İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar bu ne ya.. bu ne durgunluk, fallar ciksin diye ugrasin azicik alala ya.. sinir ettiniz beni, bu gece benim yolculuk uzun surucek, yarin 13 14 gibi uyanirim ve bi gelisme bekliyorum onu soyliyimmm

benim özel mesaj hakkım hala yok canım, bana elanitin hesap no verebilir misin ltf, ben yanlış almışım sanırsam ve telefonu hep meşgul...

Süpersin... çok çok teşekkürler, bu kadar hızlı cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler.
Sana iyi yolculuklar canım, yolun açık olsun... Herşey istediğin gibi olacak, az sabır... Sevgiler

Rica ederim ne demek.. bu arada tesekkurler, ah yol nasil gozumde buyuyor sorma.. neyse sag salim varalimda

keryneia iyi yolculuklar,
bı de samımı bı ıtırafta buluncam senın bu resım benı hep korkutuyo ya..

Arkadaslar arkadasimda Elanite baktirmis, emin olun herkese pembe bi tablo cizmiyor bunu bu sekilde anlamis olduk zira kafasindaki kisi icin olmayacagini soylemis acik ve net bi dille.. bu durumda Elmira ile ayni seyleri soylemis oluyo ki zaten gelecekle alakali hersey paralelmis.

Ya ben bir ara aynı kişiler olduğundan filan şüphelenmiştim yeminle bu kadar da aynı olmaz diye. Bu kadar paralel olması cidden belkide dediklerinin çıkacağına mı işaret acaba. Bende sadece verdikleri zamanlar farklı idi.

Valla tatlim bayagi insan ayni seyleri soyledi diyip durdu ve bende en sonunda yasayip gordum.. cok garip bi durum. Benim durum belli, bi ay icinde belli olucak.. hani soyle olucakta boyle olucak dendigi icin, cikmazsa cikmadi dicem yani.. Ondan sonra + 2 ay daha istanbuldayim sonra sen saagg ben selamet.. benim surem biticek.

kızlar bende en geç pazartesi arayacağım elaniti nasıl baktırdınız bilgi verir misiniz ? 1. si nasıl biri soru sorduruyor mu yoksa gerek kalmıyor mu? 2. si aradıktan sonra hesap nosuna para mı yatırıyoruz sadece ve nasıl teyıd edıyor peki para yatırıldığını? bi de hesap nosunu kendisi veriyor değilmi? :). çok soru sordum ama aydınlatın lütfen yardıma ihtiyacım var...

Cidden garip bir durum bu kadar kişiye aynı şeylerin söylenmesi. Demekki geleceğimiz belli :) Ama bana sırf Elmira ve Elanit değil Emine de paralel söyledi :) Benimde maximum 1 ayım var :)

Cidden garip bir durum bu kadar kişiye aynı şeylerin söylenmesi. Demekki geleceğimiz belli :) Ama bana sırf Elmira ve Elanit değil Emine de paralel söyledi :) Benimde maximum 1 ayım var :)

Emine ablada bana benzer seyler soylemisti.. ne biliyim garip cozemedim.. yasayip gorucez

evet arayip hesap numarasini iste ayni anda zaten kacta baktircana dair bi saat belirlersiniz ....önce parayi hesabina yatiriyorsun sonra o dekontu elanite mail olarak yolluyorsun ve ayni anda aradim ben yolladim diye....sonra verdigi saatte arayip baktiriyorsun cnm ....herseyi kendi söylüyor fazla soruya ihtiyac kalmiyor ama aklini karistiran sorular olursa tabi sor ...

Hesap No kendisi veriyor. Önce yatırıyorsun sonra o kontrol edip sana haber veriyor yattığına dair. Ondan sonrada bakıyor. Soru sordurmuyor hatta ben bakarken araya girme diyor :) En güzel tarafıda bu. Anlatıyor anlatıyor bittikten sonra sorun var mı diyor. Valla bana herşeyi geçmişi, şu anki durumu ve geleceği söylediğinden benim sorulcak sorum kalmamıştı. Umarım beğenirsin sende :)

Falimiz cikarsa samyel'in avatarini kullanalim , sonucta bi tek o tam olarak bi falcinin dediklerini yasiyor oda Emine abla..

Falimiz cikarsa samyel'in avatarini kullanalim , sonucta bi tek o tam olarak bi falcinin dediklerini yasiyor oda Emine abla..

Emine abla benim evlenme tarihimi Elmira ile aynı bildi. Elanit daha önce bi zaman verdi. Ama Emine abla da cidden iyi o da ben soru sormadan söyledi. Samyeli Emliraya baktırmışmyıdı peki?

Emine abla benim evlenme tarihimi Elmira ile aynı bildi. Elanit daha önce bi zaman verdi. Ama Emine abla da cidden iyi o da ben soru sormadan söyledi. Samyeli Emliraya baktırmışmyıdı peki?

Yok hic sanmiyorum, baktirmadi diye biliyorum.. ama onunkiside bayagi bilinmeyecek karisik bir mevzuydu.. ve hepsini yasamis evlenmis suan hamile dogumu bekliyor bildigim kadariyla.

Yok hic sanmiyorum, baktirmadi diye biliyorum.. ama onunkiside bayagi bilinmeyecek karisik bir mevzuydu.. ve hepsini yasamis evlenmis suan hamile dogumu bekliyor bildigim kadariyla.

Ay darısı başımıza sevdiğimizle ve bizim için hayırlı olacak insan ile. Çok sevindim onun adına :)

Ay darısı başımıza sevdiğimizle ve bizim için hayırlı olacak insan ile. Çok sevindim onun adına :)

Ne biliyim tatlim, bi coguna benzer tarih verilmis olmasi kafami karistirdi dogrusu onumuzdeki ay ya hepimiz cok mutlu olucaz, yada fal olayina veda edip hayallerimizle vedalasicaz.

Ne biliyim tatlim, bi coguna benzer tarih verilmis olmasi kafami karistirdi dogrusu onumuzdeki ay ya hepimiz cok mutlu olucaz, yada fal olayina veda edip hayallerimizle vedalasicaz.

Evet 2 seceneğimiz var Haziran sonu ya hep beraber taksimde içip üzüntüden dağıtıcaz yada sevinçten dağıtıcaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…