İstanbul'da Fal - Falcılar

Bilirim bilirim.. zor beklemek. ufak birsey olur umutlanirsin sonra geri teper filan bu sekilde kisir dongu.. kime ne olacagini bilemeyiz.. birine olumlu soyler tersi cikar, birine olumsuz soyler oda tersine cikar.. birine isabetli seyler soyler yasar filan falan.. Bu yuzden takmamaya bak.. neticede biz yinede kafamizin dikine gidiyoruz ki dogrusu budur. Yasayip gorucez. Belki baslariz ama umdugumuz gibi olmaz kendimiz vazgeceriz, yada hic beklemedigimiz birsey olur hersey yoluna girer, kim bilebilir ki. En iyisi yasayip gormek.

elmira kurşun dökmeye başlamış facebook adresinden gördüm fiyatını bilen var mı? iletişim kuranlar bilir diye sorayım didim:)

baktır ve için rahatlasın.
elanite fal baktırdığımdan beri oraya buraya saldırmıyorum :)
otur bekle minik diyorum
ama ama gitti 100 tl
sağlık olsun,için rahatladıysa sorun değil ..
artık beklemeye geç ve unutmadan şunu sölicem BU HAYATTA İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR

sana frekansı tuttu kuzum, reklam maalesef hala devam ediyor.

bakamaz. 6.hissim cok kuvvetli derim ben mesela ama ne kendim,ne ailem hakkında ki öngörülerim işlemez. olayların içinde olursan bişileri görme olasılığın düşer. bu bence tabi ki
bikaç gün önce birisi yok 6 yıllık olayları söyledi falan demişti ya,bence o da reklamdı,o boyutta bişey görmedim ben falında...
o bencede reklam ara ara girip daha önce yazdıgı mesajı alıntılıyor.

6. hissi en cok anneler kullanir, cocuklarini koruyabilmek icin. Bence aile ici aile disi diye bir mevzu soz konusu olamaz. Sadece fal bakarken, karsindaki kisiyi ne kadar iyi tanirsan ve duygusal olarak bir baginiz varsa.. bakim zor olur. Nedeni uzulmesini istemezsin, arti bilmedigin bir kisi hakkinda daha iyi kosantre olursun.. bildigin tanidigin kiside bu maalesef zor olabiliyor. 6. hisse gelicek olursak, annemin genelde hisleri dogru cikar benim hakkimda.. benimde ona karsi. Biz birbirimizi koruyor gibiyiz, aramizda degisik bir bag var. Babamdan ayri kaldigimiz senelerde olustugunu dusunmusumdur hep.

Ihtiyaciniz varsa ve isterseniz bu hislerinizi guclendirebilirsiniz.. sadece cogu insan kullanmaya kullanmaya koreltmistir, benim dusuncem bu yonde.

minikcim evet gitti 100 lira,ancak yine de mercanın şu konuda hakkını yemek istemem,bence bilmiyor değil, biliyor ama abartıldığı kadar değil,yani 100 liralık hiçbişey yok.bana falında hiç kimsenin söylemediği bişey söyledi ki o da uzun vadeli idi,eğer o çıkarsa burdan yazacağım,o dediğini kimse demedi.
evet artık beklemeye geçeceğim,ama maaşı alınca gül'e de baktırıcam:)onda aklım kalmasın istiyorum,fakat bir daha tel.le elanit dışında kimseyi aramayı düşünüyorum,ta ki elmiranın,sevdanın ya da bi başkasının falı çıkarsa o zaman elanitten vazgeçerim belki,onlar da aynı eksende konuştu ama zamanlar farklıydı.

bunun dışında imkansız diye bişey yok telkinin için çok sağol arkadaşım,Allah kimseyi imkansıza mahkum etmesin...

arkadaşlar bu arada bir arkadaşım gül e fal baktırmıştı söylediği bir olay olmuştu bilginiz olsun

merhaba geç oldu cevap vermem ama şuan almira cafe de kendisi.

şu zamanki falcılar fal baktığını zannediyor işin hakkını çok az kişi veriyor şu zaman a kadar sayısız falcıya gittim birşeyler öğrenmek duymak için ama hepsi boş.Çünkü sırf para kazanmak için bilmedikleri hallle sallayn çok kişi var. sana bi soru soruyor sen başlıosn anlatmaya oda onun üstüne birşeyler söylüyo fal sonunda da herşeyi bildi oluyor. Oturup sen birşey demeden anlatan çok az kişi var. Kişi zaten fala oturmadan o kişiye inanmazsa kafasında kurduğu şeyler falcı söylemediyse bilmedi oluyor. Ben tek enfal e gidiyorum ve herşeyimi ben söylemeden söylüyor o anki ruh halimi yaşadığım şeyleri ondan başka bana boş geliyor.

almira cafedeki enfal mı????

enfal dediğiniz nerde bakıyor,ne kadara bakıyor?ne kadar süreli bakıyorr
kahve tarot su????
ayy çok sordummm galiba(

yok öle bişi bildi demek.
detay istiyok,ayrıntı istiyok:89:

ahahaa hemen ayrıntı o zamamn :)

eski erkek ardaşının beraber olduğu kızdan ayrılacağını ve ona dönmek isteyeceğini ama onun kabul etmiceğini söylemiş.Ayrılmışlar ama henüz dönmek için bir talep yok yeni ayrılmışlar zaten

ben enfale baktırmıştım 1 seneden fazla olmuştur. hiç iyi bakamadı bana. sadece ismimden birkaç harf söyledi sonra adımı çıkardı. net bişey söyleyemedi tarih falan veremedi yani. çok kısa sürdü. geleceğe dair hiçbirşey bilemedi malesef atamadı bile.

Kizlar bu ne ya.. bu ne durgunluk, fallar ciksin diye ugrasin azicik alala ya.. sinir ettiniz beni, bu gece benim yolculuk uzun surucek, yarin 13 14 gibi uyanirim ve bi gelisme bekliyorum onu soyliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…