İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba..ben de yeni üyeyim bu siteye o yüzden özelden mesaj atamıyorum elmakurdumusun'un bahsettiği bağcılarda oturan nilüfer hanımın adresini ya da telini bana da özelden gönderebilir misiniz.teşekkürler...

ELMA KURDUMUSUN,NİLÜFER HANIMIN tlf gönder mişsin teşekkür ederim

merhaba..ben de yeni üyeyim bu siteye o yüzden özelden mesaj atamıyorum elmakurdumusun'un bahsettiği bağcılarda oturan nilüfer hanımın adresini ya da telini bana da özelden gönderebilir misiniz.teşekkürler...

Canım rica ederim umarım memnun kalrsın.Daha sonra burada paylaşım yaparsan çok memnun olurum.

Özeline telefonunu yazdım canım.

kızlar kadıköy angels ta biriz abla vardı kadın ordan ayrılmış çok iyiydi offf hiç bir yerde blamıyorum onu bulan varsa yazsın

arkadaşlar haftasonu gezmek için ist a geldim ve gelmişken fal baktıram dedim ama keşke baktırmasaydım birsürü param gitti:))
ilk fiyasko ortaköyde oldu tarotçu ümit abla diye bir bayan baktı 30 lira aldı ama kadın sadece beni bana anlattı pek bişi sölemedi falmı baktı terapimi yaptı anlamadım
ikiniciside taksimde ben kadınlar kahvesindeki peline gidecektim tam giderken kapriss kafe var oranın yanında ordan geçerken ayaküstü kandırdılar kendimi fal baktırırken buldum:)) iranlı birisi vardı o kadar karmaşıktıki bana dediki senin kısmaetin kapalı dedi açalım dedi 150 lira dedi yok dedim yaaa arkadaşda baktırdı onada aynı şeyi söledi bakalım 4 hata içinde eski sevgiin dönecek dedi bekliyorum ama çıkacağını sanmıyorum
daha önce bunlara baktıranlar varmı varsa yorumları merak ediyorum

canım ortakoydekını bılmıyorum hıc denemedım.. ama sen kapris cafede baktırdıgın adamın adı imam.. iranlıyım diyor ve garip konusuyor gercekten iranlımı bilmiyorum ama soyledıgı fallar pek cıkmıyor... ben hiç memnun kalmamıstım ondan. uzattıkca uzatmıstı..

adını bilmiyorum ama iranlı banada doğğru dürüst bişey demedi kendini övdü sadece burcumun özelliklerini anlattı bikaç isim verdi ama o kadar bide eski sevgilin dönecek dedi sanada senin kısmetin kapalı açalımmı dedi mi

merhabalar.. ben bu siteye yeni üye oldum. özelden mesajda gönderemiyorum.elmakurdumsun acaba nilüfer hanımın telefon numarasını verebilir misiniz

dedi canım demezmi :)) bide bana nazar almıssın falan demıstı hepsıne toplam 80 tl ıstemıstı :)) yıne ucuzmus benımkı :)):lepi:

merhaba angelstory ben de mercan'ın telini alabilir miyim...

kızlar bugün gemi cafeyi aradım dilek hanım var mı diye varmış. arayınca birde ücreti sordu. 25 tl ye bakıyormuş. cafe zade armağana da o kadar vermiştim. onun kadar iyi mi bu dilek? armağanda ilk gittiğimde bayağı iyiydi. ikinci sefer pek memnun kalmamıştım.

kıslar bundan bı sure once taksımde galatasaray lısesınnız brs asağısında 70lik cafe dıye bı yerin karısında bı cafeye gıtmıstım bı 3-4ay once arkdsımlar bırlkıte cfenın ısmını bılmıyorum belkı bahsettığınız bı cok ısımden bırı olabılır sanırım murla mıydı neydı adı adamın.bı cok sey bıldı.gelecek içinde bısıler soyledı 1i oldu olacak ama kısa vadelı bısey konusmamıstık ztn işte oyle su yıl ewlenceksın su kadr cocuğun olacakk.6ay sora bu ısınde olamayacaksın dedı ewt bende baska bı ıs ıcın uğrasıyorum bı süredır bakalım inş olursa işimi bırakırım bakalım tarot bakıyor bu arada bı sure sora tekra gıtmeyı dusunuyorum senlık olsun dıee ztn 15mıydı nydi

kızlar bıldıgınız flcılarda varmı tel de bakabılen cok ıhtıyacamı var benım ıstbula gelme ımkamınım yok telde bakan varsa bana ozelde nosu atarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…