İstanbul'da Fal - Falcılar

alevko baktırdığın kişi şu an istanbuldamı ankaradamı bana özelden yazarmısın.

alevko bu ortaköyde fal bakan ankaRada degilmi?tüh ya...istanbulda böyle falciya rastlamadik daha arkadaslar...istanbulda bildiginiz gercekten iyi bi falci varmi??kafelerdekilerde pek ise yaramiyo bence....alevkonun tarif ettigi kisi iyimis ama..

ankarada eskiden ortaköy cafe vardı orada yıldız hanım diye biri vardı sonra çok cafe değiştirdi ama bende tel numarası vardı nereye gittiyse buldum onu hayatımda onun kadar güzel fal bakan birini görmedim bana aileme, arkadaşlarıma ne dediyse çıktı hangi şehirlerde çalışacağımı ne zaman kaç yıl oarada kalacağımı kimin kimle evleneceğini hep o söyledi bu nedenle istanbulda da çok falcı gezdim ne armağan ne nilüfer hiçbiri beni tatmin etmedi ve ona gittiğinizde içiniz huzur dolu çıkarsınız yanından oyle de bir kadın
ücretine gelince fal cafelerde çalıştığı için 15-20 tl gibi bişeydir şimdilerde

alevko yildiz hanim suanda nerede??istanbulda oldugunu söyle lütfennnn:sinifsinif:

merhabalar,

banada güneşlideki bayanın telini verirmisiniz.
şimdiden teşekkürler.
inş irtibata geçer geçmez gideceğim.
yorumları yazarım.

ALEVKOOOOO !!!! bu bize bahsettigin falci nerede????istanbuldami ???
özelden numarasini yollayabilirsen cok sevinirim...opuyorumnanaktan

merhabalar,

banada güneşlideki bayanın telini verirmisiniz.
şimdiden teşekkürler.
inş irtibata geçer geçmez gideceğim.
yorumları yazarım.

slm canm...bende numarasi var..bende burdan bi arkadastan istemistim..TRYAMOUR vermisti saolsun.özelden yolladi bana mesaj.ben yollayamiorum sana özelden bende yeni üyeyim bu siteye....ismini verdigim arkadasa sorarsan iyi olur.
hihoyyyt

Henüz 6 msjı olduğu için özelden yazamaz. Ben de nasıl ulaşabileceğimi merak ediyorum. Alevko bizi aydınlatırsan çok mutlu oluruz.

selam tryamour...alevkodan bir ses cikarsa alirsan numarasini banada özelden yollarmisin?
özelden yollayamadigini okudum,öyle yazmissin.öff napicaz peki?en azindan tarif felan etse yerini...?! alevkodan cevap alir almaz burda hemen paylasalim arkadaslar.
alevko..duy sesimizi...:eek:

internette emine akkayanın tlf numarasına ulaşmak istedim fakat ulaşamadım.tlf emine akkayanın tlf numarası olan varsa bana göndere bilirmi.aranızda emine hanıma baktıran oldumu acaba

emineakkaya sitesinden ona ulasabilirsin....arastir biraz numara felan yaziodur belki.yazmiosa bile mail atabiliosun:) siteye girisi biliosun:) burda yazamiorum cnm...ama birlesik olucak dedigim gibi yukarida

ya emineyi gectim ben su arkadastan cevap beklioruz hepimiz:) merak ettm simdi su falciyi ben ya

selam tryamour...alevkodan bir ses cikarsa alirsan numarasini banada özelden yollarmisin?
özelden yollayamadigini okudum,öyle yazmissin.öff napicaz peki?en azindan tarif felan etse yerini...?! alevkodan cevap alir almaz burda hemen paylasalim arkadaslar.
alevko..duy sesimizi...:eek:

Ben de çok merak ettim bahsettiği falcıyı. Nereye kayboldu alevko anlamadım.:sm_confused:
Alevkodan ses çıkarsa zaten burda hepimiz görürürüz. Özelden kimseye ulaşamaz şu an için.

Ben de çok merak ettim bahsettiği falcıyı. Nereye kayboldu alevko anlamadım.:sm_confused:
Alevkodan ses çıkarsa zaten burda hepimiz görürürüz. Özelden kimseye ulaşamaz şu an için.

ayyy krize girdimmmafoldumben
ulasamioruz alevkoya catlicam simdi....
:eek:

yaa gercekten ozelden alevkoya mesaj atarmısınız cevap yazsın merakımız gıderılsın

Bak Almanya'daymışsın. Düğün tvdeki Nilüfer'i arasana. Türkiye'den düşürmek çok zor. Sen arayıp faydalan bari.sempatiksalakcinni

nilüfer dügün tvdemi cikio:KK70::KK70::KK70: hic bilmiodum........ya ama telefondan bakicak yani?`
öylede nasil olcakki??bende göz temasi kurmaliyiz o andaki elektrik önemli bence:uhm:
istanbula gelince sedat mon ami cafede demistin dimi`?onada ugramayi düsünüorum...
herkesin yorumlari farkli...bazilari sedat icin sallio felan yazmis mesela..ama bence insanlarin arasindaki elektrik önemli...annem öle kapatanlar olunca sakasina bakar..ben kac defa kapattim bi kac sey banada sallasin diye... mesela bana bakamaz...nedendir bilinmez ama olmuyo bakamiyo.kendiside söylüyo bakamiyorum sana olmuyo diyo...elektrik önemli bencemafoldumben

tryamour senin nilüfer nasildi peki?

ay alevkooooooooo catladim patladim burda saatlerdir nie girmiyosun nete.hadi kardesim valla meraktan catladik hepimiz burda.kimdir nerdedir senin bu falci?
-tatlicadiarzu-

ALEVKOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet burmilla herkes cok merak ediyor........:sinifsinif:

X