İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana dedikleri çıkıyor hep. Soyad vermeyen arkadaşlarıma da çıktı ve harfler de tuttu. Bir de isim soyisimden nufüs bilgilerine ulaşamaz bence.

ben oyle oldugunu dusunmuyorum, cok spesifik seyler bildi bende hep. cunku ornegin 3. kisinin iliskime nasil etki ettigini bildi isimini vermedi belki ama harfleri dogruydu ve nasil etki ettigini anlatti bunlari nasil bilgilerden gorup bilebilir sanmiyorum. su fali mi baktirdiniz?

Ay o hakkını yemek istemiyorum gerçekten teşekkürler

Bana dedikleri çıkıyor hep. Soyad vermeyen arkadaşlarıma da çıktı ve harfler de tuttu. Bir de isim soyisimden nufüs bilgilerine ulaşamaz bence.
O zaman ben mesajımı sileyim hakkını yemek istemiyorum kimsenin

Merhabalar, eli yuzu duzgun tarot bakan birini tavsiye edebilecek olan var mi?
En son instagramdan birine 1000 tl yolladim ve bakmadi, hala parami da alamadim.

Binnazda Sediye diye bir kadın var. Yorumları gayet başarılı nokta atışları gayet iyidi. Verdiği vadeleri bekliyorum. Anın enerjisini bildi.

Merhabalar, eli yuzu duzgun tarot bakan birini tavsiye edebilecek olan var mi?
En son instagramdan birine 1000 tl yolladim ve bakmadi, hala parami da alamadim.
İnstagramda tarotranya var bi astrolog tavsiye etti kendi ona baktırıyormus çok iyi dedi işinde ama denemedim sen denersen yorumunu yazarmısın

İnstagramda tarotranya var bi astrolog tavsiye etti kendi ona baktırıyormus çok iyi dedi işinde ama denemedim sen denersen yorumunu yazarmısın
Valla instagramin cogi guvenilmez sayfalar ve kişiler. Ama dediginizi biraz araştirayim. Baktirirsam mutlaka yazarım. Teşekkürler bu arada dönüş için.

Kızlar kafe diosa duyguya baktıran var mı aranızda ben gittim etkilendim ama geleceği henüz bilmiyorum
Anı çok iyi biliyor karşında ki kişinin düşüncelerini, çevrendeki insanları bir fotoğraf bile göstermene gerek yok nasıl biliyor anlayamıyorum. Söylediği şeylerin bazıları çıktı asıl önemli şeylere zaman var sanırım. Ama bir arkadaşıma iş değişikliğini ve 1 yıl içinde evleneceğini söylemişti henüz 1 yıl tamamlanmadan evlendi hemde ortada evleneceği kişi yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…