Arkadaşlar Enes’in dediklerinden çıkan oldu mu, size verdiği harfler de hep aile bilgileri mi karşı tarafında dahil olmak üzere, bence ad soyaddan nüfus bilgisi ediniyor öyle harf biliyormuş gibi yapıyor veya bizim kayıtlı bilgilerimize erişebiliyor iki kere baktırdım gözlemleri bu ve arkadan mause sesi geliyordu
Arkadaşlar Enes’in dediklerinden çıkan oldu mu, size verdiği harfler de hep aile bilgileri mi karşı tarafında dahil olmak üzere, bence ad soyaddan nüfus bilgisi ediniyor öyle harf biliyormuş gibi yapıyor veya bizim kayıtlı bilgilerimize erişebiliyor iki kere baktırdım gözlemleri bu ve arkadan mause sesi geliyordu
ben oyle oldugunu dusunmuyorum, cok spesifik seyler bildi bende hep. cunku ornegin 3. kisinin iliskime nasil etki ettigini bildi isimini vermedi belki ama harfleri dogruydu ve nasil etki ettigini anlatti bunlari nasil bilgilerden gorup bilebilir sanmiyorum. su fali mi baktirdiniz?
Merhabalar, eli yuzu duzgun tarot bakan birini tavsiye edebilecek olan var mi?
En son instagramdan birine 1000 tl yolladim ve bakmadi, hala parami da alamadim.
Merhabalar, eli yuzu duzgun tarot bakan birini tavsiye edebilecek olan var mi?
En son instagramdan birine 1000 tl yolladim ve bakmadi, hala parami da alamadim.
Anı çok iyi biliyor karşında ki kişinin düşüncelerini, çevrendeki insanları bir fotoğraf bile göstermene gerek yok nasıl biliyor anlayamıyorum. Söylediği şeylerin bazıları çıktı asıl önemli şeylere zaman var sanırım. Ama bir arkadaşıma iş değişikliğini ve 1 yıl içinde evleneceğini söylemişti henüz 1 yıl tamamlanmadan evlendi hemde ortada evleneceği kişi yoktu :)