- 1 Ocak 2011
- 1.003
- 11
umarım herşey gönlünce olur
İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım herşey gönlünce olur
Evet canım barışacaksınız 1 ay beraber olacaksınız, sonra bitecek demişti. Ama şeyi de söylemişti, hiç iletişimi koparmamışsınız zaten, diye.. Yani bu adam sana sürprizle dönecek ama sonrası olmayacak demişti.. Bir de öbür falcı da barışacaksınız ve bi süre beraber yaşayacaksınız, demişti. Elmira ile paralel yani.. Ama yok işte, umarım dediğin gibi değildir :) barışma sayarsak bu sancılı, ağlak günleri halim harap :)
baktır ve için rahatlasın.ben kendimi yanlış anlattım galiba :) elmiraya tekrar baktırmaktan bahsetmedim ona baktırdım memnun kaldım ama elanıte de baktırmak ıstıyorum henuz baktırmadım yakında arıcam fakat elmıra ıle elanıt herkese aynı yorumları yapıyor yanı bana da ole mı olur merak ettım sırf bundan dolayı arıcam yoksa soylenenlerden ümidim yok imkansız çünkü sizce baktırayım mı elanıte de son olarak...?
ama ama gitti 100 tlkızlar şimdi minik bana kızacak ama mercana da baktırdım ben:)minikcim sırasa gül var, maaşı alınca ona da baktırıp söylicem size.ama mercan konusunda bişeyler söylemek istiyorum.arkadaşlar mercanla ilgili maillerde ben biraz reklam kokusu alıyorum.ha bence falı fena değildi,bana elanitle elmiranın söylediklerine paralel bişeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek için,ancak daha çok elanitle benzer konuştu.ancak sana bişeyler sorarak anlatıyor,elanit gibi kendiliğinden anlatmıyor.yani 100 lira kesinlikle etmez bence,karar sizin.gelecek için sonuç alamadım henüz zamanım var ama geçmişi elanit kadar bilen bir falcı ne duydum ne gördüm.ha dedikleri çıkmazsa da çıksa da size yazıcam.
mercana baktırmayı hiç düşünmedim burada üye olması vs çok itici şimdi bunu da okuyodur mercan hanım hiç gerek yok reklam yapıyorum dıye müşterıden olabilirsiniz ... en son handekukaya yaptığı da çok ayıptı 2 kere düşünün mercana baktırırken sonra buraya adınızı bile yazar ohh yazdım içim rahatladı mercanla ilgili düşüncelerimi
sana frekansı tuttu kuzum, reklam maalesef hala devam ediyor.şimdi şöyle başlıyım minikle de konuştum ben mercana öylesine baktırıyım dedim ve çok ta memnun kaldım geçmişimi anlattı ayrıca bana birileriyle konuşarak geçmişimi anlatan veya başka bi yerlerden yardım alan birisi olsa bile aynı kefeye koyarım zaten mercanın söylediğinin çıkmasına zaman var reklamm gibi şeyler artık burda olmuyo editörler annda yakalıyo içiniz rahat olsun kızlar nacizane açıklama yapmak istedimm cafe inn semra, olgu, caddebostan zeynep, mercan görücezz çıkacak mı size haber veririm burdan... Umarım tüm dilekleriniz gerçek olurrrr
bakamaz. 6.hissim cok kuvvetli derim ben mesela ama ne kendim,ne ailem hakkında ki öngörülerim işlemez. olayların içinde olursan bişileri görme olasılığın düşer. bu bence tabi kiBırseyı merak edıyorum; bu falcılar kendı cocuklarıyla ya da kendı hayatlarıyla ılgılı seylerı gorebılıyor mu acaba?
Yanı benım annem falcı olsaydı her gun sorardım heralde ne olacak ne olacak dıye
o bencede reklam ara ara girip daha önce yazdıgı mesajı alıntılıyor.bikaç gün önce birisi yok 6 yıllık olayları söyledi falan demişti ya,bence o da reklamdı,o boyutta bişey görmedim ben falında...
Ay ne kasvetli burasi bugun yaw.. yazin birseyler..
kimse bişi yazmıyıor cnm sıkıldı pffffffff:/
Merhaba aranıza yeni katıldım... Enfal enson Bakırköyde çingene Cafedeydi ve oradan ayrılınca izini kaybettim şuan nerde çalışıyor bilen varsa bilgi verebilirmisiniz. Yeni olduğum için siteyi kullanmayıda bilmiyorum. İnşallah bir yanlışlık yapmamışımdır.:kedi:
şu zamanki falcılar fal baktığını zannediyor işin hakkını çok az kişi veriyor şu zaman a kadar sayısız falcıya gittim birşeyler öğrenmek duymak için ama hepsi boş.Çünkü sırf para kazanmak için bilmedikleri hallle sallayn çok kişi var. sana bi soru soruyor sen başlıosn anlatmaya oda onun üstüne birşeyler söylüyo fal sonunda da herşeyi bildi oluyor. Oturup sen birşey demeden anlatan çok az kişi var. Kişi zaten fala oturmadan o kişiye inanmazsa kafasında kurduğu şeyler falcı söylemediyse bilmedi oluyor. Ben tek enfal e gidiyorum ve herşeyimi ben söylemeden söylüyor o anki ruh halimi yaşadığım şeyleri ondan başka bana boş geliyor.
şu zamanki falcılar fal baktığını zannediyor işin hakkını çok az kişi veriyor şu zaman a kadar sayısız falcıya gittim birşeyler öğrenmek duymak için ama hepsi boş.Çünkü sırf para kazanmak için bilmedikleri hallle sallayn çok kişi var. sana bi soru soruyor sen başlıosn anlatmaya oda onun üstüne birşeyler söylüyo fal sonunda da herşeyi bildi oluyor. Oturup sen birşey demeden anlatan çok az kişi var. Kişi zaten fala oturmadan o kişiye inanmazsa kafasında kurduğu şeyler falcı söylemediyse bilmedi oluyor. Ben tek enfal e gidiyorum ve herşeyimi ben söylemeden söylüyor o anki ruh halimi yaşadığım şeyleri ondan başka bana boş geliyor.
arkadaşlar bu arada bir arkadaşım gül e fal baktırmıştı söylediği bir olay olmuştu bilginiz olsun
enfal dediğiniz nerde bakıyor,ne kadara bakıyor?ne kadar süreli bakıyorr
kahve tarot su????
ayy çok sordummm galiba(
yok öle bişi bildi demek.
detay istiyok,ayrıntı istiyok:89: