İstanbul'da Fal - Falcılar

sal gitsin .. bekledikçe uzuyo .. 3hafta kolay geçicek süre ama ben bekliyorum ya
3 yıl gibi geliyor ..
saldım çayıra ..

aynen öyle ..

gel ben derman olim sana :82:

Ya bide cidden benim garibime giden 2 falcınında aynılarını demesi. Bu demek ki cidden bunlar yaşanacak olarak alailirmiyiz acep

Ya bide cidden benim garibime giden 2 falcınında aynılarını demesi. Bu demek ki cidden bunlar yaşanacak olarak alailirmiyiz acep

bende 5 tanesi aynıyı söyledi.
dün elmirayla konuştum ..
sonunada ekledim fal yahu dedim , yarın bütün fallarınızı geçersiz sayabilirim ..
burnumun dikine gidebilirim ki hiç biriniz bunu göremezsiniz falınızda..
güldü :)
kendi içine dön , düşün,tart ..
ve elanitin bana dediği gibi ..
sevgine güven ..

Tatlım elanit'in telefonunu gönderebilir misin bana lütfen.
Teşekkürler

ilahi sufle derdin çok büyük yahuu benı güldürdün sabah sabah

Ya bana Elanit o senin kaderin esasında bunu sende biliyorsun dediğinde bi an düşündüm cidden o benden hiç gitmemiş gibi geliyor hatta birine bişey anlattığımda benimkiside böle aynısını yapıyor fialn diyorum yappıyordu demiyorum. Bide bazen evlendiğimi düşündüğümde nedensen yanımda hep onu görüyorum. Anaammmmm ben kafayı yedim galiba ((((

hayır kafayı yemedin ..
işte bu duygulara tutun ve onu sevmeye devam et ..
hak ettiğini alacaksın ..
sevgi sadece sevmek değil ki yeri geldiğinde sabır ..
biz sabır dönemindeyiz şimdi ..

ya arkadaslar en ıyı hangısı en dogruları soyleyen bılen elmiramı elanitmi gül mü mercanmı hangısı lutfen benı aydınlatın ben de baktırıcaammmmmm :18::18::18::18::18::18:

Bana 3 falcı 3 yıl içerisinde sanki birbirleri ile haberleşmişler gibi aynı kelimeler aynı cümlelerle tamamen aynı şeyi söylediler, tabii verdikleri zamanlar farklıydı, 3 sene içerisinde de ufak tefek olaylar dışında dedikleri -sonuç- çıkmadı, tarih hep ileriye attığından hâlâ falcılara göre ümit var ama ben artık istemez oldum, kısacık insan ömründe 3 sene bile çok beklemek için, hele ki benim gibi 30'lu yaşlara gelen insanlar için...
Ve ben nihayetinde yeni bir aşka yelken açtım... Ve bunu sadece Gül bildi ve herşey dediği şekilde gelişiyor... Eğer önümüzdeki 2-3 ay içerisinde diğer dedikleri de çıkarsa ben ondan başkasına baktırmam artık. :)

Elmira ve Elanite baktırmışmıydın peki sen?

Elmira ve Elanite baktırmışmıydın peki sen?

Birbiriyle sözleşmişler gibi tamamen aynı şeyleri söyleyen 3 falcı: Bakırköy 6. his cafe - Talin, Melekler Kahvesi - Şengül ve en son olarak Elmira idi. Elanit'e henüz baktırmadım bekleyeceğim onun için, çünkü hiç falı çıktı haberi yok, önce bir baktıranlar olup bitenlerle ilgili birşeyler yazsınlar...

ah ah yıllardır bana aynı sonucu söyleyen falcıları yazsam bitmez :123:

ah ah yıllardır bana aynı sonucu söyleyen falcıları yazsam bitmez :123:

Yani söylenenlerle ilgili en ufak bir ışık yok ki... Tamam o adam bana karşı boş değil özel şeyler hissediyor v.s. ama hayatının rotasını bana doğru çevirecek gücü kuvveti yok, uzun yıllar önce karşılaşmalıydık o zaman herşey farklı olurdu. Yine de ben hissedilenlerin hatırına bekledim, hiç kimse ile çıkmadan 3 sene ve onunla da birlikte olmadan yani tam platonik tadında bir bekleyiş. :) 3 ayda bir arar o telefon konuşması bana 3 ay daha yeter öyle bir sabır gösterdim yani. :) E ama yeter artık değil mi, ben de artık güvenebileceğim, sevildiğimden emin olduğum birini sevmek, inanmak istiyorum. Karşıma çıkan insanla ne olur ne biter bilinmez ama benim 6. hissim de Gül'ün dediklerini onaylıyor, yanılırsak ikimiz de yanılmış olacağız. Elmira'ya birkaç ay önce baktırdığımda yeni biri olacağını söylememişti, o 3 senedir beklediğim adam için, o insan senin kaderin 8-9 ay sonra göreceksin dedi, diğer falcıların verdiği tarihler çoktan geçti, böyle böyle bir ömür bekletirler insanı ama bende daha fazla harcayacak zaman yok, ömür bitiyor yaw. :)

haklısın çok beklemişsin ama bekleyınce sanki olmuyor her konuda geçerli bu bir de de erkeklerin kendını bekleyen kadınların kıymetını bildiğini sanmıyorum ...

Arkadaslar benim falim 3 ay icerisinde belli olucak.. hayatima nasil yon verecegim, okulum, annemin sagligi, ask hayatim hersey bu uc ayda belli olucak. Yani uzatma gibi bi luksum yok, oldu oldu bu uc ay icerisinde. 3 sene zaten bekleyemem birisini (dusunemiyorum), ama niceleri; biri 6 sene, digeri 2 sene, bir digeri 1,5 sene beni beklemis ve geri donmek icin adim atmistir.. Ha unutmamanizi tavsiye ederim ki, samyel 15 sene onceki eski sevgilisiyle evlenip mutlu bu yuva kurmustur. Imkansiz diye birsey yok, ama olucagininda garantisini veremeyiz, ama boyle seylerde oluyor .. Dedigim gibi tam unuttugunuz, umudunuzu yitirdiginiz zaman adam cika gelir ve hicbirsey anlamazsiniz. Dilerim butun asklar mutlu sonla biter

aynıyız canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…