ELMA KURDUMUSUN,NİLÜFER HANIMIN tlf gönder mişsin teşekkür ederim
merhaba..ben de yeni üyeyim bu siteye o yüzden özelden mesaj atamıyorum elmakurdumusun'un bahsettiği bağcılarda oturan nilüfer hanımın adresini ya da telini bana da özelden gönderebilir misiniz.teşekkürler...
arkadaşlar haftasonu gezmek için ist a geldim ve gelmişken fal baktıram dedim ama keşke baktırmasaydım birsürü param gitti:))
ilk fiyasko ortaköyde oldu tarotçu ümit abla diye bir bayan baktı 30 lira aldı ama kadın sadece beni bana anlattı pek bişi sölemedi falmı baktı terapimi yaptı anlamadım
ikiniciside taksimde ben kadınlar kahvesindeki peline gidecektim tam giderken kapriss kafe var oranın yanında ordan geçerken ayaküstü kandırdılar kendimi fal baktırırken buldum:)) iranlı birisi vardı o kadar karmaşıktıki bana dediki senin kısmaetin kapalı dedi açalım dedi 150 lira dedi yok dedim yaaa arkadaşda baktırdı onada aynı şeyi söledi bakalım 4 hata içinde eski sevgiin dönecek dedi bekliyorum ama çıkacağını sanmıyorum
daha önce bunlara baktıranlar varmı varsa yorumları merak ediyorum
adını bilmiyorum ama iranlı banada doğğru dürüst bişey demedi kendini övdü sadece burcumun özelliklerini anlattı bikaç isim verdi ama o kadar bide eski sevgilin dönecek dedi sanada senin kısmetin kapalı açalımmı dedi micanım ortakoydekını bılmıyorum hıc denemedım.. ama sen kapris cafede baktırdıgın adamın adı imam.. iranlıyım diyor ve garip konusuyor gercekten iranlımı bilmiyorum ama soyledıgı fallar pek cıkmıyor... ben hiç memnun kalmamıstım ondan. uzattıkca uzatmıstı..
adını bilmiyorum ama iranlı banada doğğru dürüst bişey demedi kendini övdü sadece burcumun özelliklerini anlattı bikaç isim verdi ama o kadar bide eski sevgilin dönecek dedi sanada senin kısmetin kapalı açalımmı dedi mi
dedi canım demezmi :)) bide bana nazar almıssın falan demıstı hepsıne toplam 80 tl ıstemıstı :)) yıne ucuzmus benımkı :)):lepi:
Arkadaşlar, ıstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. ış,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
merhaba angelstory ben de mercan'ın telini alabilir miyim...
sanıtım mercanın numarasına ulaşamayacağız kimseden ses çıkmıyor