İstanbul'da Fal - Falcılar

ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede bakan bir kadın vardı adını unuttum ama oldukça zayıf kafası vücuduna göre büyük bir bayandı (zaten bir tek o çalışıyor diye biliyorum),direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla

Bu bahsettiğiniz hanıma ben de gittim adını ben de hatırlamıyorum ama dedikleriniz çok doğru. Anlık şeyleri çok iyi biliyor, gerisi fasa fiso... boshayallersmile

kızlarrrr.. taksimde krişna cafe diye bir yer varmış duyan varmı aranızda , orda bir bayan için süpper fal bakıyor diyorlar... bilgisi olan paylaşsın lütfenn

merhaba arkadaşlar banada nilüfer hanımın adresini ve telefonunu özelden msj atarmısınız.

Canım özelden mesaj attım,umarım gelmiştir.
Buradan birçok arkadaşıma ulaşıp telefonunu verdim,giden arkadaşlarında aynı hasasiyetle gidip,gitmediklerini veya memnuniyetlerini paylaşmalarını rica ederim.Ben bu kadının falına gerçekten çok inanıyorum,paylaşımlarınızla duygularımın sağlamasını yapmış olucam.
Sevgiler...

Canım özelden mesaj attım,umarım gelmiştir.
Buradan birçok arkadaşıma ulaşıp telefonunu verdim,giden arkadaşlarında aynı hasasiyetle gidip,gitmediklerini veya memnuniyetlerini paylaşmalarını rica ederim.Ben bu kadının falına gerçekten çok inanıyorum,paylaşımlarınızla duygularımın sağlamasını yapmış olucam.
Sevgiler...

canım banada ozelde nosu atarmısın tessekkurler

gemide dilek var onu mu diyorsun

evet o canım, adı degısmıs cafe nın gemı olmus sonradan.. giden varmı dilek hanıma ? nasıl fal bakıyor. ?bır kac yerde yorum okudum gayet memnunlar hatta sasırmıs ınsanlar.. bende merak ettım.. burdan gıden varmı dıye

gemi cafe nin adresini tarif edebilecek var mı? birde diek randevuyla mı bakıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.

gemi cafeden dilek benı ilk bir kac falında cok sasırtmıstı cıkmıstı falı asmalımescitte gemi cafenin telini internetten bulup gıdebılırsınız

gemi cafeden dilek benı ilk bir kac falında cok sasırtmıstı cıkmıstı falı asmalımescitte gemi cafenin telini internetten bulup gıdebılırsınız

sağol canım. en kısa zamanda gidip denemek istiyorum. gittikten sonra ilk iş yorumlarımı yazmak olacak :)

ben bu hafta ıcı gıderım .. ıs yerım taksımde oldugu ıcın sorun olmuyor gıtmek.. bakalım nasıl bakıyor. yazarım gıttıgımde buraya ..

arkadaslar bana nılufer hanımını tekını ozelde mesaj atarmısınız..kımse bana yarrdımcı olmuyır ama:1no2:

Gittim ama beni çok şaşırtmadı. Söylediklerinin çıkmasını bekleyeceğim, o da önümüzdeki ayda.

hımmm ınsallah cıkar canım guzel soyledıklerı... ya baya memnunlar bu kadından cıkıyormu acaba merak ettım ben bu hafta kesın gıdıcem haber verırım burdan ..

X