Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile
Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.
Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...
Sevgiler a.s.
Gaybı Allah'dan Başkası bilemez!!!!..Kendinizi kandırmayın kızlar... Yazıları okudum da gülünecek haliniz var... o kişide sizi oynatıyor resmen... Aslında bunun bir açıklaması var ama yazmıyacağım... Herşey ortada aslında... Vaktinize,zamanınıza yazık.... Kendinizi boş işlerle aldatmayın... Bunlar doğru şeyler değil... Hemde hiç değil...
arkadaslar gemi cafedeki dilek hanıma gittim bugün, oldukça memnun kaldım.. cok uzun bakmadı ama güzeldi falı.. oldukca farklı birisi güzel elektriği var diğer falcılar gibi kasvetli değil en azından... geçmişi ve bugünü bildi olanları söyledi .. ilerisi için tarih verdi bakalım cıkarsa paylasırım sizlerle ... sengözlerimebaksanab
Ben çok memnun kalmamıştım. Nisanın başında baktırmıştım. Nisanda yeni bir iş demişti ve nisan bitti, çıkmadı. Diğer tarihler mayıs sonu ve haziran ayında.
Umarım, seninki çıkar.
Gaybı Allah'dan Başkası bilemez!!!!..Kendinizi kandırmayın kızlar... Yazıları okudum da gülünecek haliniz var... o kişide sizi oynatıyor resmen... Aslında bunun bir açıklaması var ama yazmıyacağım... Herşey ortada aslında... Vaktinize,zamanınıza yazık.... Kendinizi boş işlerle aldatmayın... Bunlar doğru şeyler değil... Hemde hiç değil...
TRYAMOUR sende nilüfer hanimin numarasi var sanirim???
ELMAKURDUMSUN yok suanda forumda..soruma cevap verilmiyor arkadaslar....:çok üzgünüm:
arkadaslar kimde varsa nilüfer haniminn numarasi özelden bana mesaj atsin lütfen ya...TRYAMOUR sende var sanirim.cünkü sende ilk basta arayip telefonda baktirmak istemissin fakat sonra bu kararindan vazgecmissin diye okudum yukarida...
TRYAMOUR canim cok tesekkür ederim :)opuyorumnanaktan
buarada ELMAKURDUMDAN nilüfer hanimin numarasini alip telefonda bak baktiridiktan sonra kontör yollicam diyip yollamayan arkadas cok ama cok ayip etmis...cok büyük bi terbiyesizlik bu...
hem kadincagizin zamanini almis bulundu...hemde yalan söylemis....ne yazikki var böyle insanlar arkadaslar...
kismetse haziranin 29nda istanbuldaim....orda oldugum süre icinde kesinlikle arayacagim nilüfer hanimi...baktirdiktan sonra kismetse sizlerle burda paylasirim:))) ama daha cok var:)))
peki giden arkadaslar yorum yapmamis sanirim...tryamour sen gittinmi nilüfer hanima?
simdi ben gidersem yanlis bisiler anlatmasinherseyimi özelimi dökmesin ondan korkuorum gidersem büyük ihtimal arkadasla beraber giderim.. asya tarafindayiz o bakimdan..yalniz basima karsiya gecmek istemiorum:)))
Tryamour Nilüfer hanımın telefonunu ve adresini biliyorsan özelden yazabilirmisin?
Birde Meryem varmıs onunda telefonu ve adresini bilen varsa özelden gönderirmisiniz?
Mercan hanımın telefon veya mail adresini bilen varsa lütfen özelden yazabilirmi?
teşekkür ederim
Angelstory Mercan hanımın telefonu ve adresi varmı?lütfen özelden yazarmısın
tesekkur ederım