- 2 Nisan 2011
- 123
- 0
yorulmamak ne mümkün ..
insan evladıyız neticede :)
azcık daha sıkalım dişimizi bakalım ..
haklısın çok beklemişsin ama bekleyınce sanki olmuyor her konuda geçerli bu bir de de erkeklerin kendını bekleyen kadınların kıymetını bildiğini sanmıyorum ...
Ya ben bugün çok kötü modundayım ne bileyim sanki bana hiç gelmiyecekmiş gibi geliyor. O ayrıldığımız günün ertesi günü gibi bir moral içindeyim napcam ben şimdi o artık yok bundan sonra ben nasıl devam edicem. Aynı o gün gibi kötü bir moddayım(((
Beklemedende olmuyorki cnm ya ... :44: ya beni yanlış anlarsa ya sevmediğimi düşünür ciddi olmadığımı düşünürse ya kaybedersem korkuları tedirginlikleri full o kişiye odaklanmamıza herseyimize dikkat etmemize sürekli fedakarlık ve özveride bulunmamıza neden oluyor .. tabi arada dayanamayıp patlamalar ve tartısmalar . bazı hatalarını ilgisizliklerini özensizliklerini görünce aslında o kişiden pekde istediğimiz verimi alamıcamızı anlıyoruz çoğunlukla ama işimize gelmiyor kendimizce olumlu sebeblere yorup zaman en iyi ilaç deyip kuzu kuzu bekliyoruz ... ve kaçınılmaz sonla yüzyüze kalıncada ne aptalmışım diyor insan keşke bukadar zaman harcamasaydım bukadar hayatımın merkezine yerleştirmeseydim diyor insan ve o bütün iyiye yorduğumuz negatif halleri gözümüzün önüne geliyor artık film şeridi gibi belliydi aslında diyor insan ... böle acaip bir çelişki püff .. umarım karışık anlatmamışımdır :85:
haklısın çok beklemişsin ama bekleyınce sanki olmuyor her konuda geçerli bu bir de de erkeklerin kendını bekleyen kadınların kıymetını bildiğini sanmıyorum ...
Arkadaslar benim falim 3 ay icerisinde belli olucak.. hayatima nasil yon verecegim, okulum, annemin sagligi, ask hayatim hersey bu uc ayda belli olucak. Yani uzatma gibi bi luksum yok, oldu oldu bu uc ay icerisinde. 3 sene zaten bekleyemem birisini (dusunemiyorum), ama niceleri; biri 6 sene, digeri 2 sene, bir digeri 1,5 sene beni beklemis ve geri donmek icin adim atmistir.. Ha unutmamanizi tavsiye ederim ki, samyel 15 sene onceki eski sevgilisiyle evlenip mutlu bu yuva kurmustur. Imkansiz diye birsey yok, ama olucagininda garantisini veremeyiz, ama boyle seylerde oluyor.. Dedigim gibi tam unuttugunuz, umudunuzu yitirdiginiz zaman adam cika gelir ve hicbirsey anlamazsiniz. Dilerim butun asklar mutlu sonla biter
bu hayata kaç kere geliyoruz oturup erkekleri mi bekliycez ha bunu diyen bende beklemeyı mağrifet sayıyodum ne zaman ki ben değiştim adam da değişti ayaklarıma kapanması an meselesiAma işte zaten bekliyorsun seviyorsan, ben onu sevdiğim halde nasıl başkasıyla olabilirdim ki? Fakat nihayetinde sevgi yerini bıkkınlığa ve boşluğa bırakıyor. En büyük sevgiler bile karşılığını layıkı ile almazsa biter, bitmelidir de... Bir yerlerde bizi bekleyen, bizim değerimizi bilecek insanlar var, en güzeli geçmişe sünger çekmeyi bilebilmek, umut ışığı yoksa, o umut ışığını falcılarda bulmaya çalışmak bir süre daha kendimizi kandırmış olmaktan başka bir şey değil.
Allah herkesin gönlüne göre versin, benim gönlüm umutsuz aşktan geçti artık, -normal- bir beraberlik yaşamayı özledim. :) Ve o kişi geç kaldı artık, gelse de işe yaramaz zira ben umut verdiğim, sevmeye başladığım ve beni sevmeye başlayan birinden vazgeçip de asla eskiye dönmem, çok büyük bir haksızlık olur bu herşeyden önce, kimsenin ahını alarak yaşayamam, çok şükür bu yaşa dek kimsenin ahını almadım. Ben yeni bir sayfa açmak istiyorum artık, ve bu sayfada yazılmaya başlananları bilen tek kişi de Gül oldu. Dedikleri çıkmaya devam ederse eğer, benim için en önemli falcı o olacak. Zaten şu ana kadarki süreci de bilen tek kişi o oldu.
Ya ben bugün çok kötü modundayım ne bileyim sanki bana hiç gelmiyecekmiş gibi geliyor. O ayrıldığımız günün ertesi günü gibi bir moral içindeyim napcam ben şimdi o artık yok bundan sonra ben nasıl devam edicem. Aynı o gün gibi kötü bir moddayım(((
Bana 3 falcı 3 yıl içerisinde sanki birbirleri ile haberleşmişler gibi aynı kelimeler aynı cümlelerle tamamen aynı şeyi söylediler, tabii verdikleri zamanlar farklıydı, 3 sene içerisinde de ufak tefek olaylar dışında dedikleri -sonuç- çıkmadı, tarih hep ileriye attığından hâlâ falcılara göre ümit var ama ben artık istemez oldum, kısacık insan ömründe 3 sene bile çok beklemek için, hele ki benim gibi 30'lu yaşlara gelen insanlar için...
Ve ben nihayetinde yeni bir aşka yelken açtım... Ve bunu sadece Gül bildi ve herşey dediği şekilde gelişiyor... Eğer önümüzdeki 2-3 ay içerisinde diğer dedikleri de çıkarsa ben ondan başkasına baktırmam artık. :)
Ben de aynı moddaydım düne kadarrr boswerin ya giden gitsinn güle güle diyin kaçınnn kaçabildiğiniz kadarr aramayın sormayın bak nası tutuşuyo bu kız beni neden aramıyo sormuyo neden msj atmıyo diye onlar sizi avucunuzun için de sandıkları için gitmiyolarmı zaten ben de dahil olmak üzere wazgeçilmezler sanıyolar kendilerini aynılarını bende yaşıyorum ama diyorum ki bulunmaz hint kumaşımı bırakın biraz da onlar desin ya sakin kaldı bu sefer kaybettiklerini sansınlar sizi ben öyle yapıyorum we inanın ki sewen insan gelicektir sewmiyosa zaten gelmez sizin de oylee ınsanla ısınız olmasın sonu yok yani alışkanlıktan başka bişi olmaz bu da sizi yıpratır kendinize edersiniz yaşadım biliyorum kiiii ne kadar aptalmışım ben ya dememe inanın çook az kaldıı
senin adına sevindim hayırlı olsunbirşey sormak istiyorum, gül banada benzer bir şey dedi şuan hayatımdaki kişiden başka birine aşık olacağımı söyledi. pek inanamıyorum ama:44: sana zaman vermişmiydi ve dediği zaman diliminde mi oldu. birde bana harf falan vermedi bu yeni çıkacak kişiyle ilgili sana harf falan söyledimi? harf söylersem bozulur gibi birşey dedi.:44::44::44:[/QUOTE
bende 2 kere gitim esas oğlanla evdırdı ama 2.gidişimde taa kasımdı biri aklını karıştırcak dedi hayatta olmaz ımkansız diyodum kı oldu ivett 6 ay sonra ama o kadar demıştı bişi olmucak olmadı :82: