- 23 Ocak 2009
- 105
- 0
tekrar tesekkür ederim canim..evet bende istanbulda degilim.ama istanbula gelince ugramayi düsünüyorum nilüfer hanima....evet arkadas baska odaya gecsin gecmesine ama yanlis anlasilicak ozamanda ya:çok üzgünüm:
neyse bakalim gelsin o gün bi..düsünürüm ben biseyler...yada nilüfer hanima bastan söylersek sanirim anlayisla karsilayabilir böylece ayri bakmis olur banada arkadasada...
bilmiorum,ama ben cok özelime girmesinden korkuorum acikcasi:uhm: o yüzden ayri bakmasi daha iyi olur diye düsünüyorum...
saol canim opuyorumnanaktan
canım ben daha önce nilüfer hanıma gittim. yorumumu önceki sayfalarda görebilirsin. ben memnun kalmıştım. benim başımda karışık olaylar var. bu yüzden bana gelecekle ilgili pek kesin şeyler söylemedi. öylede olabilir, böyle olabilir dedi. hani ahkam kesen tipler vardır ya onlardan değil. bende arkadaşımla beraber gitmiştim. arkadaşımdan ayrı olarak bir odada baktı. gerçi benim arkadaşımdan gizlim saklım yoktu ama kendisi başka odaya aldı. samimi bir insan. bana fala başlamadan anlatmaya başladı. gündemimi en çok meşgul eden şeyi. o yüzden telden ziyade göz teması daha etkili. o falı baktırıp ta sözünü tutmayan kişi de çok ayıp etmiş.