• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul şubat annelerii bakarmsınız

valla tarih uyarda yer uyarmı bilmiom bana,bakırköyden deniz otobüsüyle geçmeyi düşünüodum kadıköye,sonrasını nasıl gelcem bennnlaelaelaelaelae

tamamdır kızlar bende varım..yalnız bu topiği güncel tutalım..çocuktan filan akıl kalmıyor...unuturum ben..bi de 11 erken biraz..bizim oğlanla evden çıkmamız 12 yi bulur yani...gerçi 5 dakikada gelirim oraya...12 yapalım bari...

Hülyacım kimseden ses yok gün yaklaşsın bakalım nolcak benimki kesin belli deil duruma göre ayarlamaya çalışıcam çok istiom gelmeyi

kızlar henüz tanışmadık ama ben de katılmak isterim. tabi siz de isterseniz. yalnız benim bi fobim var bebeğimi alıp dışarı çıkarsam biri kucağımdan çeker alır kaçırır diye korkuyorum. hani burası istanbul ya ondan. siz korkmuyor musunuz?

kızlar henüz tanışmadık ama ben de katılmak isterim. tabi siz de isterseniz. yalnız benim bi fobim var bebeğimi alıp dışarı çıkarsam biri kucağımdan çeker alır kaçırır diye korkuyorum. hani burası istanbul ya ondan. siz korkmuyor musunuz?

isteriz tabiki canım neden istemeyelim.valla benim tek korkum yalnızken efe azıpta kucak isterse dolaşırken diye oluyor.uyanıkken arabasında pek durmak istemiyor sürekli hareket halinde olmam lazım yoksa direk basıo çığlığı kucak istio,merak ediom nasıl sizinle oturup muhabbet edebilcem diye bu cingözle

Böyle iii olmuş gelcek kişiler belli olur ben de hep istiyorum ama kardeşim ameliyat olcak bu sıralar ya bu hafta yada bidahaki hafta ona göre gelebilirsem gelcem bendee

Back