl ve sana gore sekıl alıp bakıyor zaman ve ısımler vs yok ucuz oldugu ıcın neyse dedım
ankaradaki falcı kim nerde ve ne kadar soylermısınız

evet bende nılufer hanıma baktırdım fakat cok net degıl ve sana gore sekıl alıp bakıyor zaman ve ısımler vs yok ucuz oldugu ıcın neyse dedım
ankaradaki falcı kim nerde ve ne kadar soylermısınız

ankarada eskiden ortaköy cafe vardı orada yıldız hanım diye biri vardı sonra çok cafe değiştirdi ama bende tel numarası vardı nereye gittiyse buldum onu hayatımda onun kadar güzel fal bakan birini görmedim bana aileme, arkadaşlarıma ne dediyse çıktı hangi şehirlerde çalışacağımı ne zaman kaç yıl oarada kalacağımı kimin kimle evleneceğini hep o söyledi bu nedenle istanbulda da çok falcı gezdim ne armağan ne nilüfer hiçbiri beni tatmin etmedi ve ona gittiğinizde içiniz huzur dolu çıkarsınız yanından oyle de bir kadın
ücretine gelince fal cafelerde çalıştığı için 15-20 tl gibi bişeydir şimdilerde

Yani şimdi nerede çalıştığını bilmiyor musunuz? Telefon numarasını vermeniz mümkün mü? Nasıl ulaşabiliriz?bilmiyorumkismile

elma kurdu musun
bana özelden mesaj atmışsın herkese de sitemlerde bulunmuşsun ben akşamına yorum yazacaktım ama aniden şehir dışına çıktım(bak nilüfer hanım bunu bildi) yeni döndüm hemen de yorum yapayım dedim nilüfer hanıma çok uzakta olduğum için ben de telefonda fal teklif ettim ama kesinlikle kabul etmediğini yüzyüze olamadan,kişiyi görmeden bakamayacağını belirtti belki baktığı kişinin de hiçbirşeyini bilememiştir o yüzden o kişi de göndermemiş olabilir her zaman söylerim fal işi frekans işidir birine çok ii baktığı söylenen falcı başkasına bakamayabilir ama açıkçası ben nilüferi çok tutmadım bi daha gitmem
geleceği kimse bilemez doğrudur benim maksadım sadece kararsız kaldığım noktaların aydınlanması duyguları düşünceleri öğrenmek biraz da eğlence ama sanırım bazen biraz fazla kaptırıyoruz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…