istanbul şubat annelerii bakarmsınız

hayaletorka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.234
0
116
İstanbul
şubat anneleri neden bizde buluşmuyoruz havalarda ısındı bebişlerle birlikte hepimize uyan bir yerde buluşmaya nedersiniz hanımlar

canım valla süper olur,ama ben daha dönmedim istanbula bu hafta sonu dönücem,anca diğer haftaya falan uygun olabilirim

ben tamam diyorum...yanlız anadolu yakasında oturuyorum...hani bir orta noktada buluşursak bizlere de kolaylık olur...(üsküdar-beşiktaş-kadıköy vb.)

mesala acıbadem karfur nasıl olur kızlar yada başka bi yerde tavsiye edebilirsiniz bebeklerle rahat edebilceğimiz güzel bir yer tavsiye olna varsa

bende avrupa yakasında oturuyorum gelmeyi isterim kızlar sizi görmek iyi olur karşıya geçmem zor

Ay ben de isterim gelmeyi ben Üsküdar da oturuyorum yani tam merkezi deilde otobüsle 15 dk yani yakın Kadıköy çok iii heryere ulaşım var hem karşıdan gelenler için falan da güzel kolay nezaman buluşmayı düşünüyosunuz kızlar ben bu önümüzdeki 2 hafta cumartesileri doluyum ben çalıştığım için yalnız cumartesilerim var pazar malum eşim ewdee

buluşma fikri güzel ama alışveriş merkezlerine gitmeyi dr.lar önermiyor aklınızda olsun. geçen yıl yeğenim bronşit olmuştu, dr. alışveriş merkezlerinin havalandırmasından dedi. eşim alışveriş merkezlerinde de çalışmıştı (mimar) içerdeki havanın %20si dışardan diyor. klimalarda bakteriler hızlı ürüyor. bu arada bende şubat annesiyim kızım 27 şubatta doğdu, biz 03.03.2009 diye planlamıştık ama o sabredemedi:))

ooo ne güzel subat anneleri bulusuyosunuz bende ocak annesiyim beni de alın bari aranıza bende üsküdar dayım üsküdar da olanlar nerde oturuyosunuz?

Montesori
Ben ümraniye üsküdar arasında bi yerlerdeyim : )

Ama daha bebegimle hiç dışarı çıkmadım..Kangurumu alsam daha rahat olur araba mı ??

anam herkesler karşıda oturuyor yav asiyecim bi ikimiz burdayız heralde
kızlar ben bakırköydeyim,karşıda en fazla kadıköye gelebilirm yane

hülyacım nasıl gidecez kadıköye bu veletlerle eminmisin canım?ben hala alışmadım tek dışarı çıkmaya ne olcek benim bu halim dün her zaman bindiğimiz taksici bile bebek arabasını görünce abla taksiyle gidiyon bebek arabasını niye getiriyorsun dedi:) dışarı çıkınca uyuduğu için gezdiğimiz yerlerde araba alıyorum yanına yatırıp uyutuyorum:)sanki seyahate çıkıyoruz ya .

ya tamamda kıslar be bebeler uyursa ne yapacağız.....metrobüslre metrolara da bebk arabaları için yer yapmamışlarkiiii.ben zaten her gün kadıköydeyim ama bebekle nasıl olacakk siz gün ayarlayın bebekle gelemezsemde ben gelitrrimmm

ya benimde tek düşündüğüm uykusu,bizimkisi saat 12,5 gibi uyuyor ve 3 te kalkıyor tam uyku saatleri yani dışarı çıkılacak zaman.hadi arabasını alırım ama yüz üstü uyuyor ya arabaya koyunca illa devamlı sürmem gerekiyor uyanmasın diye.neyse artık bi çözüm buluruz,nasılsa hepimiz bebişliyiz
.hafta içimi hafta sonumu olcak kızlar? havalarda tekrar bozdu düzelir düzelmez ayarlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…