İstanbul'da Fal - Falcılar

lütfen bağcılar güneşli deki nilüfer hanımın numarasını yada adresini verir misiniz .:ecrin_bebek:.

kızlar bugün gemi cafeyi aradım dilek hanım var mı diye varmış. arayınca birde ücreti sordu. 25 tl ye bakıyormuş. cafe zade armağana da o kadar vermiştim. onun kadar iyi mi bu dilek? armağanda ilk gittiğimde bayağı iyiydi. ikinci sefer pek memnun kalmamıştım.

walla canım bılmıyorum ben sadec duydum cok guzel bakıyormus dıye ama deneyemedım bende. demek 25 miş bilmiyordum fıyatını... ınsallah ıyıdır bende merak edıyorum baya gıdıcem bır ara..

Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. :kahve:

Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile

Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.

Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...:kahve:

Sevgiler a.s.

Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. :kahve:

Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile

Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.

Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...:kahve:

Sevgiler a.s.

haklısın,söylenenleri paylaşmalarına gerek yok sadece iyi olup olmadığını memnun kalıp kalmadıklarını söylemeleri yeterli bizim için a.s.

Kızlar;
Buradan bir arkadaşımıza Nilüfer'in numarasını verdim,bir çoğunuza verdiğim gibi.
Kendisi Nilüfer'i aramış ve X şehirde oturduğu için telefonda bakmasını rica etmiş,oda pek sıcak bakmamış.
Çünki o kahveyi araç olarak kullanıyor,kişileri görmesi gerek neyse arkadaşımız ısrar edince işte durumum şu,bu gibi buda dayanamamış bakmış.Para yerine kontör gönderecekmiş,ama baktırdıktan sonra bir daha aramamış.
Bildiğiniz gibi ben hepinize referans oldum şimdi bu yapılan bana ayıp deği de ne söylermisiniz...
Gerçi Nilüfer sağolsun önemli değil dedi, ama bu bana yapılan bir ayıp.
Ben şimdi burada paylaşım yapmakla hatamı yaptım.

valla tarot kavhe farketmiyor bakabilen bakıyoda bakanı bulmak lazım :)

Kızlar;
Buradan bir arkadaşımıza Nilüfer'in numarasını verdim,bir çoğunuza verdiğim gibi.
Kendisi Nilüfer'i aramış ve X şehirde oturduğu için telefonda bakmasını rica etmiş,oda pek sıcak bakmamış.
Çünki o kahveyi araç olarak kullanıyor,kişileri görmesi gerek neyse arkadaşımız ısrar edince işte durumum şu,bu gibi buda dayanamamış bakmış.Para yerine kontör gönderecekmiş,ama baktırdıktan sonra bir daha aramamış.
Bildiğiniz gibi ben hepinize referans oldum şimdi bu yapılan bana ayıp deği de ne söylermisiniz...

kim yaptıysa çok ayıp etmiş bence senin hatan yok sonuçta burda herkes fikrini söylüyor o onun ayıbı nilüfer hanımda bir daha bakmaz yada inanmaz bence sen kendini suçlama boşver

bende nilüfer hanımın tlf numarasını aldım fakat daha gitmedim .Gittigim zaman düşüncelerimi paylaşacagım

Bende benimle gelecek bikaç kişi bulup öyle gidicem Nilüfer hanıma,ve fikrimi belirticem kızlar.

daha önce sembol cafedeki tarıkla ilgili görüşlerimi yazmıştım,arkadaşım bidaha baktırdı ama pek kayda değer bişey söylemedi,öyleki arkadaşım bana anlatırken tarıkın söylediklerini pek hatırlamadı.

ben bir kez gidilen falcıya düzenli gitme yanlısı değilim,araya baya zaman koymak değişik kişilere baktırmak gerekir bence

ayrıca fala 30 tl üzeri vermeyede sıcak bakmıyorum,yazık ya,uygun fiyata güzel bakan birçok falcı var,ve burda her söylenenede inanmayın farklı üyeler teyid etmediği sürece,malum kendi reklamını yapan çok var arkadaşlar

bende fal istiyorum ama gidecek vaktim yok o yüzden telefonla baktırmak istiyorum var mı bildiğiniz güvenilir ve güzel bakan birileri

güvenliğiniz açısından telefon numarsını özel msj ile yapın lütfen telefon no paylaşamı formda yasaktır

merhabalar kizlar..ben bugün üye oldum ELMAKURDUMSUN bana özel mesajla nilüfer hanimin numarasini ve adresini yollarmisin?? cok rica ediyorum canim...insallah kismetse haziranda istanbuldayim gene.nilüfer hanima ugramak istiyorum.okuduguma göre herkes cok memnun kalmis. lütfen elmakurdumsun özel mesajla yollarsan cok sevinirim.ben sana özel mesaj atamiorum malesef.yeni üye oldum. :Saruboceq:

merhaba elmakurdumsun bana nilüfer hanimin numarasini ve adresini özel mesajla yollayabilirmisin?`cok tesekkür ederim simdiden.

Kızlar;

yapılan şey çok ayıp,insanların iyi niyetini suistimal etmeye kimsenin hakkı yok bence,bundan sonra Nilüfer Hanım bu tarz talepleri dikkate almasın,ben şuna inanıyorum bu tür durumlarda yüzyüze görüşmek daha iyi olur çünkü hepimizin bir enerjisi var insan ister istemez bu enerjiden etkileniyor özellikle hisleri kuvvetli olanlar bunları daha iyi hissederler ...

Kızlar;

Ben de telden aramayı düşünmüştüm ama sıcak bakmasa hemen tamam der kapatırdım konuyu. Hiç hoş olmamış cidden.

X