İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada elmira eskiden kursun döküomus cok rahatsızlanıo die bırakmıs sanırım simdi yine dökmeye baslamıs isteyen olursa bilginize kızlar bende arada soru sormak için arıorumda o zaman söledi...

Elmira bana kizmaz umarim, ama sorabilirsin tabiki. Cok iyi niyetli birisidir ve inan bana tersliyecegini hic sanmiyorum.

Flamenca cevabın için sağol arkadaşım, ama benim kafam çok karışık güle baktırdığımda benim şu anda hayatımda olanın adını tam bilemedi sonunda ben söyleyince bile hatalı söyledi. dikkati çok dağınık gibiydi, sürekli hareket halindeydi, belki söyledikleri şuandaki duygularıma göre çok içime sinmedi sanki baştan savar gibi geldi bana.nisandan haziran ortasına kadar tanışcan dedi. ben isim sordum ama dediğim gibi isim söylersem çıkmaz dedi :44: ben bu fal işininde kısmet le olduğuna inanıyorum:26:

Son düzenleme:
bu arada elmira eskiden kursun döküomus cok rahatsızlanıo die bırakmıs sanırım simdi yine dökmeye baslamıs isteyen olursa bilginize kızlar bende arada soru sormak için arıorumda o zaman söledi...

arkadaslar ne zamandır kursun dokecek bırını arıyorum burda da soylemıstım hatta; kendım ıcın degıl, kardesım ıcın. sanırım oluyor bır ıc camasırını felan goturmwk?

elmıraya doktursem mı acaba? dokturen var mı?

Son düzenleme:

ben yazmıştım bi ara arkadaşım baktırmıştı mercan'a geçtiğimiz sene erkek arkadaşıyla bu haziranda evleneceklerini söylemişti fakat ilişkileri bitti ve çocuk başka birisiyle çoookkktannn evlendi bile yani
arkadaşıma çıkmamış oldu fal'ı,ama bende bildiği bi takım şeyler oldu söylediklerinin aksini yaşadığım bi durum yok şuana kadar, kimine tutatlı kimine tutarsız

ben kendimi yanlış anlattım galiba :) elmiraya tekrar baktırmaktan bahsetmedim ona baktırdım memnun kaldım ama elanıte de baktırmak ıstıyorum henuz baktırmadım yakında arıcam fakat elmıra ıle elanıt herkese aynı yorumları yapıyor yanı bana da ole mı olur merak ettım sırf bundan dolayı arıcam yoksa soylenenlerden ümidim yok imkansız çünkü sizce baktırayım mı elanıte de son olarak...?

kızlar şimdi minik bana kızacak ama mercana da baktırdım ben:)minikcim sırasa gül var, maaşı alınca ona da baktırıp söylicem size.ama mercan konusunda bişeyler söylemek istiyorum.arkadaşlar mercanla ilgili maillerde ben biraz reklam kokusu alıyorum.ha bence falı fena değildi,bana elanitle elmiranın söylediklerine paralel bişeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek için,ancak daha çok elanitle benzer konuştu.ancak sana bişeyler sorarak anlatıyor,elanit gibi kendiliğinden anlatmıyor.yani 100 lira kesinlikle etmez bence,karar sizin.gelecek için sonuç alamadım henüz zamanım var ama geçmişi elanit kadar bilen bir falcı ne duydum ne gördüm.ha dedikleri çıkmazsa da çıksa da size yazıcam.

mercana baktırmayı hiç düşünmedim burada üye olması vs çok itici şimdi bunu da okuyodur mercan hanım hiç gerek yok reklam yapıyorum dıye müşterıden olabilirsiniz ... en son handekukaya yaptığı da çok ayıptı 2 kere düşünün mercana baktırırken sonra buraya adınızı bile yazar ohh yazdım içim rahatladı mercanla ilgili düşüncelerimi

şimdi şöyle başlıyım minikle de konuştum ben mercana öylesine baktırıyım dedim ve çok ta memnun kaldım geçmişimi anlattı ayrıca bana birileriyle konuşarak geçmişimi anlatan veya başka bi yerlerden yardım alan birisi olsa bile aynı kefeye koyarım zaten mercanın söylediğinin çıkmasına zaman var reklamm gibi şeyler artık burda olmuyo editörler annda yakalıyo içiniz rahat olsun kızlar nacizane açıklama yapmak istedimm cafe inn semra, olgu, caddebostan zeynep, mercan görücezz çıkacak mı size haber veririm burdan... Umarım tüm dilekleriniz gerçek olurrrr

ben dün çatalak sorduğunda söylemiştim. gitmek isteyen olursa tabii ki gider ama bence 100 lira etmez, kesinlikle etmez. kötü de değil ama max 50 lira eder. hadi 10'da benden olsun 60, o da güzel hatırı için diyeceğim ama olmayacak. zira hatırı yok kendisinin bende yani öyle bir ilişkimiz yok kendisiyleP biraz fiyatını düşürse hiç fena olmayacak.saatlik doktor vizite ücretimi bu canım....

Bana da elmira en fazla 15 gün içinde sevgilin sana tekrar dönecek demişti. Tam bugün bir ay oldu ne dönen var ne arayan. Daha da kötüsü başkası ile çıkmaya başlamış.

Bırseyı merak edıyorum; bu falcılar kendı cocuklarıyla ya da kendı hayatlarıyla ılgılı seylerı gorebılıyor mu acaba?

Yanı benım annem falcı olsaydı her gun sorardım heralde ne olacak ne olacak dıye

bikaç gün önce birisi yok 6 yıllık olayları söyledi falan demişti ya,bence o da reklamdı,o boyutta bişey görmedim ben falında...

Hmm şimdi anladım sen daha o kişiyle tanışmadan önce gittin Gül'e... Benim durum farklıydı, ben tanıştıktan sonra gittim ve zaten tanıdığım birinin ismini söylemiş oldu yani. Sen henüz tanışmadığın için isim söyleyemedi belki de, bilemiyorum ki... Ben 2 defa baktırdım ikisinde de iyiydi. Ama çok kısa bakıyor, keşke biraz daha uzun baksa.
Benim eskiyi de yeniyi de bildi, belki frekans uyuşması diye bir şey vardır bu fal işinde, birine falı çıkan biri diğerine çıkmayabiliyor. Ben henüz hiç kimseye %100 kefil olamam, Gül'ün dediği esas olay olana dek en azından... Şu 2 haftada olanları 2 hafta öncesinden bildi yani gelecekle ilgili söyledikleri kısmen oldu, diğer söyledikleri de eylül-ekim'e dek olursa o zaman benim için en iyi falcı o olacak.

Bana da elmira en fazla 15 gün içinde sevgilin sana tekrar dönecek demişti. Tam bugün bir ay oldu ne dönen var ne arayan. Daha da kötüsü başkası ile çıkmaya başlamış.

15 gun icinde baska birisini bulmussa o iliskiden bi nok olmaz arkadasim.. demeden gecemedim. Seni unutmak icin ugrastigi bes belli..

Sana siz barisicaksiniz ama sonu olmucak demisti diye hatirliyorum.. acaba bu iki ay olmadan oncesndeki konusmayi barisma olarak sayabilirmiyiz. Yani konusmaya basladiniz bir sekilde, tek farkla arkadas olarak.. belkide bunu anlatmaya calismistir Elmira, bana oyle geldi de.

umarım herşey gönlünce olur

üzülme diyeceğim zor. yine de hayat bu, hiç belli olmuyor. ona alışamayıp sana dönebilir. acaba şimdi elmira'yı arasan ne der?

Evet canım barışacaksınız 1 ay beraber olacaksınız, sonra bitecek demişti. Ama şeyi de söylemişti, hiç iletişimi koparmamışsınız zaten, diye.. Yani bu adam sana sürprizle dönecek ama sonrası olmayacak demişti.. Bir de öbür falcı da barışacaksınız ve bi süre beraber yaşayacaksınız, demişti. Elmira ile paralel yani.. Ama yok işte, umarım dediğin gibi değildir :) barışma sayarsak bu sancılı, ağlak günleri halim harap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…