istanbul şubat annelerii bakarmsınız

ya kkıslar bende kaltılmak isterim...ama derim ki mecidiyeköy herkese daha uygun olur çünkü heryerden araç var.....mecidiyeköy cevahir olabilir....hem metrobüste kolay olur.....

kızlar ben şunu belirteyim mutlaka katılacağım ama yer önemli..sadece kara trafiğiyle ulaşılan bir yere açıkçası zor gelirim...mesela mecidiyeköy...hani kadıköy uyar..beşiktaş uyar...üsküdar uyar..çünkü eşim olmayacak büyük ihtimal...vasıtalarla gelmem zor olur..malum arabasını almadan olmaz...en kötü ihtimal taksiyle iskeleye gelir, vapura filan bineriz...eşim olursa o arabayla bırakır zaten...

ay sorma canım ya en tembel biziz am aortak bi nokta kararlaştıramadıkki bi türlü,valla ençok istanbulda oturan var ama malum büyük şehrin büyük problemleri.olmadı anadolu-avrupa 2 ayrı buluşma yapalım:))
şaka bi yana ben yarın için öğleden sonra anca müsait olabileceğim eğer toplanılcaksa,çünkü sabahtan eşimin taburunun brunchı varmış sarayburnunda ona katılmamız gerekecek.

hayatım dediğim gibi avrupa yakasına da gelmeye çalışırım ama öyle avcılara-sarıyer e ne bilim atıyorum fatih e/mecidiyeköy e filan gelemem..çocukla çok uzak olur..diyin beşiktaş atlayıp geleyim..ya da eminönü filan...bana haber edin be anacım...ben hazırım...ya da anadolu yakasında kimler oturuyorsa burda toplaşalım...azıcık silkinin kızlar..hadiiiiiiiiiiiiiii...çalışmayan fazla ise aramızda hafta arası da olur..hem her yer daha rahat olur..trafik de öyle....

şimdi anadolu yakası kadıköy tepe nautilius ta buluşma öneriyorum 4 temmuz için..ama hafta arası da olabilir...katılacaklar listeye eklesinler kendilerini..

* nestle76

Merhaba Şubat Anneleri;
Konu içeriği sebebi ile olması gereken bölüm:
Duyduk duymadık demeyin ! > Buluşma Haberleri & Aktiviteler kısmı olduğu için,Şubat Anneleri bölümünden gerekli bölüme taşınmıştır konunuz.
Sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…