İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmira ve Elanitin dedikleri sana çıkmaya başladı o zaman değil mi canım ??

Benim bir arkadaşım da Elanit'e baktırdı ve şu anki söyledikleri ile ilgili olarak afalladı :) Gelecekle ilgili olarak asla, ama asla çıkmamasını dilediğimiz bir şey de söyledi.... Umarım o söylediği korkunç şey hariç hepsi gerçekleşir :) O bile umarım Allah beni yanıltır demiş.... Ama benim bildiğim kaderi'i mutlak ve kader'i mualllak vardır. Kaderi mutlak asla değişmeyecek olan ve ne yaparsanız yapın değiştiremeyeceğiniz olaylardır bir de kader'i muallak da var ki, o zamanla değişebilecek şeylerdir. Falcılar, kaderi muallakın bir kısımnı görseler bile, bu değişebilir... Umarım Elanitin gördüğü şey kaderi muallaktır....

Demekki Elanit hep pembe dünya çizmiyor :)

geldiğinde gene dünyanın en yakışıklısı olur
bekle bekle , sabır sabır .. düsturumuz bu

Ay kesin öle olur :) Bide o şirinlikle gelip kendilerini affettiriyorlar ya ben ona sinir oluyorum esas :)
şirinlik diyince benimkinde yok o bende var
bıcır bıcır olmasan kızıcam ama sana diyo bu yüzden kızamıyorum
Minikk hanımm çabık msn gel :88:

eyvah basıldım, kıyafetlerim nirde benim hemen giyinmem lazım :89:

Giyinmeden de gelsen olur ohş

ay sırtım agrıyo zate güldürme beni ya

dün kuyaförümdeydim.
onun benim gibi fal delisi bi müşterisi var.
yeni falcı bulmuş. toplanıp çağıyomuşunuz.
eve. 50 tl. gün saat sölüyomuş.
benden gelen cevap salisede söliyo mu

Çok iyimiş :)) Yok yok senin dediğin gibi Elanit'de olayı bırakmak gerek en temizi bu olacak sanırsam :)

Çok iyimiş :)) Yok yok senin dediğin gibi Elanit'de olayı bırakmak gerek en temizi bu olacak sanırsam :)

ben bıraktım kuzu :)
bugün iş görüşmesindeydim. kariyerimi önemsemem gerek artık. güzel bi işyeri bulup, kariyerimde ki son iki basamağı hızla atlamam gerek.
bunu görmem aşk acısını biraz hafifletti. ya da görüştüğüm yakışıklı öle düşündürdü

hahahahah kesin o dur :)) Allahtan benim iş olayım iyi bi ona zarar gelmiyor hatta bu adamdan her ayrıldığımda kendimi işime verdiğimden kariyerimde doruk noktalarda oluyorum :))))

hahahahah kesin o dur :)) Allahtan benim iş olayım iyi bi ona zarar gelmiyor hatta bu adamdan her ayrıldığımda kendimi işime verdiğimden kariyerimde doruk noktalarda oluyorum :))))

selam erikli_sufle.sana özelden yazamadım eğer yazabilirsen ve sende elanit ve elmiranın telefonu varsa yazabilirmisin canım?

merhaba erikli sufle.sende elanit ve elmiranın telefonu varsa bana yazabilirmisin.ben sana özelden yazmaadım((yollarsan sevinirim.

Son düzenleme:
Çok uzak kaldım sizden de fallardan da... Bitirme projelerimle başım dertte... Sırf onlarla uğraşıyorum... Flamenca'nın yazdıklarını okudum sevindim şimdi Gül'ün dedikleri çıkmaya başlamış... Ben hala gidemedim Gül'e 2. kez... Şu projeler bitsin hemen gidip performansını 2. kez ölçücem... Bu vakte kadar dediklerini aynen yaşadım ama 4 ay fln oldu ona baktıralı...
Bu projeler de iyi oldu azıcık fal manyaklığından uzaklaştım... Şuan sadece Gül'e gitmek istiyorum, artık kimse aklımı çelemiyor Elanit hakkındaki yorumlar bile çelmedi aklımı mesela...
Çünkü yorum yapılıp aşırı beğenilenlerin bile hiç biri bende tutarlı olamadı...
Umarım Gül'de tekrar gittiğimde de aynı tutarlılık ve performansta olur, bana falcı aratmaz tekrar...
Sizlerin çıkan fallarını takip etmeye devam ediyorum, en yakın zamanda herkesin güzel haberlerini bekliyorum...

canim önceki yorumlarini okudumda herseyi bildi bi kavusma ayi hala tutmuyor demistin ...tuttumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…