elmakurdu bana nilüfer hanımın tam adresini ve telini özelden atarsan çok sevinirim...daha önce attığın adres yetersiz kaldı da canım
kaldım cunku gecmısde yasadım herseyı bıldı anlık anlıkda soyledı...
gecenlerde bısı yapıcakdım onu bılmesı sasırttı benı cunku ne kımseyle paylasmısdım nede bısı ..gelecek hakkında ıse dedıklerını zamanla gorcem..bende arkadaslarıma anlattım hepsı meraklandı onlarıda goturmem gerekıcek sımdı..
dıger gıdısımde yanımdkaı vatandasdan dolayı pek bısı soramadım ıcımde kaldı ):..
pekı sana gelecekle dedıklerı ne kadar surede cıkdı ?..
bu arada armağan gerçekten iyi motive ediyor ama dedikleri kısa zaman içinde oluyor gibi görünsede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmuyor
bu arada paradiso tam bi para tuzağı kadın zaten ben falcı değilim diyor 7 dk da ne atarsa kar hem acaip dobra sizi geriyor hiç tavsiye etmem ama bu bağcıları adresini öğrenirsem ben de deneyecem
canım paradisoyu bende denemiştim evet haklısın baya bir geriyor insanı hatta azarlıyor bile bazen :)) sana baktıkları cıkmadımı ??
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
kızlar sembol cafedeki mehmet ve melekler kahvesindeki şengül hn. aranızda bu soyledıklerıme baktıran var mı ?? hangısı daha ıyı ve hangısının dedıklerı cıkıyor ?? hangısınden memnun kaldınızzzhihoyyyt
Mehmet'e geçen hafta baktırdım. Fazla memnun kalmadım. Zaten baktığı fal 5-6 dakika tutuyor. Gelecekle ilgili 1-2 şey söyledi. Onlarda öyle belirgin bir zaman vermedi. Sadece şu mevsimde olacak dedi. Yani ayını haftasını vermedi.
Şengül'e ise 3-5 kez baktırmıştım. Şu anı falan biliyor genelde ama gelecek için dedikleri çıkmadı.
canım ben demıstım mehmete daha once baktırmıstım kısa bakmıstı ama soyledıklerı bugun ıcın olanları tabı bırebır bılmıstı ancak şengülede baktırdım oda fena degıldı sımdıkı durum ıcın ama gelecekle ılgılı dedıklerı mehmetınkınden farklıydı.. ya zaten ben mukayese etmek ıcın baktırdım ama farklı seyler soyledıler... yokmudur şu şehrii istanbuldaa adam gibi fal bakan işte budur diyecegimiz bir kişiiii..cafelerde bakanların gelecek ıcın soyledıklerınde hep fark var..10 tanesınden 5 ı farklı 5 ı farklı sey soyluyo...
1 gunde kac kısıye bakıyorlar ..sımdıkı zamanı bıldıklerınde ok bılıyo dıyoruz ama gelecek ıcın olanlar bırbırını tutmuyor... canım zaten şengülün dedikleri çıkmaz insallah pek işime gelmedı acıkcası :)))
şoyle adam gıbı cafelerde calısmayan psısık guclerı kuvvetlı olan gelecegı takır takır soyleyen birisi yokmu acaba...filmlerdekı gıbı hanı :)))
Bir de şu var; birkaç ay sonra aynı falcıya git, bu sefer farklı şeyler söylüyor. Yani kendi dediğiyle çelişiyor önceki dedikleri. ''Fala inanma, falsız kalma'' bizim hikaye buna benzedi.:sm_confused:
mercanın telefonunu veren yokmu angelstory cevap yazmadı?
Kadınlar kahvesindeki Pelin mi Dilek mi dahaiyi? birde pencafede yeter hakkında fikriniz nedir?? çok daraldım falcıya gitmek istioyorummmm:gitme: