- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar ist.da yaşama şansini bana hediye edebilseydiniz keske
Doğu görevi yapmayana niye af gelsin ki? Artık herkes paşa paşa yapmak zorunda. İzmir ilçe her açıdan sizin için daha iyi olur kanaatindeyim.
Izmirin hangi ilceleri olabilir mesela? Cok guzel ilceleri var.
Super:) yani bizim yazlik candarlida cigli menemen aliaga candarli dikili bergama cizgisinde bir yer olsa bildigim kadariyla super.seferihisar cesme urla vs olsa en super:)ben ankarada yasiyorum izmir baska ya...istanbulda aileniz varmis.insanlar 3 gun tatil oldugunda ankaradan istanbuldan binbir eziyetle izmire gidiyor yazlari.siz izmirin neresinde olursaniz olun bir sirt cantasiyla dilediginiz tatil yerine gidersiniz:) keske izmirde is bulsamNerdeyse her ilçe yer olduğu takdirde olabilirmiş .
tekrar ist.da yaşama şansini bana hediye edebilseydiniz keske
Super:) yani bizim yazlik candarlida cigli menemen aliaga candarli dikili bergama cizgisinde bir yer olsa bildigim kadariyla super.seferihisar cesme urla vs olsa en super:)ben ankarada yasiyorum izmir baska ya...istanbulda aileniz varmis.insanlar 3 gun tatil oldugunda ankaradan istanbuldan binbir eziyetle izmire gidiyor yazlari.siz izmirin neresinde olursaniz olun bir sirt cantasiyla dilediginiz tatil yerine gidersiniz:) keske izmirde is bulsam
Artık Doğu görevleri için öğretmenleri çakılı atıyorlar, çünkü kimse mahrumiyet bölgelerine gitmek istemiyor. Böyle bir şey pek mümkün görünmüyor ama burası Türkiye, hakkınızda hayırlısı.
Izmir ilçe.
Istanbulun keşmekeşi,trafiği, ekonomik olarak yaşamı zorlaştıran bin bir sebebi var...
Ilcede yasam en azindan ekonomik olarak zorlamaz sizi.
Sonucta istanbulda da ha deyince is bulamayabilirsiniz
Bergama ya gelirseniz özel var burda.heralde en kötü de kınık çıkar orası da güzel yaniDurum şu, ben sağlıkçıyım ve İzmir de yeterince özel hastane yok. Atanamadım da.. İzmir merkezde bile zor iş buldum. İlçede hiç şansım yok. Ben de aileme düşkünüm. Kız kardeşlerim arkadaşım gibi...
Bergama ya gelirseniz özel var burda.heralde en kötü de kınık çıkar orası da güzel yani
İstanbul trafik, İstanbul kaos, İstanbul hep kalabalık, İstanbul en kısa mesafe en az yarim saat demekSelam hanımlar günaydınlar, iyi seneler..
Konu şu, Ben İstanbul' da doğdum büyüdüm. Evlendikten sonra eşim öğretmen olduğu ve İzmir' de görev yaptığı için İzmir' e yerleştim. Çok sevdim burayı. Ama eşim doğu görevi yapmadığı için 1 sene sonra af gelmezse tayini çıkacak.
Bu tayini İzmir ilçesine de isteyebilir, (küçük yerde daha önce yaşamadım ama dışarıya düşkün de biri değilim) İstanbul' un doğu görevi yerine geçecek köhne varoş bi semtine de isteyebilir.
Sorun şu, İstanbul' da ailem var ve onlarla bir arada olabilmek fikri beni cezbediyor ama günden güne artan kalabalıklığı beni çok soğutuyor oradan. Ben geleceğin annesi olarak düşünüyorum kendimi ve orada bir çocuk yetiştirmek bana tehlikeli geliyor.
İzmir ilçe olursa da orada kaldığımız sürece hiç çalışamayacağım. Ailem yok, dışarı düşkün olmasam da çıkacak yer yok... Ama görev süremiz (7 yıl) tamamlanınca tekrar İzmir e dönme şansımız var. İstanbul ya da herhangi bir şehre gittiğimizde de İzmir' e dönüşümüz imkansız..
Kafam karışık ve uzun oldu. Kusura bakmayın.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
İstanbul trafik, İstanbul kaos, İstanbul hep kalabalık, İstanbul en kısa mesafe en az yarim saat demek
Biz de her Haziran’da tayin istiyoruz İstanbul’dan. 3600 bi verilse de emekli olsalar emekliliği gelenler, yeni yerler açılsa bize, yaşlanmadan gidebilsek şurdan hayırlısıyla...
Neden Yalova değil çünkü biz genel olarak Marmara bölgesinde yaşamama kararı almıştık, aklımızda 2 bölge vardı, Karadeniz ve Ege, Ege galip geldi:)Evet ınsan herseye alısıyo:)
Bizde ıstanbula yakın oldugu ıcın ozellıkle ıstıyoruz pekı yalovayı neden düşünmediniz?
Aydın cok guzel dogal ama sanırım fazla sakin olmalı
Sehır degıstırmek bana sankı hayatımı degıstırecekmısım hıssı verıyo:)
Hemen duygusallasıyorum malesef
Bende durum istanbul ıcın ne senle ne senınle olmuyo bir duygusal bağ var aramızda sehirden ayrılsam hemen aglayacakmısım gibi :) ama sıkıntıları cekılecek gıbıde degıl
Trafık ve kalabalık özellıkle
gri baskentimizde oturuyorum. Ayrilmayin bence insan feci pisman oluyor...Suan nerde oturuyorsunkı?
Bende ne olursa olsun ayrılamıyorum bu sehırden