İstanbul'da Fal - Falcılar

ahahah evet her turlu dagiticaz :KK60: Mutluluktan olur umarim..

Umarım inşallah :)) Ya bu işler tamamen kader kısmet işleri ama birazda fallara inanıyorum çünkü benim çok uzun bir ilişkim oldu geçmişte ve hiç bir sorunumuz yoktu. Herkesin ayrılcağını düşünürdüm bizim ayrılcağımızı düşünmezdim böyle bişey mümkün değildi. Ama kime fal baktırsam senin uzun bir ilişkin olacak ama ondan ayrılıp başka biri ile evlence diyordu mümkün değil diyordum. Hatta falla inanmıyordum bu yüzden. Hatta nerde ise nişanlancaktık. Gene öle arada baktırdığımda bana bunu diyorlardı gülüyordum hepsi atıyor diyordum. Ve nişana çok az kala ben ondan ayrıldım tamda bi nedeni yok ama evlenmek istemedim. Sonra düşündüm fallar çıktı dedim :)))) Bazı insanlar sanırsam falcıların onların alanına girmesine izin veriyor o yüzden falları daha rahat çıkıyor.

Son düzenleme:
hanımlar hakikaten hepimize verilen süre aynı gibi. benim mesela iki haftam falan kaldı, birçoğu buradaki benim gibi :) gelecek ay fal olaylarına veda edebiliriz ama umarım etmeyiz:)

Ben de bugüne kadar 2 kez fal baktırdım.
İlkini bundan 1 sene evvel Bakırköy Dejavu Cafe'de Nagihan Hanım'a baktırdım. Saatlerce sıra beklediğime değmedi diyeyim. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştim ama şöyle bir huyum vardır bir insana ısınamamışsam ona asla güvenemem. Kim bilir belki de ben oturur oturmaz hanımefendinin sigarasını yakıp yüzüme yüzüme üfleme gibi bir düşüncesizlik etmesi baştan puan kaybettirdiği için de çok ısınamamış olabilirim.
Beni en çok etkileyen kelime oyunu oldu. Adının içinde e mi var a mı var diye sora sora benim ve annemin adını çıkardı. Sonrasında da sevdiğim kişininkini...
Yaşadığım ufak tefek şeyleri bildi ama gitmeden önce "kesin söyleyecek" diye nitelendirdiğim büyük etkili şeyleri atladı. Yıldızımın çok yüksek olduğundan bahsetti. Gelecekte neler yapacağımdan falan..
Fakat söylediklerinin hiçbiri şuan çıkmadı.

İkincisini 2 ay evvel Bakırköy Laf Cafe'de Andaç'a baktırdım. Dünya tatlısı şeker bir insan. Nagihan Hanım'ın tam tersine ondan çok iyi elektrik aldım. Ayrıca çok da objektif. Bana "kızım sen salak mısın yaaa aaaa" diyecek kadar hem de! :KK1: Çok şeyi bildi. Tereddütlerimi giderdi. Fakat onun da söyledikleri henüz gerçek olmadı. Beklemedeyim daha.. Yazın tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Ben de bugüne kadar 2 kez fal baktırdım.
İlkini bundan 1 sene evvel Bakırköy Dejavu Cafe'de Nagihan Hanım'a baktırdım. Saatlerce sıra beklediğime değmedi diyeyim. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştim ama şöyle bir huyum vardır bir insana ısınamamışsam ona asla güvenemem. Kim bilir belki de ben oturur oturmaz hanımefendinin sigarasını yakıp yüzüme yüzüme üfleme gibi bir düşüncesizlik etmesi baştan puan kaybettirdiği için de çok ısınamamış olabilirim.
Beni en çok etkileyen kelime oyunu oldu. Adının içinde e mi var a mı var diye sora sora benim ve annemin adını çıkardı. Sonrasında da sevdiğim kişininkini...
Yaşadığım ufak tefek şeyleri bildi ama gitmeden önce "kesin söyleyecek" diye nitelendirdiğim büyük etkili şeyleri atladı. Yıldızımın çok yüksek olduğundan bahsetti. Gelecekte neler yapacağımdan falan..
Fakat söylediklerinin hiçbiri şuan çıkmadı.

İkincisini 2 ay evvel Bakırköy Laf Cafe'de Andaç'a baktırdım. Dünya tatlısı şeker bir insan. Nagihan Hanım'ın tam tersine ondan çok iyi elektrik aldım. Ayrıca çok da objektif. Bana "kızım sen salak mısın yaaa aaaa" diyecek kadar hem de! :KK1: Çok şeyi bildi. Tereddütlerimi giderdi. Fakat onun da söyledikleri henüz gerçek olmadı. Beklemedeyim daha.. Yazın tekrar gitmeyi düşünüyorum.

bugun gule fal baktırdım gayet guzel herseyı bıldı fakat bılmek degıl ılerısı onemlı tabıkı guzel elektırık aldım tabıkı gulun falları ıcın ne dusunuyorsunuz

bugun gule fal baktırdım gayet guzel herseyı bıldı fakat bılmek degıl ılerısı onemlı tabıkı guzel elektırık aldım tabıkı gulun falları ıcın ne dusunuyorsunuz

Bana 2 hafta önce söylediklerini yaşamaya başladım, hatta iki gün önce tekrar gittim. Diğer dedikleri de çıkarsa yazacağım. Gül beni etkileyen bir falcı, kahveden, tarot kartlarından ya da başka şeylerden yardım almıyor, yüzüne bakıyor ve anlatmaya başlıyor... Çok kısa bakması dışında Gül'ü çok beğendim ben. İnsanları okurum biraz, temiz kalpli ve yardımcı olmaya çalışan biri Gül. Elmira dahil fal baktırdığım diğer 3 falcı kelimesi kelimesine aynı şeyleri söyleyip beni eski aşkımla evlendirdiler, yani üçü de tamamen aynı şeyleri söylediler, ancak söyledikleri imkansız görünüyor... Allah biliyor ya çok istedim, senelerce istedim ama onda nerde o yürek?! :) Bir insan 3 yıl bile beklenmez ama ben bekledim, daha fazla beklemeye niyetim yok. Neyse, ben yeni bir aşkı kabul ettim yüreğime ve bunu da sadece Gül bildi, olayların akışı konusunda yakın gelecekle ilgili söylediklerini de birebir yaşadım, şimdi devamı için söylediklerinin olmasını bekliyorum. :) Bilemiyorum ama Gül bana güven veriyor, hem söyledikleri diğer falcıların söylediklerine göre daha mantıklı geldi bana, hem de onun geleceğimle ilgili söylediklerine paralel şeyler hissediyorum ben de kendi geleceğimle ilgili. Bakalım, yaşayıp göreceğim. Diğer dedikleri çıkarsa gelip onları da anlatacağım burada. :)

Son düzenleme:
bende seneler cok fal baktırdım butun falcılar benı evlendırdı tekstıl ısı yapıcaksın dedıler okadar egıtım aldım ama galerıcı oldum gul bugun benım dusundugun ınsanın cok ozel seylerını bıle bıldı ve yasadıklarımı harfı harfıne bırde fıncan cafedekı melıs ıle dejavudakı nagıhanda aynılarını dedı ama gul cok profosyonel bakıyor suan hayatımdakı kısıyle ayrıyım donucek dedıler bakalım bılebıleceklermı:KK1:

bende seneler cok fal baktırdım butun falcılar benı evlendırdı tekstıl ısı yapıcaksın dedıler okadar egıtım aldım ama galerıcı oldum gul bugun benım dusundugun ınsanın cok ozel seylerını bıle bıldı ve yasadıklarımı harfı harfıne bırde fıncan cafedekı melıs ıle dejavudakı nagıhanda aynılarını dedı ama gul cok profosyonel bakıyor suan hayatımdakı kısıyle ayrıyım donucek dedıler bakalım bılebıleceklermı:KK1:

Hayırlısı ne ise o olsun... Ben uzun zamandır artık hep böyle dua ediyorum. İstediğimi, kalbimden geçeni Allah'ım biliyor nasıl olsa, olmuyorsa demek ki hayırlı değil diyebiliyorum artık. Eskiden diyemezdim... Şimdi hiç "neden" sorusunu sormuyorum, sabrın alasını gösterdim senelerce, bekledim bekledim bekledim; yeri geldi aylarca tek kelime etmeden. Ama hayır ya, ben değerliyim, benim sevgim değerli. Kıymetini bilene, hak edene vermezsem eğer, yazık olur içimdeki sevgiye. Ben de öyle yapmaya karar verdim, yıllar sonra yeniden kalbimi çarptıran biri ile tanışınca. :) Ama işte herşey mükemmel olmuyor, onda da sorunlar oluyor, fakat hissediyorum bu defa farklı olacak. Dediğim gibi bunu tek söyleyen de Gül oldu. İnşallah söyledikleri çıkar. Çünkü benim hayatımda yeni bir sayfa açıp geçmişi tamamen unutmaya çok ihtiyacım var.

bende oyle 3sene cıktım bırınle ve ayrılınca boslukta kaldım ayrılan ben oldum gercı ama severek ayrıldım hep sorguladım kendımı gecmısı sıleceksın onune bakıcaksın cunku bız aglarken zaman gecıyor suan ayrıldıgım kısı kendıne baska bırını buldu 1sene oldu ben hala yerımde sayıyorum gercı bende tanıstım yenı ama guvenemıyorum guvenmesem daha ıyı tabıkı hayırlısı artık bakalım neler olucak

bende oyle 3sene cıktım bırınle ve ayrılınca boslukta kaldım ayrılan ben oldum gercı ama severek ayrıldım hep sorguladım kendımı gecmısı sıleceksın onune bakıcaksın cunku bız aglarken zaman gecıyor suan ayrıldıgım kısı kendıne baska bırını buldu 1sene oldu ben hala yerımde sayıyorum gercı bende tanıstım yenı ama guvenemıyorum guvenmesem daha ıyı tabıkı hayırlısı artık bakalım neler olucak

İnşallah çok güzel şeyler olur... :) Bir bakarsın öyle güzel şeyler yaşamaya başlamışsın ki geçmiş aklına bile gelmez olmuş... Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi...

Hayırlısı ne ise o olsun... Ben uzun zamandır artık hep böyle dua ediyorum. İstediğimi, kalbimden geçeni Allah'ım biliyor nasıl olsa, olmuyorsa demek ki hayırlı değil diyebiliyorum artık. Eskiden diyemezdim... Şimdi hiç "neden" sorusunu sormuyorum, sabrın alasını gösterdim senelerce, bekledim bekledim bekledim; yeri geldi aylarca tek kelime etmeden. Ama hayır ya, ben değerliyim, benim sevgim değerli. Kıymetini bilene, hak edene vermezsem eğer, yazık olur içimdeki sevgiye. Ben de öyle yapmaya karar verdim, yıllar sonra yeniden kalbimi çarptıran biri ile tanışınca. :) Ama işte herşey mükemmel olmuyor, onda da sorunlar oluyor, fakat hissediyorum bu defa farklı olacak. Dediğim gibi bunu tek söyleyen de Gül oldu. İnşallah söyledikleri çıkar. Çünkü benim hayatımda yeni bir sayfa açıp geçmişi tamamen unutmaya çok ihtiyacım var.

valla bravo sana flamenca, cidden. falcılara bakarsak hepimizin eski sevgilisi dönüyor zaten burada, mutlu mesut evlenip barklanıyoruz ne hikmetse, istatistiğe vursak imkansızlıklar burada olası olacak neredeyse. acı ama gerçek yok öyle bir şey. abartmıyorum 100'den fazla fal baktırmışımdır, sadece 3 kişi dönmez dedi. o 3 kişinin dediği hiçbir şey de çıkmadı. gerisini sen düşün, ümidin bini bir paraydı ilk zamanlar. hatta hayatıma girmeden önce baktırdığım fallar bile onu işaret ediyordu. şu anda da umrumda değil açıkcası. dönmemesi için hafifletici sebeplerimi kullanmaya niyetim yok. yok kafası karışıktır yok hazır değildir, aslında seviyor ama korkuyor, neyse ne, yanımda yok mu yok. bu kadar. buraya girip yazan arkadaşları hatırlıyorum, herkes dönecek evleneceksiniz demişti başkasıyla nişanlanıyor evleniyor diyen...beklenen zamana yazık. gerçekçi olmayı başardığın için gerçekten tebrikler...

valla bravo sana flamenca, cidden. falcılara bakarsak hepimizin eski sevgilisi dönüyor zaten burada, mutlu mesut evlenip barklanıyoruz ne hikmetse, istatistiğe vursak imkansızlıklar burada olası olacak neredeyse. acı ama gerçek yok öyle bir şey. abartmıyorum 100'den fazla fal baktırmışımdır, sadece 3 kişi dönmez dedi. o 3 kişinin dediği hiçbir şey de çıkmadı. gerisini sen düşün, ümidin bini bir paraydı ilk zamanlar. hatta hayatıma girmeden önce baktırdığım fallar bile onu işaret ediyordu. şu anda da umrumda değil açıkcası. dönmemesi için hafifletici sebeplerimi kullanmaya niyetim yok. yok kafası karışıktır yok hazır değildir, aslında seviyor ama korkuyor, neyse ne, yanımda yok mu yok. bu kadar. buraya girip yazan arkadaşları hatırlıyorum, herkes dönecek evleneceksiniz demişti başkasıyla nişanlanıyor evleniyor diyen...beklenen zamana yazık. gerçekçi olmayı başardığın için gerçekten tebrikler...

Sağol canım, başka çare yok, hayat devam ediyor. Ben kanata kanata içimden söküp attım o büyük aşkımı... Yanımda olamadıktan sonra, dokunamadıktan sonra neyleyim ben o aşkı... Umarım Allah'ım bu defa yüzümü güldürür, layıkı ile yaşarım herşeyi...
Hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah...

Olmuyorsa zorlamayacaksın ..
Düne kadar sensiz olamam dediğim adamın karşısına geçip zor olsada alışırım,hayatıma devam ederim dedim. Önemli olan benim. Ben olmadıktan sonra sen ne işe yarar ?
Ya hayatımda ol ya da git ..
Ama tamamen git ..
Seni düşünüyorum deme , düşünsen ellerimi bırakmazsın ..
Gitmedi, duruyor .. Ama bütün değiliz ..
Düşünüyoruz ve ilk defa bu sefer en çok ben düşünüyorum.
Son hakkı,son hakkımız.. Daha süremiz var ..
Sonrası mı ? Falcılara göre devam .. bana göre mi :) hayırlısı ..
Zira onu aşk yapan bendim ..
Sıradan bir adam .. Şefkati dışında ..
Onu yücelten,hayatımın merkezi yapan,anlamlar yükleyen bendim ..
Şimdi biliyorum ki eğer biterse döner mi diye beklemeyeceğim ..
Hayatıma devam edeceğim .. Ve hayat bana başka bir aşk sunarsa kabul edeceğim ..
Ömür korkakları beklemekle heba edilemeyecek kadar güzel ..
E bizde güzeliz. .

Sağol canım, başka çare yok, hayat devam ediyor. Ben kanata kanata içimden söküp attım o büyük aşkımı... Yanımda olamadıktan sonra, dokunamadıktan sonra neyleyim ben o aşkı... Umarım Allah'ım bu defa yüzümü güldürür, layıkı ile yaşarım herşeyi...
Hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah...[/QUOT

herkes gönlünün içindekini ister elbette, onunla ömür biçer kendine, onunla evlenmek vs vs. içimizdeki aşkın her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyoruz, tüm imkansızları olur yaparız diyoruz. evlilik böyle mi peki, ya da sevmek. oturup bekliyoruz burada maaile, kimselere bakmadan ümit ederek, peki biz böyle üzülürken bu nasıl sevmek. kadın ve erkeğin kimyası farklı işler evet, farklı düşünürler evet, aşkı da farklı yaşarlar. ama tek bir gerçek vardır, seven insan sevdiğinden uzak kalmaya 1-2 sene dayanamaz. toparlayım ya da, evlenilecek kişi yoldaş olandır, hayatın her anını paylaşandır, korkup kararsız kalıp uzaklaşan değil, seninle her anı yaşamaya hevesli olan. selvi boylum al yazmalım'ı severim, klişedir ama "sevgi neydi, sevgi emekti"! tek taraflı emekle bu işler yürümez.

ben günden güne umutsuzlaştım, kafamda bitirmeye çalışıyorum resmen..

Elmira da bunu demişti, bitirmeye çalışacaksın kafanda yapamayacaksın diye. abi girmiş msne, selam verdim. çok yoğunum canım işim bitince yazacağım sana, bekler misin? dedi. tamam dedim.

bir saat sonra falan offline oldu. şu saat oldu hala yok. gitti adam ya. saygı duymuyor bana. saygı duysa bi iyi geceler der.

kızlar tavsiyem oraya buraya para saçmak yerine bi kere tatmin edici bi fal baktırmak daha mantıklı. en baştan elaniti bulmuş olsaydık oraya buraya saldırmazdım gibi geliyo şimdi bana. ne kadar para gitti ya ona yanarım :KK43: elanitin söyledikleri yavaş yavaş göz kırpıyo galiba :KK1:

tüm falları yazmıştım ben, şimdi onları karşılaştırdım.
1. elmira ve elanit gelecek için zamanlar hariç (bi iki olayda zamanları aynı ama ) sonuçlarla ilgili aynı şeyleri söylemişler, cümleleri bile aynı ona şaşırdım.
2.şimdiki durumda mercan iyi ama gelecekle ilgili verdikleririnden 3 şeyin tam tersini yaşamışım :KK1: elmiranın söylediklerinden 2 şey olduğu gibi çıktı
3.semra toprak ayrı olduğumu bile bilememiş, ahanda fal sırası ayrıntı yazayım derken yazdığım not 'gitti 80' :KK1: :KK1:
4.mercan hepsinden farklı bi sonuç çizmiş, ayrıldığımı bilmeyen selma toprak, elmira ve elanit'in verdiği evlenme tarihlerim ve evleneceğim odun aynı

Son düzenleme:
X