İstanbul'da Fal - Falcılar

Gaybı Allah'dan Başkası bilemez!!!!..Kendinizi kandırmayın kızlar... Yazıları okudum da gülünecek haliniz var... o kişide sizi oynatıyor resmen... Aslında bunun bir açıklaması var ama yazmıyacağım... Herşey ortada aslında... Vaktinize,zamanınıza yazık.... Kendinizi boş işlerle aldatmayın... Bunlar doğru şeyler değil... Hemde hiç değil...

Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. :kahve:

Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile

Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.

Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...:kahve:

Sevgiler a.s.

merhaba...ben de daha gitmedim.gidince sizlerle de paylaşacağım..

Gaybı Allah'dan Başkası bilemez!!!!..Kendinizi kandırmayın kızlar... Yazıları okudum da gülünecek haliniz var... o kişide sizi oynatıyor resmen... Aslında bunun bir açıklaması var ama yazmıyacağım... Herşey ortada aslında... Vaktinize,zamanınıza yazık.... Kendinizi boş işlerle aldatmayın... Bunlar doğru şeyler değil... Hemde hiç değil...

Bence de boş. Çünkü genellikle hiçbiri tutmuyor ama eğlencesine baktıranlardanım ben. Etkisinde kalacak değilim yani. Bence buradakiler de benim gibidir. Fala inanma falsız da kalma klişesi doğrultusunda ilerliyor işler. Çok da problem değil yani.:nazar:

arkadaslar gemi cafedeki dilek hanıma gittim bugün, oldukça memnun kaldım.. cok uzun bakmadı ama güzeldi falı.. oldukca farklı birisi güzel elektriği var diğer falcılar gibi kasvetli değil en azından... geçmişi ve bugünü bildi olanları söyledi .. ilerisi için tarih verdi bakalım cıkarsa paylasırım sizlerle ... sengözlerimebaksanab

arkadaslar gemi cafedeki dilek hanıma gittim bugün, oldukça memnun kaldım.. cok uzun bakmadı ama güzeldi falı.. oldukca farklı birisi güzel elektriği var diğer falcılar gibi kasvetli değil en azından... geçmişi ve bugünü bildi olanları söyledi .. ilerisi için tarih verdi bakalım cıkarsa paylasırım sizlerle ... sengözlerimebaksanab

Ben çok memnun kalmamıştım. Nisanın başında baktırmıştım. Nisanda yeni bir iş demişti ve nisan bitti, çıkmadı. Diğer tarihler mayıs sonu ve haziran ayında.
Umarım, seninki çıkar.

Ben çok memnun kalmamıştım. Nisanın başında baktırmıştım. Nisanda yeni bir iş demişti ve nisan bitti, çıkmadı. Diğer tarihler mayıs sonu ve haziran ayında.
Umarım, seninki çıkar.

inşallah cıkar canım .. işte dedimya hani geçmişi ve bugünü bildi ve aileylede ilgili dogru seyler soyledı yanı sadece ozel hayat ve ısle kalmadı... ama bakalım gelecekle ılgılı dedıklerı bu ay sonu ıcın falan bıseyler soyledı beklıcem bakalım cıkıcak mı .. zor bı ıhtımal ama cıkarsa super olur :))

ELMAKURDUM nerelerdesin? nilüfer hanimin numarasini ve adresini bana özel olarak mesajda verebilirmisin???ben yeni üye oldum.özelden mesaj atamiorum burdan sizlere....
yada ELMAKURDUM sizlerden birine özelden yolladiysa numarayi o arkadaslara sesleniorum...banada numarayi yollarmisiniz özelden?????

Kizlar tabii kide gelecegi ALLAH tan baska kimse bilemez.bu fala umut olsun diye baktiranlar var...yada ne biliyim eglencesine baktiranlar var...herkesi ayni kaba koymamak lazim....hani bende baktirinca olucak olucak diye dolanmiorum sonucta etrafta...fal baktirdiktan sonra bile cikicakmi cikmicakmi diyede kasmiorum kendimi acikcasi.baktiriorum ve o orda kalio.sadece merak yani.hi evet olurda cikarsaki aa falci söylemisti böyle bisey diorum tabii kide...ama o kadar.yani diyecegim.herkesi ayni kaba koymamaliyiz. Isteyen istedigi gibi inanir....herkese saygi duymak lazim arkadaslar,sonucta herkesin düsüncesi görüsleri farkli diye düsünüyorum.
opuyorumnanaktan

evet haklısın,Allah'tan başka kimse geleceği bilemez buna kesinlikle katılıyorum ama insanın içindeki merak duygusu buna engel olamıyor önemli olan bu tür fallara körü körüne bağlanmamak ve hayatını hep bu fallarla yön vermemek,burdaki arkadaşların çoğu da meraktan baktırıyordur,herşeyin falda doğru çıkacağına kimse garanti veremez ancak yorum yaparken gülünecek haliniz var demek yerinde olmayan bir ifade olmuş bence,isteyen baktırır istemeyen baktırmaz,isteyen inanır istemeyen inanmaz,burdaki herkes farkında aslında her şeyin geleceği Allah'tan başkası bilemez...

TRYAMOUR sende nilüfer hanimin numarasi var sanirim???
ELMAKURDUMSUN yok suanda forumda..soruma cevap verilmiyor arkadaslar....:çok üzgünüm:

arkadaslar kimde varsa nilüfer haniminn numarasi özelden bana mesaj atsin lütfen ya...TRYAMOUR sende var sanirim.cünkü sende ilk basta arayip telefonda baktirmak istemissin fakat sonra bu kararindan vazgecmissin diye okudum yukarida...

TRYAMOUR sende nilüfer hanimin numarasi var sanirim???
ELMAKURDUMSUN yok suanda forumda..soruma cevap verilmiyor arkadaslar....:çok üzgünüm:

arkadaslar kimde varsa nilüfer haniminn numarasi özelden bana mesaj atsin lütfen ya...TRYAMOUR sende var sanirim.cünkü sende ilk basta arayip telefonda baktirmak istemissin fakat sonra bu kararindan vazgecmissin diye okudum yukarida...

Evet canım var. Dur atıyorum şimdi sana.

TRYAMOUR canim cok tesekkür ederim :)opuyorumnanaktan

buarada ELMAKURDUMDAN nilüfer hanimin numarasini alip telefonda bak baktiridiktan sonra kontör yollicam diyip yollamayan arkadas cok ama cok ayip etmis...cok büyük bi terbiyesizlik bu...
hem kadincagizin zamanini almis bulundu...hemde yalan söylemis....ne yazikki var böyle insanlar arkadaslar...

kismetse haziranin 29nda istanbuldaim....orda oldugum süre icinde kesinlikle arayacagim nilüfer hanimi...baktirdiktan sonra kismetse sizlerle burda paylasirim:))) ama daha cok var:)))
peki giden arkadaslar yorum yapmamis sanirim...tryamour sen gittinmi nilüfer hanima?
simdi ben gidersem yanlis bisiler anlatmasin:KK70: herseyimi özelimi dökmesin ondan korkuorum:KK70: gidersem büyük ihtimal arkadasla beraber giderim..:KK70: asya tarafindayiz o bakimdan..yalniz basima karsiya gecmek istemiorum:)))

TRYAMOUR canim cok tesekkür ederim :)opuyorumnanaktan

buarada ELMAKURDUMDAN nilüfer hanimin numarasini alip telefonda bak baktiridiktan sonra kontör yollicam diyip yollamayan arkadas cok ama cok ayip etmis...cok büyük bi terbiyesizlik bu...
hem kadincagizin zamanini almis bulundu...hemde yalan söylemis....ne yazikki var böyle insanlar arkadaslar...

kismetse haziranin 29nda istanbuldaim....orda oldugum süre icinde kesinlikle arayacagim nilüfer hanimi...baktirdiktan sonra kismetse sizlerle burda paylasirim:))) ama daha cok var:)))
peki giden arkadaslar yorum yapmamis sanirim...tryamour sen gittinmi nilüfer hanima?
simdi ben gidersem yanlis bisiler anlatmasin:KK70: herseyimi özelimi dökmesin ondan korkuorum:KK70: gidersem büyük ihtimal arkadasla beraber giderim..:KK70: asya tarafindayiz o bakimdan..yalniz basima karsiya gecmek istemiorum:)))

Rica ederim.yerimseniben
Ben gitmedim. İstanbul'da değilim zaten. Gittiğimde uğrayabilirim. Geçmiş sayfalarda gidenler neler düşündüklerini yazmışlar zaten. Onları okursan fikir edinebilirsin. Arkadaşının özelin hakkında bilgi sahibi olmasını istemiyorsan o başka odaya geçsin. Bu özel bir şey sonuçta.kaydirigubbakcemile2

tekrar tesekkür ederim canim..evet bende istanbulda degilim.ama istanbula gelince ugramayi düsünüyorum nilüfer hanima....evet arkadas baska odaya gecsin gecmesine ama yanlis anlasilicak ozamanda ya:çok üzgünüm:
neyse bakalim gelsin o gün bi..düsünürüm ben biseyler...yada nilüfer hanima bastan söylersek sanirim anlayisla karsilayabilir böylece ayri bakmis olur banada arkadasada...
bilmiorum,ama ben cok özelime girmesinden korkuorum acikcasi:uhm: o yüzden ayri bakmasi daha iyi olur diye düsünüyorum...
saol canim opuyorumnanaktan

Tryamour Nilüfer hanımın telefonunu ve adresini biliyorsan özelden yazabilirmisin?
Birde Meryem varmıs onunda telefonu ve adresini bilen varsa özelden gönderirmisiniz?
Mercan hanımın telefon veya mail adresini bilen varsa lütfen özelden yazabilirmi?
teşekkür ederim

Tryamour Nilüfer hanımın telefonunu ve adresini biliyorsan özelden yazabilirmisin?
Birde Meryem varmıs onunda telefonu ve adresini bilen varsa özelden gönderirmisiniz?
Mercan hanımın telefon veya mail adresini bilen varsa lütfen özelden yazabilirmi?
teşekkür ederim

Canım Meryem kadınlar kahvesinde. Telefonu yok onun. Taksim kadınlar kahvesinde çalışıyor. Çarşambaları izin günüymüş yalnız. Nilüferin numarasını özelden atarım sana.

Angelstory Mercan hanımın telefonu ve adresi varmı?lütfen özelden yazarmısın
tesekkur ederım

sarı papatya flash tv'deki Emine Akkaya'nın telefonunu özelden yazarmısın

çok tesekkurler

X