Selam Arkadaşlar,
Bende bayağıdır bu siteyi geziyorum üye olmak bugüne kısmetmiş. Bende bir sürü falcı denedim, aradığımı bulamadım yok mu işte budur diyebileceğimiz biri? Burada geçe isimlerin hemen hemen hepsine gittim hiçbiri tutturamadı. Yrn sedatı deneyeceğim durumu paylaşırım...
gemi cafeden dilek benı ilk bir kac falında cok sasırtmıstı cıkmıstı falı asmalımescitte gemi cafenin telini internetten bulup gıdebılırsınız
kızlar bugün gemi cafeyi aradım dilek hanım var mı diye varmış. arayınca birde ücreti sordu. 25 tl ye bakıyormuş. cafe zade armağana da o kadar vermiştim. onun kadar iyi mi bu dilek? armağanda ilk gittiğimde bayağı iyiydi. ikinci sefer pek memnun kalmamıştım.
umutluperi gittin mi dilek hanıma ?
öff ya gidecek falcı bulamıyorumm imdat......
kadınlar kahvesindeki dilek ya da peline gitsem diyorum. yaklaşık 2 ayu önce gittim peline pek bişi anlmadımm.. ama arkadaşıma söledikleri çıktı.. dilek mi pelin mi karrasız kaldım..
hayır canım daha gitmedim, ama gidersem paylaşacağım. bu arada güneşlideki nilüfer e bende gittim. tarih filan vermiyor. geçmişi ve bugünü tutturuyor. ama bir daha gidecek olur musun diye sorarsan hiç sanmıyorum. yani özellikle onun için gitmem. o taraflarda başka bir işim olurda gidersem bilmiyorum. benim favorilerim nedense bir cafezade armağan ki ona da ikinci gidişmide hiç beğenmedim. birde kadınlar kahvesindeki dilek. her zaman olmasada genelde dilek in dedikleri çıkıyor bana. gemideki dilek i çok merak ediyorum.
ya en son ben elma kurdu arkadasın onerdıgı nılufer hanıma gıttım..
ama o zaman olmasını bekledım bısının olcanı okadar guzel dedıkı malesef olmadı..ve umudumu kaybettım..sımdı ıse bırıne gıtmeyı dusunuyorum kurtulusda melahat dıye bır bayan varmıs 40 senedır aynı yerınde bakıyomus ve bakımı yaklasık ıkı saat suruyomus bı suru arkadasım gıttı agızları acıkda donmusler ne dedıyse cıkmıs cunku bana kızdılar kımseye gıtme melahattan sasırma dedıler gıden varmı aranızda arkadaslar?..
ya en son ben elma kurdu arkadasın onerdıgı nılufer hanıma gıttım..
ama o zaman olmasını bekledım bısının olcanı okadar guzel dedıkı malesef olmadı..ve umudumu kaybettım..sımdı ıse bırıne gıtmeyı dusunuyorum kurtulusda melahat dıye bır bayan varmıs 40 senedır aynı yerınde bakıyomus ve bakımı yaklasık ıkı saat suruyomus bı suru arkadasım gıttı agızları acıkda donmusler ne dedıyse cıkmıs cunku bana kızdılar kımseye gıtme melahattan sasırma dedıler gıden varmı aranızda arkadaslar?..
Ben gitmedim ama merak ettim. Melahat Hanım'ın iletişimi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
Selam Tryamour,
İnşallah şekerim yaa... Sen sedata gittin mi?
arkadaslar.. melekler kahvesinde can a baktıran var mıııı ve nasılll ??