alevko baktırdığın kişi şu an istanbuldamı ankaradamı bana özelden yazarmısın.
ankarada eskiden ortaköy cafe vardı orada yıldız hanım diye biri vardı sonra çok cafe değiştirdi ama bende tel numarası vardı nereye gittiyse buldum onu hayatımda onun kadar güzel fal bakan birini görmedim bana aileme, arkadaşlarıma ne dediyse çıktı hangi şehirlerde çalışacağımı ne zaman kaç yıl oarada kalacağımı kimin kimle evleneceğini hep o söyledi bu nedenle istanbulda da çok falcı gezdim ne armağan ne nilüfer hiçbiri beni tatmin etmedi ve ona gittiğinizde içiniz huzur dolu çıkarsınız yanından oyle de bir kadın
ücretine gelince fal cafelerde çalıştığı için 15-20 tl gibi bişeydir şimdilerde
merhabalar,
banada güneşlideki bayanın telini verirmisiniz.
şimdiden teşekkürler.
inş irtibata geçer geçmez gideceğim.
yorumları yazarım.
Henüz 6 msjı olduğu için özelden yazamaz. Ben de nasıl ulaşabileceğimi merak ediyorum. Alevko bizi aydınlatırsan çok mutlu oluruz.
selam tryamour...alevkodan bir ses cikarsa alirsan numarasini banada özelden yollarmisin?
özelden yollayamadigini okudum,öyle yazmissin.öff napicaz peki?en azindan tarif felan etse yerini...?! alevkodan cevap alir almaz burda hemen paylasalim arkadaslar.
alevko..duy sesimizi...
Ben de çok merak ettim bahsettiği falcıyı. Nereye kayboldu alevko anlamadım.:sm_confused:
Alevkodan ses çıkarsa zaten burda hepimiz görürürüz. Özelden kimseye ulaşamaz şu an için.
ayyy krize girdimmmafoldumben
ulasamioruz alevkoya catlicam simdi....
Bak Almanya'daymışsın. Düğün tvdeki Nilüfer'i arasana. Türkiye'den düşürmek çok zor. Sen arayıp faydalan bari.sempatiksalakcinni