ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede bakan bir kadın vardı adını unuttum ama oldukça zayıf kafası vücuduna göre büyük bir bayandı (zaten bir tek o çalışıyor diye biliyorum),direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
kızlarrrr.. taksimde krişna cafe diye bir yer varmış duyan varmı aranızda , orda bir bayan için süpper fal bakıyor diyorlar... bilgisi olan paylaşsın lütfenn
gemide dilek var onu mu diyorsun
Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum
merhaba arkadaşlar banada nilüfer hanımın adresini ve telefonunu özelden msj atarmısınız.
Canım özelden mesaj attım,umarım gelmiştir.
Buradan birçok arkadaşıma ulaşıp telefonunu verdim,giden arkadaşlarında aynı hasasiyetle gidip,gitmediklerini veya memnuniyetlerini paylaşmalarını rica ederim.Ben bu kadının falına gerçekten çok inanıyorum,paylaşımlarınızla duygularımın sağlamasını yapmış olucam.
Sevgiler...
gemide dilek var onu mu diyorsun
gemi cafeden dilek benı ilk bir kac falında cok sasırtmıstı cıkmıstı falı asmalımescitte gemi cafenin telini internetten bulup gıdebılırsınız
gemi cafeden dilek benı ilk bir kac falında cok sasırtmıstı cıkmıstı falı asmalımescitte gemi cafenin telini internetten bulup gıdebılırsınız
Krişna Cafe, Gemi Cafe'nin eski adı
canım sen gıtmısmıydın dilek hanıma ?
Gittim ama beni çok şaşırtmadı. Söylediklerinin çıkmasını bekleyeceğim, o da önümüzdeki ayda.