Yani söylenenlerle ilgili en ufak bir ışık yok ki... Tamam o adam bana karşı boş değil özel şeyler hissediyor v.s. ama hayatının rotasını bana doğru çevirecek gücü kuvveti yok, uzun yıllar önce karşılaşmalıydık o zaman herşey farklı olurdu. Yine de ben hissedilenlerin hatırına bekledim, hiç kimse ile çıkmadan 3 sene ve onunla da birlikte olmadan yani tam platonik tadında bir bekleyiş. :) 3 ayda bir arar o telefon konuşması bana 3 ay daha yeter öyle bir sabır gösterdim yani. :) E ama yeter artık değil mi, ben de artık güvenebileceğim, sevildiğimden emin olduğum birini sevmek, inanmak istiyorum. Karşıma çıkan insanla ne olur ne biter bilinmez ama benim 6. hissim de Gül'ün dediklerini onaylıyor, yanılırsak ikimiz de yanılmış olacağız. Elmira'ya birkaç ay önce baktırdığımda yeni biri olacağını söylememişti, o 3 senedir beklediğim adam için, o insan senin kaderin 8-9 ay sonra göreceksin dedi, diğer falcıların verdiği tarihler çoktan geçti, böyle böyle bir ömür bekletirler insanı ama bende daha fazla harcayacak zaman yok, ömür bitiyor yaw. :)