- 30 Nisan 2010
- 59
- 0
ELMA KURDU MUSUN Nlüfer hanımın telini yollar mısın?
lütfen bağcılar güneşli deki nilüfer hanımın numarasını yada adresini verir misiniz .:ecrin_bebek:.
kızlar bugün gemi cafeyi aradım dilek hanım var mı diye varmış. arayınca birde ücreti sordu. 25 tl ye bakıyormuş. cafe zade armağana da o kadar vermiştim. onun kadar iyi mi bu dilek? armağanda ilk gittiğimde bayağı iyiydi. ikinci sefer pek memnun kalmamıştım.
Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile
Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.
Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...
Sevgiler a.s.
Kızlar;
Buradan bir arkadaşımıza Nilüfer'in numarasını verdim,bir çoğunuza verdiğim gibi.
Kendisi Nilüfer'i aramış ve X şehirde oturduğu için telefonda bakmasını rica etmiş,oda pek sıcak bakmamış.
Çünki o kahveyi araç olarak kullanıyor,kişileri görmesi gerek neyse arkadaşımız ısrar edince işte durumum şu,bu gibi buda dayanamamış bakmış.Para yerine kontör gönderecekmiş,ama baktırdıktan sonra bir daha aramamış.
Bildiğiniz gibi ben hepinize referans oldum şimdi bu yapılan bana ayıp deği de ne söylermisiniz...
Gerçi Nilüfer sağolsun önemli değil dedi, ama bu bana yapılan bir ayıp.
Ben şimdi burada paylaşım yapmakla hatamı yaptım.
güvenliğiniz açısından telefon numarsını özel msj ile yapın lütfen telefon no paylaşamı formda yasaktır
Kızlar;
Buradan bir arkadaşımıza Nilüfer'in numarasını verdim,bir çoğunuza verdiğim gibi.
Kendisi Nilüfer'i aramış ve X şehirde oturduğu için telefonda bakmasını rica etmiş,oda pek sıcak bakmamış.
Çünki o kahveyi araç olarak kullanıyor,kişileri görmesi gerek neyse arkadaşımız ısrar edince işte durumum şu,bu gibi buda dayanamamış bakmış.Para yerine kontör gönderecekmiş,ama baktırdıktan sonra bir daha aramamış.
Bildiğiniz gibi ben hepinize referans oldum şimdi bu yapılan bana ayıp deği de ne söylermisiniz...
Kızlar;