İstanbul'da Fal - Falcılar

elmakurdu şu bahsettiğin falcının adresini ve telini bana da özelden yazarmısın çok ihtiyacım var

bu arada armağan gerçekten iyi motive ediyor ama dedikleri kısa zaman içinde oluyor gibi görünsede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmuyor
bu arada paradiso tam bi para tuzağı kadın zaten ben falcı değilim diyor 7 dk da ne atarsa kar hem acaip dobra sizi geriyor hiç tavsiye etmem ama bu bağcıları adresini öğrenirsem ben de deneyecem

elmakurdu bana nilüfer hanımın tam adresini ve telini özelden atarsan çok sevinirim...daha önce attığın adres yetersiz kaldı da canım

Evet geçmişi çok iyi biliyor,an be an hemde.Birde kendi düşündükleri dahi biliyor :) bana bak şunu düşünüyorsun,sakın yapma v.b bir çok şey söyledi.Gelecekle ilgili anlattıkları ise zaman veremem,bazıları bir hafta bazıları bir ay bazende ertesi gün çıkıyor.

kızlar geçen gün bir arkadaşım bakırkoydeki sea garden cafe ye gitmiş. orda neslihan diye bir bayan varmışş. ona baktırmış baya memnun kaldım dedi. aranızda giden var mı ona ??

canım paradisoyu bende denemiştim evet haklısın baya bir geriyor insanı hatta azarlıyor bile bazen :)) sana baktıkları cıkmadımı ??

canım paradisoyu bende denemiştim evet haklısın baya bir geriyor insanı hatta azarlıyor bile bazen :)) sana baktıkları cıkmadımı ??

gelecekle ilgili birşey söylemedi ki ben falcı değilim medyumum dedi bu kişi şöyle böyle dedi o kadar ablama da aynı sadece kişinin aklından gecenleri söylüyor ben ona inanıyorum zaten 7 dk sonra zebanisi beliriyor kötükedihüso

Merhaba, bahsettiginiz falcinin telefon numarasini verebilirmisiniz bende baktirmak istiyorum.
Tesekkurler

evet bende mercanı merak edıyorum angelstory verebılırmısın bılgılerını bana

kızlar sembol cafedeki mehmet ve melekler kahvesindeki şengül hn. aranızda bu soyledıklerıme baktıran var mı ?? hangısı daha ıyı ve hangısının dedıklerı cıkıyor ?? hangısınden memnun kaldınızzzhihoyyyt

Mehmet'e geçen hafta baktırdım. Fazla memnun kalmadım. Zaten baktığı fal 5-6 dakika tutuyor. Gelecekle ilgili 1-2 şey söyledi. Onlarda öyle belirgin bir zaman vermedi. Sadece şu mevsimde olacak dedi. Yani ayını haftasını vermedi.
Şengül'e ise 3-5 kez baktırmıştım. Şu anı falan biliyor genelde ama gelecek için dedikleri çıkmadı.

canım ben demıstım mehmete daha once baktırmıstım kısa bakmıstı ama soyledıklerı bugun ıcın olanları tabı bırebır bılmıstı ancak şengülede baktırdım oda fena degıldı sımdıkı durum ıcın ama gelecekle ılgılı dedıklerı mehmetınkınden farklıydı.. ya zaten ben mukayese etmek ıcın baktırdım ama farklı seyler soyledıler... yokmudur şu şehrii istanbuldaa adam gibi fal bakan işte budur diyecegimiz bir kişiiii..cafelerde bakanların gelecek ıcın soyledıklerınde hep fark var..10 tanesınden 5 ı farklı 5 ı farklı sey soyluyo...
1 gunde kac kısıye bakıyorlar ..sımdıkı zamanı bıldıklerınde ok bılıyo dıyoruz ama gelecek ıcın olanlar bırbırını tutmuyor... canım zaten şengülün dedikleri çıkmaz insallah pek işime gelmedı acıkcası :)))
şoyle adam gıbı cafelerde calısmayan psısık guclerı kuvvetlı olan gelecegı takır takır soyleyen birisi yokmu acaba...filmlerdekı gıbı hanı :)))

Bir de şu var; birkaç ay sonra aynı falcıya git, bu sefer farklı şeyler söylüyor. Yani kendi dediğiyle çelişiyor önceki dedikleri. ''Fala inanma, falsız kalma'' bizim hikaye buna benzedi.:sm_confused:

Bir de şu var; birkaç ay sonra aynı falcıya git, bu sefer farklı şeyler söylüyor. Yani kendi dediğiyle çelişiyor önceki dedikleri. ''Fala inanma, falsız kalma'' bizim hikaye buna benzedi.:sm_confused:

aynen oyle canım. normalde ınanmam fala ama ınsan sıkıntılı olunca gıtmek ıstıyor..bıde ben bu aralar hassas durumdayım o yuzden kafam karısıyor ama ınanmıyorum sadece heveslenıyorum ıste guzel bıseyler soyledıklerı zaman..amann ıste dedıgın gıbı "fala ınanma, falsız kalma.."

Kadınlar kahvesindeki Pelin mi Dilek mi dahaiyi? birde pencafede yeter hakkında fikriniz nedir?? çok daraldım falcıya gitmek istioyorummmm:gitme:

Kadınlar kahvesindeki Pelin mi Dilek mi dahaiyi? birde pencafede yeter hakkında fikriniz nedir?? çok daraldım falcıya gitmek istioyorummmm:gitme:

Forumda bu isimlerle ilgili görüşler mevcut bakarsanız görürsünüz. Üzerlerine çok konuşuldu çünkü. Tabi fikri olan belirtir.
Ama ben Meryem'i tavsiye ederim. Çok iyiydi bana göre.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…