İstanbul'da Fal - Falcılar

evet canimmm baktirdim elanite ve suana kadar beni bu kadar sok eden falci görmedim:) agzim acik kaldi benimle yasamis gibi herseyi anlatti gecmisimde her ne yasadiysam ....suan düsündüklerimi üzüntülerimi: )

tesekkür ederim yorumun icin:) bencede 100 tl gercekten cok ....ayrica mercanin söylediklerinin tersinide yasamis galiba biri .....öyle okudugumu hatirliyorum .....ama bugün sitede yine birileri onu övünce yine cok pis gaza geldim:KK70::KK70::KK70:

şu anı bilmeleri geleceği de bilme olasılıklarını arttırıyor evet. beğendik dediğimizde şu an ve geçmişe yönelik söylediklerini beğendiğimiz için beğendik diyoruz ilk başta. geleceğe göre değişiyor falcının iyiliği tabii. şu anı iyi bilse bile gelecek olmayadabilir. şuna emin ol elanit'deki kadar ağzın açık kalmayacak. 3 harfli olmadan bakıyorsa mercan ki öyle söyledi, tarot bakıyor bu durumda hisleri kuvvetli. o da bir iki değişik durumu söyledi bana. ama aile, iş, kişisel zevkler çuvalladı. o zmn bu fal 100 etmez. o parayı alıyorsan eğer şaşmayacaksın, çalışıyorsan sen okuyorsun demesi gibi mesela. bu durumlar şaşmaz. tutup saçıma ne zmn fön çektirdiğimi bilmesini istemiyorum tabii. ama gelecek beklerken şu an ve geçmiş için söylediklerinden yola çıkıyorum. yapacak bir şey çünkü.

bir de her şeye büyü karıştırılmasından nefret ediyorum. ne yapanı ne yaptıranı seviyorum. yatacak yeri yoktur böylelerinin. hayatımda aklımdan bir kez olsun böyle bir şey geçmemesine rağmen birileri sana tavsiye etmiş dedi. orada şüpheler uyandı. ya da 100'ü alıyorsun bu kadar saçmalama.benim çevremde tek bir aptal yok bu öneriyle gelecek, hem de bana:)

neyse işte boşver cnm elanit'te kal sen. baktırm unut akışına bırak, işin gücün yoluna giriyor cidden.

Offffff :84::84: şu borçlarım hafiflesede fal baktırsam ya biyerlerim şişicek valla okadar zamandır takip ediyorum emine elmira elanit ağzımın suyu akıyor ya çatlıcam merakdan .. biyerlerden piyango çıksada bana hepsini dolaşsam hevesimi alsam yaa. ama biyandanda korkuyorum ya hayal kırıklıgına uğrarsam 70-80 tl havaya ucarsa dıye Üfff :85: sabır sabır ya sabır .. sizi takip ederek en musaıt oldugum anda dalıcam bu falcılardan birine üzerimdeki bu gerilimi atmalıyım

Bakırköy-Yeşilköy civarında, Talin ve Gül haricinde bir falcı arıyorum, acilen. :))) (Talin ve Gül iyi ama bana değişik bir falcı lazım şu anda.) Elanit'e bir süre bekleyip baktıracağım...

seni sarılıp,mıncırıp,öpmek istiyorum :KK16:

sarilip mincirip öpmüs saydim hatta sevincimden ben kendi kendime sarildim mincirdim dudaklarimin yetisitigi yerleri öptümmmmmmmmmmm:KK52:

özelden suan yazamiyorum zira digerlerine de cuvappp verdim her on dakikada bir yazma hakkim varmis 10 dakika sonra yazarim...

ama verdigim her kurus elmira ya helal hos olsun gercekten... ayyyy gene krizim geldi elmiraya gene baktiracam galiba:KK53::KK53::KK53::KK53:

Arkadaşlar aranızda Hem Elmira hemde Mercan hanıma baktıran var mı ?
varsa ve gerçekleşen oldumu ? hangisinde ?

ikisinide çok beğendim yanlız bana çok farklı şeyler söylediler. Elmira nın verdiği tarihin bitmesine 1-2 hafta kaldı .. çok tarihlere takılmak istemiyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum :)

ben ikisinede baktirdim elmira da mercan da birebir ayni seyleri söylediler bana... mercan in verdigi tarihe daha zaman var ama elmira nin söyledikleri gerceklesmeye basladi bile soktayim soktayim:KK66:

icimden elmira elmira diye cigirtmak geciyor zaten isyerinde arkadasima gün boyu elmira dedim durdum manyaga bagladim galiba:KK37:

Noldu önemli olan bu asıl olan olay olduysa senin için ben burda patlatcam sampanya bide elmiradan baska bilen oldumu hemen hemen istioruz:KK52:

olan su ki isimle ilgili kesinlikle ama kesinlikle son dedigim tarih icin elmira haber alacaksin kalacaksin isinde demisti ki imkansiz bir olaydi... devlet destekli bir projede calisiyorum ve kesin onaylanmis yazili belge var elimde belirli bir tarihte bitecek diye yani ben issiz kalacaktim daha dogrusu is degistirmem gerekecekti... elmira israrla isinde kalacaksin ve aaa hayret olamaz falan diyeceksin uzayacak demisti inanmamistim ne yalan söyliyeyim.... sefimden haber aldim proje uzatilmis :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben bu elmira yi cok sevdim beeee! hemen paralanip birdaha baktirmak sart oldu:KK76:

şu anı bilmeleri geleceği de bilme olasılıklarını arttırıyor evet. beğendik dediğimizde şu an ve geçmişe yönelik söylediklerini beğendiğimiz için beğendik diyoruz ilk başta. geleceğe göre değişiyor falcının iyiliği tabii. şu anı iyi bilse bile gelecek olmayadabilir. şuna emin ol elanit'deki kadar ağzın açık kalmayacak. 3 harfli olmadan bakıyorsa mercan ki öyle söyledi, tarot bakıyor bu durumda hisleri kuvvetli. o da bir iki değişik durumu söyledi bana. ama aile, iş, kişisel zevkler çuvalladı. o zmn bu fal 100 etmez. o parayı alıyorsan eğer şaşmayacaksın, çalışıyorsan sen okuyorsun demesi gibi mesela. bu durumlar şaşmaz. tutup saçıma ne zmn fön çektirdiğimi bilmesini istemiyorum tabii. ama gelecek beklerken şu an ve geçmiş için söylediklerinden yola çıkıyorum. yapacak bir şey çünkü.

bir de her şeye büyü karıştırılmasından nefret ediyorum. ne yapanı ne yaptıranı seviyorum. yatacak yeri yoktur böylelerinin. hayatımda aklımdan bir kez olsun böyle bir şey geçmemesine rağmen birileri sana tavsiye etmiş dedi. orada şüpheler uyandı. ya da 100'ü alıyorsun bu kadar saçmalama.benim çevremde tek bir aptal yok bu öneriyle gelecek, hem de bana:)

neyse işte boşver cnm elanit'te kal sen. baktırm unut akışına bırak, işin gücün yoluna giriyor cidden.

cok haklisin canimmm gercekten sacmalamis ve haklisin 100 fazla ....sonucta kolay kazanilmiyor o para ....en cok memnun oldugum zaten elanitti ama beklemek koyuyor ya bide önceki falcilar tutturamadigi hep bosa beklendigi icin bi daha bosa bekleme korkusuda delirtiyor insani:) dediigin gibi akisina birakmak gerek ...ardima baktigimda zaten ne zaman akisina biraktiysam hersey ii veya kötü yoluna girdi ....ama su yarim senedir yani fala baktirmaya basladigimdan berli sanki hep ayni noktadayim ve hep fallarin tersi cikiyor gibi ....bagimlisi olduk ciktik:) .....cok tesekkür ederimmmm senin dediklerinle mantigim ayni konusuyor:) elnatitte kalmak en güzeli

Offffff :84::84: şu borçlarım hafiflesede fal baktırsam ya biyerlerim şişicek valla okadar zamandır takip ediyorum emine elmira elanit ağzımın suyu akıyor ya çatlıcam merakdan .. biyerlerden piyango çıksada bana hepsini dolaşsam hevesimi alsam yaa. ama biyandanda korkuyorum ya hayal kırıklıgına uğrarsam 70-80 tl havaya ucarsa dıye Üfff :85: sabır sabır ya sabır .. sizi takip ederek en musaıt oldugum anda dalıcam bu falcılardan birine üzerimdeki bu gerilimi atmalıyım

canimmm özel msjini aldim ama sana msj atma hakkim yok :KK43: yani 100 msj kutumda dolmadan kimseye atamiyorum ...banada numarayi minikdepresif yollamisti ....o yüzden burdan minigimize sesleniyorum :) sewimliye acilen elanitin numarasini yetistirebilirmisin :))))

elanite baktırdım
10 dakıka falan oldu telı kapatalı
ınanılır gıbı dııldı,
ben bugun olucanı bıle dusunmemıstım burda da yazmamıstım bı hafta 10 gun once numarasını almıstım oyle bı beklentısızdım aradım ve konustuk.
bılıyomusunuz elmıra ıle 100% aynı seylerı soyledı
bazı eklemeler yaptı
ınanamıyorum ısabetlı olmasının yanında ıkı ayrı falcının aynı seyı soylemesı ımkansızdı sımdıye kadar!
olucak olucak ıyı seyler olucak sanırsam

sarilip mincirip öpmüs saydim hatta sevincimden ben kendi kendime sarildim mincirdim dudaklarimin yetisitigi yerleri öptümmmmmmmmmmm:KK52:

özelden suan yazamiyorum zira digerlerine de cuvappp verdim her on dakikada bir yazma hakkim varmis 10 dakika sonra yazarim...

ama verdigim her kurus elmira ya helal hos olsun gercekten... ayyyy gene krizim geldi elmiraya gene baktiracam galiba:KK53::KK53::KK53::KK53:
umarım bana söyledikleride çıkar :KK69:
sabah akşam dua ediyorum.
tükenme noktasınada gelmedim değil.
ümitlerin bittiği,acıların başladığı zamana az kaldı ..
sabır diyorm sabır .. düzelecek değişecek..
iyi oldu senin haberin :KK16:
canimmm özel msjini aldim ama sana msj atma hakkim yok :KK43: yani 100 msj kutumda dolmadan kimseye atamiyorum ...banada numarayi minikdepresif yollamisti ....o yüzden burdan minigimize sesleniyorum :) sewimliye acilen elanitin numarasini yetistirebilirmisin :))))

artık numara gönderi mi ücretli :KK24:
şaka şaka gönderirim tabi ki

Hasan Cafe Mu daki Hasan mı??
canım cafe mu da hasanı bilmem de bak aslan bey var,o çok kötü,dileğin hemen olması için kuş uçurmak lazım deyip,o kuşları inanılmaz rakamlara satmaya çalışıyor...saçma sapan tarot benzeri bişey için 120 lira alıyor,söylediği çok şey de yok.

Şu günlerdeki falcı arayışlarımı ve kararsızlığımı paylaşınca bana "2. defa Gül'e git" diyen hanginizdi bilmiyorum, ama iyi ki demiş ve ben iyi ki gitmişim, evet yine kısaydı çok ama Gül bende inanılmaz güven uyandırmış durumda... Yine aynı şeyleri söyledi biraz daha detaylandırıp, ben umutsuzdum ama o herşeyin yolunda olduğunu anlattı. Hem yakın zaman hem de 2-3 ay sonrası için çok net şeyler söyledi, çıktıkça yazarım ki zaten şu 2 haftada daha önce dediklerini aynen yaşadım. Bu yüzden ona güvendim bir de sahiden çok sevimli, sıcak bir insan...
Zaten bugüne dek fal baktırdığım insanlar içinde sevmediğim olmadı. Elmira da çok düzgün bir insandı mesela, ama o ve Gül, daha önce de dediğim gibi taban tabana zıt şeyler söyledi bana. Beni yıllarca bekleten eski aşk için, senin geleceğin kaderin diyen Elmira'ydı mesela, ama Gül asla böyle bir şeyin olmayacağını, hayatıma yeni giren insanla ciddi bir beraberliğim olacağını söylüyor ve bu bana daha mantıklı geliyor. Gül sahiden samimi bir insan ve iyi niyetli, ah bir de biraz uzun baksa! :)

bekle bekle bekl bekle bekle bekle
sabır sabır sabır sabır sabır sabır

sabreden derviş sonunda ortadan card diye ikiye ayrılıp gebermiş ..
sabır taşımımış ,çatlarmış ..

bu hikayede böle bitmiş ..

gökten 3 falcı düşmüş ..

3 de hiçbişi bilememiş ..

paralar uçup gitmiş ..

gökten 3 falcı düşmüş ..

paralar uçup gitmiş ..

ne oldu minikcim, neden bu umutsuzluk,falların çıkmadı mı,süren mi doldu,endişe ettim arkadaşım...

gökten 3 falcı düşmüş ..

paralar uçup gitmiş ..

Bugun bende aynisini yaptim, fufuk cikageldi.. bende bi zaman ise yariyacak, sana ne oluyor minik ?

ne oldu minikcim, neden bu umutsuzluk,falların çıkmadı mı,süren mi doldu,endişe ettim arkadaşım...

süreler daha gelmedi .. çok yaklaştı ..
aama minik yoruldu,pes etmesine az kaldı ..
hayat çok üstüne gelmeyi başladı minikin..
kendini çok değersiz hissetmeye başladı ..
işte büle ..
:KK14::KK14:

Birimizde barissin yada karsisina yeni kisi ciksin konu neyse iste artik.. aa hic is yokmus bizde yaw :KK19:

işyeri ve o eşek enerjimi sömürüyorlar ..

somurdurmiyeceksin.. cok iyi dostunda olsa, cok sorunlarindan bahsediyorsa uzak durucaksin (direk enerji emerler).. hayatla dalga gecen, olumsuz birsey olsa bile gulmek icin sebep yaratan insanlarla arkadaslik edeceksin. Bide taksim'e yakinsan cikip alemlere akicaksinn anacimm :KK60:

taksim mekanımdır ama gitmeye niyetim yok ..
enerjimi sömürense arkadaş deel o eşek .. zaten uzakta .. dibimde de uzakta ..
ayh uyuyum ben kendime gelirim

X