Evet 2 seceneğimiz var Haziran sonu ya hep beraber taksimde içip üzüntüden dağıtıcaz yada sevinçten dağıtıcaz :))))
ahahah evet her turlu dagiticazMutluluktan olur umarim..
bugun gule fal baktırdım gayet guzel herseyı bıldı fakat bılmek degıl ılerısı onemlı tabıkı guzel elektırık aldım tabıkı gulun falları ıcın ne dusunuyorsunuz
bende seneler cok fal baktırdım butun falcılar benı evlendırdı tekstıl ısı yapıcaksın dedıler okadar egıtım aldım ama galerıcı oldum gul bugun benım dusundugun ınsanın cok ozel seylerını bıle bıldı ve yasadıklarımı harfı harfıne bırde fıncan cafedekı melıs ıle dejavudakı nagıhanda aynılarını dedı ama gul cok profosyonel bakıyor suan hayatımdakı kısıyle ayrıyım donucek dedıler bakalım bılebıleceklermı
bende oyle 3sene cıktım bırınle ve ayrılınca boslukta kaldım ayrılan ben oldum gercı ama severek ayrıldım hep sorguladım kendımı gecmısı sıleceksın onune bakıcaksın cunku bız aglarken zaman gecıyor suan ayrıldıgım kısı kendıne baska bırını buldu 1sene oldu ben hala yerımde sayıyorum gercı bende tanıstım yenı ama guvenemıyorum guvenmesem daha ıyı tabıkı hayırlısı artık bakalım neler olucak
Hayırlısı ne ise o olsun... Ben uzun zamandır artık hep böyle dua ediyorum. İstediğimi, kalbimden geçeni Allah'ım biliyor nasıl olsa, olmuyorsa demek ki hayırlı değil diyebiliyorum artık. Eskiden diyemezdim... Şimdi hiç "neden" sorusunu sormuyorum, sabrın alasını gösterdim senelerce, bekledim bekledim bekledim; yeri geldi aylarca tek kelime etmeden. Ama hayır ya, ben değerliyim, benim sevgim değerli. Kıymetini bilene, hak edene vermezsem eğer, yazık olur içimdeki sevgiye. Ben de öyle yapmaya karar verdim, yıllar sonra yeniden kalbimi çarptıran biri ile tanışınca. :) Ama işte herşey mükemmel olmuyor, onda da sorunlar oluyor, fakat hissediyorum bu defa farklı olacak. Dediğim gibi bunu tek söyleyen de Gül oldu. İnşallah söyledikleri çıkar. Çünkü benim hayatımda yeni bir sayfa açıp geçmişi tamamen unutmaya çok ihtiyacım var.
valla bravo sana flamenca, cidden. falcılara bakarsak hepimizin eski sevgilisi dönüyor zaten burada, mutlu mesut evlenip barklanıyoruz ne hikmetse, istatistiğe vursak imkansızlıklar burada olası olacak neredeyse. acı ama gerçek yok öyle bir şey. abartmıyorum 100'den fazla fal baktırmışımdır, sadece 3 kişi dönmez dedi. o 3 kişinin dediği hiçbir şey de çıkmadı. gerisini sen düşün, ümidin bini bir paraydı ilk zamanlar. hatta hayatıma girmeden önce baktırdığım fallar bile onu işaret ediyordu. şu anda da umrumda değil açıkcası. dönmemesi için hafifletici sebeplerimi kullanmaya niyetim yok. yok kafası karışıktır yok hazır değildir, aslında seviyor ama korkuyor, neyse ne, yanımda yok mu yok. bu kadar. buraya girip yazan arkadaşları hatırlıyorum, herkes dönecek evleneceksiniz demişti başkasıyla nişanlanıyor evleniyor diyen...beklenen zamana yazık. gerçekçi olmayı başardığın için gerçekten tebrikler...
Sağol canım, başka çare yok, hayat devam ediyor. Ben kanata kanata içimden söküp attım o büyük aşkımı... Yanımda olamadıktan sonra, dokunamadıktan sonra neyleyim ben o aşkı... Umarım Allah'ım bu defa yüzümü güldürür, layıkı ile yaşarım herşeyi...
Hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah...[/QUOT
herkes gönlünün içindekini ister elbette, onunla ömür biçer kendine, onunla evlenmek vs vs. içimizdeki aşkın her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyoruz, tüm imkansızları olur yaparız diyoruz. evlilik böyle mi peki, ya da sevmek. oturup bekliyoruz burada maaile, kimselere bakmadan ümit ederek, peki biz böyle üzülürken bu nasıl sevmek. kadın ve erkeğin kimyası farklı işler evet, farklı düşünürler evet, aşkı da farklı yaşarlar. ama tek bir gerçek vardır, seven insan sevdiğinden uzak kalmaya 1-2 sene dayanamaz. toparlayım ya da, evlenilecek kişi yoldaş olandır, hayatın her anını paylaşandır, korkup kararsız kalıp uzaklaşan değil, seninle her anı yaşamaya hevesli olan. selvi boylum al yazmalım'ı severim, klişedir ama "sevgi neydi, sevgi emekti"! tek taraflı emekle bu işler yürümez.
Gül'ü merak ettim şimdik acep baktırsam mı? Stone cafedemi halen ???İnşallah çok güzel şeyler olur... :) Bir bakarsın öyle güzel şeyler yaşamaya başlamışsın ki geçmiş aklına bile gelmez olmuş... Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi...