banada 5 ay dedi =O
bi de ben 5 aya kadar bişi yaşamıcam mı yahu nie 5 ay sonrasından başlıolar fala anlamadım!!!!
aminnnnn alalım... çıkmaz dediğinin çıkması işte buuarkadaslar haberiniz olsun elmira nin söyledigi benim cikmaz dedigim onun israrla olacak dedigi bir sey olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))
hepimizinki ciksin insallah bol bol cikan fal haberi alalim
haber vereyim ki umutlariniz tazelensin istedim
arkadaslar haberiniz olsun elmira nin söyledigi benim cikmaz dedigim onun israrla olacak dedigi bir sey olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))
arkadaslar haberiniz olsun elmira nin söyledigi benim cikmaz dedigim onun israrla olacak dedigi bir sey olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))
aminnnnn alalım... çıkmaz dediğinin çıkması işte buu
Konu neydi bari onu soyle, meraktan catlicaz surda (nerde cekirdegim)
nese allah sabır wersin bize de sayılı gün çabuk geçer inş :)))
falı çıkan arkadaşa da tebrikler :=))))))))
hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....
kötü diyemem, ama eksikleri tutarsızlıkları oldu. yine de iyi bence, elanit'ten snr...ama 100 etmezzz, benim fikrim bu.
ya hatta samimi söyleyim, elanit'e baktırdıysan hiç baktırma mercan'a derim. cidden yazık 100 lira, sen bilirsin tabii problem değil ben bu uğurda varımı yoğumu veririm diyorsan bilemem:)) ancak ben ettim sen etme diye söylüyorum. bilemediği şeyler oldu çünkü, elanit'in bilemediği tek ama tek bir konu yoktu. gelecek dersen herkeste farklı şeyler yaşanıyor görüyorsun, kimine çıkıyor kimie çıkmıyor. sonu yok bunun.