kızlar kötü gidiyor ya..
iki farklı falcıya gittim bunlardan biri Elmira idi.
ve bana sevgilinle barışacaksın diye verdikleri süre aynıydı.
biri 64 gün içinde barışacaksın demişti, ikincisine birkaç gün sonra gittim o da 60 gün içinde dedi.
lakin 2 hafta kaldı sürenin dolmasına ve biz bugün yine eski sevgilimle konuştuk.
konuşurken senin olduğun şehre taşınacağım ama bu seni umutlandırsın istemiyorum. benim için tükendi, bir kez daha başlarsak hata yapmış oluruz bu hatayı yapmayacağım vs. dedi. toparla sen de artık kendini, benimle ilgili beklentiye girme falan dedi..
ben bir şey demediğim halde dedi bunları.. yani o birkaç ay benle aynı şehirde kalacakmış, bu konudan söz ederken durduk yerde bunları anlattı..
Elmira'ya sonradan soru sorabiliyoruz değil mi? yani adamın ne zaman taşınacağını merak ediyorum da. veya msnden falan yazabilsek ne güzel olur. telefonda çekinirim bi soru sorabilir miyim demeye..
Flamenca cevabın için sağol arkadaşım, ama benim kafam çok karışık güle baktırdığımda benim şu anda hayatımda olanın adını tam bilemedi sonunda ben söyleyince bile hatalı söyledi. dikkati çok dağınık gibiydi, sürekli hareket halindeydi, belki söyledikleri şuandaki duygularıma göre çok içime sinmedi sanki baştan savar gibi geldi bana.nisandan haziran ortasına kadar tanışcan dedi. ben isim sordum ama dediğim gibi isim söylersem çıkmaz dedi :44: ben bu fal işininde kısmet le olduğuna inanıyorum:26:Bana ilk gittiğimde oturur oturmaz hem yeni insanın tam adını hem öncekini söyledi şoka girdim... İsim söyleyen oluyordu da böyle söyleyeni görmedim... Bana zaman verdi, nerdeyse her 2 haftada bir olacakları söyledi yani bir ilişkiye ilerlerken geçilecek dönemeçlerin tarihleri gibi diyeyim ve eylül ekim gibi ciddi bir şekilde devam edeceğimizi... Zaman konusuna çok takılmıyorum ama mesela benim için önemli bir sorunun cevabı 9 hazirana dek gelecekmiş eğer dediği gibi olursa Gül'ün her dediğine kesin gözüyle bakmaya başlarım artık, zira ilk baktığında dediği 2 şey oldu, dün 2. defa gittim şimdi bekleme sürecindeyim. :)
bu arada elmira eskiden kursun döküomus cok rahatsızlanıo die bırakmıs sanırım simdi yine dökmeye baslamıs isteyen olursa bilginize kızlar bende arada soru sormak için arıorumda o zaman söledi...
evet canimmm baktirdim elanite ve suana kadar beni bu kadar sok eden falci görmedim:) agzim acik kaldi benimle yasamis gibi herseyi anlatti gecmisimde her ne yasadiysam ....suan düsündüklerimi üzüntülerimi: )
tesekkür ederim yorumun icin:) bencede 100 tl gercekten cok ....ayrica mercanin söylediklerinin tersinide yasamis galiba biri .....öyle okudugumu hatirliyorum .....ama bugün sitede yine birileri onu övünce yine cok pis gaza geldim
ben kendimi yanlış anlattım galiba :) elmiraya tekrar baktırmaktan bahsetmedim ona baktırdım memnun kaldım ama elanıte de baktırmak ıstıyorum henuz baktırmadım yakında arıcam fakat elmıra ıle elanıt herkese aynı yorumları yapıyor yanı bana da ole mı olur merak ettım sırf bundan dolayı arıcam yoksa soylenenlerden ümidim yok imkansız çünküTatlim gercekten hic gerek yok.. bugun aradim cunku olumsuz birsey soylerse unuturum diye umitlendim, ama ayni seyleri soyledi. Elmira bana benimki icin yarim sene bir sene surecek dedi.. ve ayni seyi tekrarladi bu zamanda baslayacak ama islerin oturmasi toplasak 8 ayi buluyor yani. Bugunde ayni seyi duydum.. ayni seyler icin araman gerekirmi bilmem. Ben bugun bayagi kotu hissettim kendimi, yurtdisina gidicem, annemin ameliyati.. eski sevgilimle olan belirsizlikler vs vs.. kafam allak bullakti. Hic gerek yok, parani bosuna sokaga atmaya degmez bence.. aradan zaman gecer ha o zaman git bi dene derim.. ama ard arda hic bir manasi yok canim
ben yazmıştım bi ara arkadaşım baktırmıştı mercan'a geçtiğimiz sene erkek arkadaşıyla bu haziranda evleneceklerini söylemişti fakat ilişkileri bitti ve çocuk başka birisiyle çoookkktannn evlendi bile yani
arkadaşıma çıkmamış oldu fal'ı,ama bende bildiği bi takım şeyler oldu söylediklerinin aksini yaşadığım bi durum yok şuana kadar, kimine tutatlı kimine tutarsız
mercana baktırmayı hiç düşünmedim burada üye olması vs çok itici şimdi bunu da okuyodur mercan hanım hiç gerek yok reklam yapıyorum dıye müşterıden olabilirsiniz ... en son handekukaya yaptığı da çok ayıptı 2 kere düşünün mercana baktırırken sonra buraya adınızı bile yazar ohh yazdım içim rahatladı mercanla ilgili düşüncelerimikızlar şimdi minik bana kızacak ama mercana da baktırdım ben:)minikcim sırasa gül var, maaşı alınca ona da baktırıp söylicem size.ama mercan konusunda bişeyler söylemek istiyorum.arkadaşlar mercanla ilgili maillerde ben biraz reklam kokusu alıyorum.ha bence falı fena değildi,bana elanitle elmiranın söylediklerine paralel bişeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek için,ancak daha çok elanitle benzer konuştu.ancak sana bişeyler sorarak anlatıyor,elanit gibi kendiliğinden anlatmıyor.yani 100 lira kesinlikle etmez bence,karar sizin.gelecek için sonuç alamadım henüz zamanım var ama geçmişi elanit kadar bilen bir falcı ne duydum ne gördüm.ha dedikleri çıkmazsa da çıksa da size yazıcam.
kızlar şimdi minik bana kızacak ama mercana da baktırdım ben:)minikcim sırasa gül var, maaşı alınca ona da baktırıp söylicem size.ama mercan konusunda bişeyler söylemek istiyorum.arkadaşlar mercanla ilgili maillerde ben biraz reklam kokusu alıyorum.ha bence falı fena değildi,bana elanitle elmiranın söylediklerine paralel bişeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek için,ancak daha çok elanitle benzer konuştu.ancak sana bişeyler sorarak anlatıyor,elanit gibi kendiliğinden anlatmıyor.yani 100 lira kesinlikle etmez bence,karar sizin.gelecek için sonuç alamadım henüz zamanım var ama geçmişi elanit kadar bilen bir falcı ne duydum ne gördüm.ha dedikleri çıkmazsa da çıksa da size yazıcam.
kızlar kötü gidiyor ya..
biri 64 gün içinde barışacaksın demişti, ikincisine birkaç gün sonra gittim o da 60 gün içinde dedi.
lakin 2 hafta kaldı sürenin dolmasına ve biz bugün yine eski sevgilimle konuştuk.
konuşurken senin olduğun şehre taşınacağım ama bu seni umutlandırsın istemiyorum. benim için tükendi, bir kez daha başlarsak hata yapmış oluruz bu hatayı yapmayacağım vs. dedi. toparla sen de artık kendini, benimle ilgili beklentiye girme falan dedi..
ben bir şey demediğim halde dedi bunları.. yani o birkaç ay benle aynı şehirde kalacakmış, bu konudan söz ederken durduk yerde bunları anlattı..
Elmira'ya sonradan soru sorabiliyoruz değil mi? yani adamın ne zaman taşınacağını merak ediyorum da. veya msnden falan yazabilsek ne güzel olur. telefonda çekinirim bi soru sorabilir miyim demeye..
mercana baktırmayı hiç düşünmedim burada üye olması vs çok itici şimdi bunu da okuyodur mercan hanım hiç gerek yok reklam yapıyorum dıye müşterıden olabilirsiniz ... en son handekukaya yaptığı da çok ayıptı 2 kere düşünün mercana baktırırken sonra buraya adınızı bile yazar ohh yazdım içim rahatladı mercanla ilgili düşüncelerimi
Flamenca cevabın için sağol arkadaşım, ama benim kafam çok karışık güle baktırdığımda benim şu anda hayatımda olanın adını tam bilemedi sonunda ben söyleyince bile hatalı söyledi. dikkati çok dağınık gibiydi, sürekli hareket halindeydi, belki söyledikleri şuandaki duygularıma göre çok içime sinmedi sanki baştan savar gibi geldi bana.nisandan haziran ortasına kadar tanışcan dedi. ben isim sordum ama dediğim gibi isim söylersem çıkmaz dedi :44: ben bu fal işininde kısmet le olduğuna inanıyorum:26:
Bana da elmira en fazla 15 gün içinde sevgilin sana tekrar dönecek demişti. Tam bugün bir ay oldu ne dönen var ne arayan. Daha da kötüsü başkası ile çıkmaya başlamış.
kızlar kötü gidiyor ya..
Hmm şimdi anladım sen daha o kişiyle tanışmadan önce gittin Gül'e... Benim durum farklıydı, ben tanıştıktan sonra gittim ve zaten tanıdığım birinin ismini söylemiş oldu yani. Sen henüz tanışmadığın için isim söyleyemedi belki de, bilemiyorum ki... Ben 2 defa baktırdım ikisinde de iyiydi. Ama çok kısa bakıyor, keşke biraz daha uzun baksa.
Benim eskiyi de yeniyi de bildi, belki frekans uyuşması diye bir şey vardır bu fal işinde, birine falı çıkan biri diğerine çıkmayabiliyor. Ben henüz hiç kimseye %100 kefil olamam, Gül'ün dediği esas olay olana dek en azından... Şu 2 haftada olanları 2 hafta öncesinden bildi yani gelecekle ilgili söyledikleri kısmen oldu, diğer söyledikleri de eylül-ekim'e dek olursa o zaman benim için en iyi falcı o olacak.
Bana da elmira en fazla 15 gün içinde sevgilin sana tekrar dönecek demişti. Tam bugün bir ay oldu ne dönen var ne arayan. Daha da kötüsü başkası ile çıkmaya başlamış.
üzülme diyeceğim zor. yine de hayat bu, hiç belli olmuyor. ona alışamayıp sana dönebilir. acaba şimdi elmira'yı arasan ne der?
Sana siz barisicaksiniz ama sonu olmucak demisti diye hatirliyorum.. acaba bu iki ay olmadan oncesndeki konusmayi barisma olarak sayabilirmiyiz. Yani konusmaya basladiniz bir sekilde, tek farkla arkadas olarak.. belkide bunu anlatmaya calismistir Elmira, bana oyle geldi de.