Hic tavsiye etmem gelmenizi. Insanlari kaba. Ulasim kilit. Havasi nemli. Suyu yosun kokulu. Emlak piyasasi ucmus. Avmye gitmeye,metroya binmeye korkacaginiz bir yer Istanbul. Her yer vizir vizir insan.
Yinede siz bilirsiniz.
Uskudar derim ben yaşanılası bi yer insanları nezihtir ulaşım konusunda sıkıntı yok şehrin gurultusunden uzaklaşıp evinde kafani dinleyebilirsin sessiz sakindir sokaklari. ben şuan iş dolayısıyla bagcilardayim ama hiç tavsiye etmem İlk fırsatta burdan kaçmayı düşünüyoruz :) diğer ilçelerinide bilirim ama benim kalbim uskudardan yana :)
Umraniyede 4 sene yaşadım Bağcılardan pek farkı yok onermemÇok teşekkür ederim. Üsküdar'ı araştıracağım. Bağcılar'ı biliyorum :) Ümraniye nasıl bir yer, bir arkadaş bize orayı önerdi Beylikdüzü ile birlikte
Umraniyede 4 sene yaşadım Bağcılardan pek farkı yok onermem
Maddi durumunuzu bilmiyorum ama beylikdüzü falan hariç bir çok insan için ev almak bir ütopya.Merhaba hanımlar,
Bu benim ilk konum, uzun süredir İstanbul'da ev bakıyorum, iş sebebi ile İstanbul'a taşınmamız gerekiyor fakat ilçe konusun da çok kararsızım. Kira da oturmayı düşünmüyoruz o yüzden ev alacağız. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar bir fikir verebilirse çok iyi olur. Böyle insanların birbirine karşı saygılı olduğu, olayların az olduğu, sakin bir yer arıyoruz. (Kimse yanlış anlamasın bu kısmı lütfen, bazen küçük şeylerden kavga çıktığını görüyorum forum da) Anadolu yakası da olur Avrupa yakası da olur ulaşım sıkıntısı olmayacak çünkü. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gelip oraya araştıracak çok vaktimiz yok ve orada sorup danışabileceğimiz insan sayısı da kısıtlı.
Aynen ulaşım sorunu olmayacak demeniz bana da garip geldi. Helikopteriniz mi var ?
Araba yada servis olabilir belki.Aynen ulaşım sorunu olmayacak demeniz bana da garip geldi. Helikopteriniz mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?