evet canimmm baktirdim elanite ve suana kadar beni bu kadar sok eden falci görmedim:) agzim acik kaldi benimle yasamis gibi herseyi anlatti gecmisimde her ne yasadiysam ....suan düsündüklerimi üzüntülerimi: )
tesekkür ederim yorumun icin:) bencede 100 tl gercekten cok ....ayrica mercanin söylediklerinin tersinide yasamis galiba biri .....öyle okudugumu hatirliyorum .....ama bugün sitede yine birileri onu övünce yine cok pis gaza geldim
seni sarılıp,mıncırıp,öpmek istiyorum
Arkadaşlar aranızda Hem Elmira hemde Mercan hanıma baktıran var mı ?
varsa ve gerçekleşen oldumu ? hangisinde ?
ikisinide çok beğendim yanlız bana çok farklı şeyler söylediler. Elmira nın verdiği tarihin bitmesine 1-2 hafta kaldı .. çok tarihlere takılmak istemiyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum :)
Noldu önemli olan bu asıl olan olay olduysa senin için ben burda patlatcam sampanya bide elmiradan baska bilen oldumu hemen hemen istioruz
şu anı bilmeleri geleceği de bilme olasılıklarını arttırıyor evet. beğendik dediğimizde şu an ve geçmişe yönelik söylediklerini beğendiğimiz için beğendik diyoruz ilk başta. geleceğe göre değişiyor falcının iyiliği tabii. şu anı iyi bilse bile gelecek olmayadabilir. şuna emin ol elanit'deki kadar ağzın açık kalmayacak. 3 harfli olmadan bakıyorsa mercan ki öyle söyledi, tarot bakıyor bu durumda hisleri kuvvetli. o da bir iki değişik durumu söyledi bana. ama aile, iş, kişisel zevkler çuvalladı. o zmn bu fal 100 etmez. o parayı alıyorsan eğer şaşmayacaksın, çalışıyorsan sen okuyorsun demesi gibi mesela. bu durumlar şaşmaz. tutup saçıma ne zmn fön çektirdiğimi bilmesini istemiyorum tabii. ama gelecek beklerken şu an ve geçmiş için söylediklerinden yola çıkıyorum. yapacak bir şey çünkü.
bir de her şeye büyü karıştırılmasından nefret ediyorum. ne yapanı ne yaptıranı seviyorum. yatacak yeri yoktur böylelerinin. hayatımda aklımdan bir kez olsun böyle bir şey geçmemesine rağmen birileri sana tavsiye etmiş dedi. orada şüpheler uyandı. ya da 100'ü alıyorsun bu kadar saçmalama.benim çevremde tek bir aptal yok bu öneriyle gelecek, hem de bana:)
neyse işte boşver cnm elanit'te kal sen. baktırm unut akışına bırak, işin gücün yoluna giriyor cidden.
Offffff :84::84: şu borçlarım hafiflesede fal baktırsam ya biyerlerim şişicek valla okadar zamandır takip ediyorum emine elmira elanit ağzımın suyu akıyor ya çatlıcam merakdan .. biyerlerden piyango çıksada bana hepsini dolaşsam hevesimi alsam yaa. ama biyandanda korkuyorum ya hayal kırıklıgına uğrarsam 70-80 tl havaya ucarsa dıye Üfff :85: sabır sabır ya sabır .. sizi takip ederek en musaıt oldugum anda dalıcam bu falcılardan birine üzerimdeki bu gerilimi atmalıyım
umarım bana söyledikleride çıkarsarilip mincirip öpmüs saydim hatta sevincimden ben kendi kendime sarildim mincirdim dudaklarimin yetisitigi yerleri öptümmmmmmmmmmm
özelden suan yazamiyorum zira digerlerine de cuvappp verdim her on dakikada bir yazma hakkim varmis 10 dakika sonra yazarim...
ama verdigim her kurus elmira ya helal hos olsun gercekten... ayyyy gene krizim geldi elmiraya gene baktiracam galiba
canimmm özel msjini aldim ama sana msj atma hakkim yokyani 100 msj kutumda dolmadan kimseye atamiyorum ...banada numarayi minikdepresif yollamisti ....o yüzden burdan minigimize sesleniyorum :) sewimliye acilen elanitin numarasini yetistirebilirmisin :))))
canım cafe mu da hasanı bilmem de bak aslan bey var,o çok kötü,dileğin hemen olması için kuş uçurmak lazım deyip,o kuşları inanılmaz rakamlara satmaya çalışıyor...saçma sapan tarot benzeri bişey için 120 lira alıyor,söylediği çok şey de yok.Hasan Cafe Mu daki Hasan mı??
bekle bekle bekl bekle bekle bekle
sabır sabır sabır sabır sabır sabır
sabreden derviş sonunda ortadan card diye ikiye ayrılıp gebermiş ..
sabır taşımımış ,çatlarmış ..
bu hikayede böle bitmiş ..
gökten 3 falcı düşmüş ..
3 de hiçbişi bilememiş ..
paralar uçup gitmiş ..
bekle bekle bekl bekle bekle bekle
sabır sabır sabır sabır sabır sabır
sabreden derviş sonunda ortadan card diye ikiye ayrılıp gebermiş ..
sabır taşımımış ,çatlarmış ..
bu hikayede böle bitmiş ..
gökten 3 falcı düşmüş ..
3 de hiçbişi bilememiş ..
paralar uçup gitmiş ..
ne oldu minikcim, neden bu umutsuzluk,falların çıkmadı mı,süren mi doldu,endişe ettim arkadaşım...
Bugun bende aynisini yaptim, fufuk cikageldi.. bende bi zaman ise yariyacak, sana ne oluyor minik ?
işyeri ve o eşek enerjimi sömürüyorlar ..