İstanbul'da Fal - Falcılar

baNADA ilk gittiğimde 2 küsür ay diyolardı köpürüyodum
sayılı gün çabuk geçer şafak gelir sabır

5 6 ay sonra yuzuk diyen oldu bana .. valla kizlar ne yalan soyliyim ben inanmamaya basladim su fal isine yaw. Ne kadar aciz bi durumdayiz, kendime yakistiramiyorum.. toparlanmam lazim. Illa birisinin de hayatimda olmasina gerek yok, zaten bi daldan digerine atladim.. nee oluuuu?! koca bi hic. Acelesi yok, beklerim duzgun biri cikar evlenir giderim arkadas..

arkadaslar haberiniz olsun elmira nin söyledigi benim cikmaz dedigim onun israrla olacak dedigi bir sey olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))

hepimizinki ciksin insallah bol bol cikan fal haberi alalim

haber vereyim ki umutlariniz tazelensin istedim

arkadaslar haberiniz olsun elmira nin söyledigi benim cikmaz dedigim onun israrla olacak dedigi bir sey olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))

aminnnnn alalım... çıkmaz dediğinin çıkması işte buu

Noldu önemli olan bu asıl olan olay olduysa senin için ben burda patlatcam sampanya bide elmiradan baska bilen oldumu hemen hemen istioruz

seni sarılıp,mıncırıp,öpmek istiyorum

Vay anasini sayin seyirciler.. tam birak su cocugu, at kafandan artik diyorum.. cikan fal haberi ile biri geliyor yaw. Senin adina cok sevindim .. evet umutlandirdin! ise yaradi bi zaman idare ederim ben bunla artik

Konu neydi bari onu soyle, meraktan catlicaz surda (nerde cekirdegim)

nese allah sabır wersin bize de sayılı gün çabuk geçer inş :)))
falı çıkan arkadaşa da tebrikler :=))))))))

Ya ummadigin zamanda kimler geri donuyo ohooo.. ama tam kafandan atmisken, tam hani baska birseyle mesgulken. Ben en iyisi su can SIKINTIMI yeniyim.. bu yuzden bu konuya sariyorum devamli XD...

hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....

kötü diyemem, ama eksikleri tutarsızlıkları oldu. yine de iyi bence, elanit'ten snr...ama 100 etmezzz, benim fikrim bu.

oooooo falı çıkan biri var hem de elmira dan ne hoşş :)))

ne konuda acaba yaa azcık bilgi versen:)

kötü diyemem, ama eksikleri tutarsızlıkları oldu. yine de iyi bence, elanit'ten snr...ama 100 etmezzz, benim fikrim bu.

ya hatta samimi söyleyim, elanit'e baktırdıysan hiç baktırma mercan'a derim. cidden yazık 100 lira, sen bilirsin tabii problem değil ben bu uğurda varımı yoğumu veririm diyorsan bilemem:)) ancak ben ettim sen etme diye söylüyorum. bilemediği şeyler oldu çünkü, elanit'in bilemediği tek ama tek bir konu yoktu. gelecek dersen herkeste farklı şeyler yaşanıyor görüyorsun, kimine çıkıyor kimie çıkmıyor. sonu yok bunun.

evet canimmm baktirdim elanite ve suana kadar beni bu kadar sok eden falci görmedim:) agzim acik kaldi benimle yasamis gibi herseyi anlatti gecmisimde her ne yasadiysam ....suan düsündüklerimi üzüntülerimi: )

tesekkür ederim yorumun icin:) bencede 100 tl gercekten cok ....ayrica mercanin söylediklerinin tersinide yasamis galiba biri .....öyle okudugumu hatirliyorum .....ama bugün sitede yine birileri onu övünce yine cok pis gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…