İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok be tatlim enerji nasil somurulur ve nasil korunulmasi gerekir onu anlatmaya calisiyorum, bu gunlerde bu tip kisilerden uzak durman gerekiyor.. enerjini dusuren her ne ise o an olumlu dusunmek icin bi sebep yaratman gerekiyor. Kolay degil ama imkansizda degil. Ben bi cikam dolasam.. Insanlar hicbirsey olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar bi suratlarina bakiyim belki iyi gelir.. iyi aksamlar arkiler

süreler daha gelmedi .. çok yaklaştı ..
aama minik yoruldu,pes etmesine az kaldı ..
hayat çok üstüne gelmeyi başladı minikin..
kendini çok değersiz hissetmeye başladı ..
işte büle ..
aa ne demek değersizlik falan,hiç ilgisi yok canım, kendine bunu yapma, bu günler geçecek, bilsen ben neredeyse umutsuz durumdayım, senin gibi kendimi çok değersiz hissettim ama baktım ki hayat devam ediyor, o sebeple bazı olaylar elimde olmasa da,değiştiremesem de kendime değer vermeliyim dedim, sen de kendine kıymet ver,lütfen...

iş hayatım mahvediyo beni aşktan çok o yoruyor ..
onu bi halletsem sanki gerisi çözülcek gibi geliyor ..
ya da birisi çözülürse devamı gelcek gibi geliyor ..
hakkımızda hayırlısı olsun

kizlar sabir demekten baska birsey gecmiyor icimden

bende aylardir askim dönecek diye bekliyorum hatta kisin iyice dibe vurmus aklimi oynatacak hale gelmistim... isten gücten elimi cekmis resmen ayrildigimiz tarihten itibaren 4 ay rapor alip evde koltuktan yataga yataktan koltuga durumuna gecmistim... elmira ya o aralar baktirdim zaten ondan sonra yavas yavas toplanmaya basladim

gecmisi döktü bugünü bildi gelecekle ilgili cok güzel seyler söylede ve ne yalan söyliyeyim ilk basta gelecekle ilgili söyledikleri imkansiz geldigi icin inanmadim ama baktim ufaktan ufaktan dedikleri cikmaya basladi hatta bugün isle ilgili söyledigi de gerceklesince umutlarim taptaze oldu birden

kesin sevdigim geri dönecek elmira öyle diyorsa öyledir diyorum artik cok mutluyum cokkkkk

umarim herkesin hersey gönlüne göre olur!!!!!

Insallahh.. en imkansizi dedigin seyde ciktiysa, ne diyebilirimki baska. Bende aslinda suan Elmiranin dediklerini yasiyorum. Iki gun onceki konusma bile soyledigi seydi.. ve yurtdisina gidince ben bu kisiyle bulusucam, isler iyiden karisicak gibi gozukuyor :S.. Umarim kafami toparlarim Elmira'nin dedigi gibi. Simdi dusunuyorumda biz bekliyoruz ozluyoruz birsey yapmiyoruz, belkide karsimizdaki kisilerde zor durumdadir, biseylerin muhasebesini yapiyorlardir.. hani ha diyince olmuyor. Ciddi iliskilerde sorumluluk daha cok erkeklerin omzuna bindiginden, onlarda hayatlarini toparlamakla mesgul olabilirler, malum erkekler zora pek gelemiyorlar. Neyse yasayip gorucez.. ama dedigim gibi ben cooook geri doneni gordum. Hepsi dogru adresi biliyor

elmiranın telini rica etsem

süreler daha gelmedi .. çok yaklaştı ..
aama minik yoruldu,pes etmesine az kaldı ..
hayat çok üstüne gelmeyi başladı minikin..
kendini çok değersiz hissetmeye başladı ..
işte büle ..

Hayatın üstüne geldiği falan yok miniminicik, ego sana arabesk yapıyor. Bir bak kendine allah aşkına, burada seninle sevgiyle konuşmayan birine bile rastlamadım, seni hiç tanımıyorum, ama aklıma geldiğinde, burada rastladığımda bir gülümseme yayılıyor yüzüme. Doğallığının, enerjinin farkında değil misin gerçekten ? İlle de birilerinin söylemesine gerek yok ki be canım...
Hem seni bu kadar üzen o adamın da seni ne kadar çok sevdiğini biliyorsun, e azıcık sabır be canım, onlar hemen karar verip bir şeyler yapamıyorlar. Biraz ilgilenmesen, keyfin çok yerinde, enerjin yüksek dolansan ortalarda, çok değil 3-4 gün, gör bak neler olacak.
Sen kendine değer vermezsen nasıl hissedersin başkalarının değer verdiğini (hem de hiç ihtiyacın yokken, neden başkasından değer beklersin ? ) Hadi dön bir bak ne kadar değerlisin bitanecik minicik

Kızlar merhaba
ben 4 yıl once yesılkoy'de zulal mı zuhal abla mı ne dıye bırıne fal baktırdım ısıme gelmedı ama dedıklerı hepsı cıktı.Sımdı arıyorum ama telını kaybettım. Bılen var mı?
Birde Kadıkoy'dekı Serhan ablanın telını bılen varmı ve tabıkı elmıra nerede ,kaca bakıyor ve telını rc etsem.
Taksım Monalısa Taner'de enteresan bakıyor ...

Umarım benimkide biliyordur doğru adresi

sabah sabah çok iyi geldi bu mesajın
evet egom bana saldırıyor sanırsam ..
ve ve uzak durmaya başladım bende .. sanırım bir kaç gün böyle olması en iyisi ..

sabah sabah çok iyi geldi bu mesajın
evet egom bana saldırıyor sanırsam ..
ve ve uzak durmaya başladım bende .. sanırım bir kaç gün böyle olması en iyisi ..

Yawww benim iyice kafam karıştı. Elmira Mayıs sonu dedi Elanit Haziran sonu gibi dedi eee ben hangisini bekliyim. Zaman yaklaştı diye sevineyim mi yoksa daha 1 ayım var diye üzüleyim mi??? Yoksa amann zaman önemli değil sonuç da nasılsa ikiiside aynısını dedi diye öleee salayım gitsin mi hıııı????

merhaba;
banada elmıra ve elanıt bırebır aynı seylerı, nerdeyse aynı cumlelerle soyledıler,
aralarındakı tek fark elanıt bı ıkı hafta fazladan soyledı...
sonuc ıyı olsunda dıyorum ben 10 yıl beklemısım bı kac haftanın lafı olmaz...

kızlar ya içimde bi sıkıntı var geçmek bilmiyorrrr elmiraya fln mı arasam diye düşünüyorum ama fal da baktırmıcam uzun süre diye kendime söz verdim paramda kalmadı ya

sal gitsin .. bekledikçe uzuyo .. 3hafta kolay geçicek süre ama ben bekliyorum ya
3 yıl gibi geliyor ..
saldım çayıra ..
aynen öyle ..
kızlar ya içimde bi sıkıntı var geçmek bilmiyorrrr elmiraya fln mı arasam diye düşünüyorum ama fal da baktırmıcam uzun süre diye kendime söz verdim paramda kalmadı ya

gel ben derman olim sana :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…